90ta minuta.... Baloteli pass to Aguerooooooooootopnik1 je napisao/la:Znam al težina Drogbinih golova je nešto o čemu treba pričati.AllGunsBlazing je napisao/la: Meni vala nije. Ni blizu. Kao sto rekoh vec o sezonama sa 5 golova. Za takvu klasu se to ne smije desiti. Pa invalid Van Persie je u svojim invalidskim sezonama davao vise golova.
87. minut skok gol![]()
pa nakon toga završni penal
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
sanchez ima vise oduzetih lopti od pere 27-22
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Giroud je solidan napadac, sidras koji ce uvjek utrpati oko 20 golova u sezoni. Mozda u ekipi sa drugim sistemom tipa West Ham bi taj skor bio i veci ali da ne pretjerujemo. Nije klasa ali nije ni panj sads teski kao recimo Chamakh i Park sto su bili.
Welbeck je ponovo slabiji realizator od Oliviera (bar za sada) ali kod mene bi on uvjek imao prednost. Momcina vrsi strasan presing na zadnju liniju, on, Alexis i sada sa njima OX stvarno odradjuju odlican posao. Recimo zadnjih godina to nije bilo.
WC napadac? Pa koja ekipa ne treba WC igraca a pogotovo u napadu?!
Realno imali smo mi i Henry u onim zadnjim njegovim sezonama i posle Persia pa ponovo nismo nista osvojili zbog rupa u drugim segmentima igre.
Sada imamo Sancheza ali koliko su puta do sada panjevi iz druge dve linije neutralizovali njegove golove?
Takodje treba da se shvati da je danas malo u svijetu tih WC napadaca. Ono sto ima malo pod jakim su ugovorima. Cavani? Meni ne ulijeva povjerenje za dati 50 miliona.
Dajte nam ono najpotrebnije DM i stoper. Ali po zadnjim Wengerovim izjavama gdje hvali tandem Koss i Per i kako se dopunjavaju, gdje je presrecan sto se Koss oporavio i gdje cemo u nastavku imati njihov tandem... Znaci od stopera nista, da dodje samo Morgan ili Carvalho ja bih bio zadovoljan...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Welbeck je ponovo slabiji realizator od Oliviera (bar za sada) ali kod mene bi on uvjek imao prednost. Momcina vrsi strasan presing na zadnju liniju, on, Alexis i sada sa njima OX stvarno odradjuju odlican posao. Recimo zadnjih godina to nije bilo.
WC napadac? Pa koja ekipa ne treba WC igraca a pogotovo u napadu?!
Realno imali smo mi i Henry u onim zadnjim njegovim sezonama i posle Persia pa ponovo nismo nista osvojili zbog rupa u drugim segmentima igre.
Sada imamo Sancheza ali koliko su puta do sada panjevi iz druge dve linije neutralizovali njegove golove?
Takodje treba da se shvati da je danas malo u svijetu tih WC napadaca. Ono sto ima malo pod jakim su ugovorima. Cavani? Meni ne ulijeva povjerenje za dati 50 miliona.
Dajte nam ono najpotrebnije DM i stoper. Ali po zadnjim Wengerovim izjavama gdje hvali tandem Koss i Per i kako se dopunjavaju, gdje je presrecan sto se Koss oporavio i gdje cemo u nastavku imati njihov tandem... Znaci od stopera nista, da dodje samo Morgan ili Carvalho ja bih bio zadovoljan...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sančez nema nijedne odbrane ove sezone. Sramota 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ramize vrati see...
gdje ce nam Cazorla biti igrac mjeseca aaaaaa
moze i GiroudQUARTERBACK je napisao/la:Ramize vrati see...gdje ce nam Cazorla biti igrac mjeseca aaaaaa
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bolji je vala Giroud od Parka i Chamakha. Imamo rupe u defanzivi, to treba da diskutujemo. Giroud je solidan, nista vise, nista manje. Welbeck je bolji zbog trke i sto moze istrcati kontru, preci nekoga 1 na 1. Ali ima i francuz svojih prednosti. Tu je to negdje. Nama je problem stoper i DM. Ostalo je trenutno sporedno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vezni.red Arsenala.nije kreativan koliko.to izgleda na papiru. A pored Walcotta Ozila i Alexisa te Ramseya iza, spica moze.igrat i Chuba Akpoom.
A ja smatram ds su Welbeck i Giroud.dosta za titulu.
A ja smatram ds su Welbeck i Giroud.dosta za titulu.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Meni je Welbeck bolji od Girouda. Svidja mi se sto je brzi, okretniji, snalazljiviji, samo treba da poradi na zavrsnici i bice dobar igrac. Opcenito vise volim taj tip napadača, a Giroud mi je korektan, na početku me nervirao, al prošle sezone je dobar bio i ove je počeo dobro, i ima mjesta u Arsenalu svakako.
Pa ovdje je rasprava bila o Sančezu, a da ne bude o ostalim igračima 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/features/20 ... f-the-year" onclick="window.open(this.href);return false;
“When I first put him at centre forward, he said, ‘Look I cannot score goals’. For someone who cannot score goals he has done quite well!”
Arsène Wenger on Thierry Henry
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa inteligentni nama je top4 uvijek zagarantovan evo vec 17 godinaRajaz je napisao/la:E moj paja, Wenger s Guardiolinom Barcom ne bi napad'o sve frontove a kamoli sa Arsenalom. S Carvalhom i eventualno Cavanijem top4 je zagarantovan, Chelsea, City i United svakako ispred.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... riker.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad nam Wenger kupi i Cavanija i opet ne pojača odbranu 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Kad nam Wenger kupi i Cavanija i opet ne pojača odbranu
da pojača samo zadnjeg veznog tog
odbrana sa kossom mozda moze izdurat
ako ima istine - ovo bi bio brutalno jak transfer za Arsenal.....ma za 90% klubova uostalom.AA23 je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... riker.html
samo koga šutnuti u slucaju da urugvajac dođe
Sanogo, Podolski, enough.let3 je napisao/la:ako ima istine - ovo bi bio brutalno jak transfer za Arsenal.....ma za 90% klubova uostalom.AA23 je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... riker.html
samo koga šutnuti u slucaju da urugvajac dođepretpostavljam da bi Žiru bio taj koji bi dobio šut kartu
Sa Welbeckom bi mogao igrati zajedno, Giroud u rotaciji.
Meni veoma drag igrač, neki pišu precijenjen ali po meni nije sekunde. Zvijer
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Transfer koji u ovom momentu nema smisla
Pa čak ni na ljeto neće imat smisla jer je transfer Welbecka zapečatio naše snove kad je u pitanju dolazak WC napadača
Kamo sreće da smo doveli Manolasa umjesto Welbecka pa onda na ljeto krenuli po Cavania.
U janurau očekujem maximalno jednog igrača i to defanzivno orjentisanog
Po mogućnosti neko ko igra u Premiershipu. . .
Pa čak ni na ljeto neće imat smisla jer je transfer Welbecka zapečatio naše snove kad je u pitanju dolazak WC napadača
Kamo sreće da smo doveli Manolasa umjesto Welbecka pa onda na ljeto krenuli po Cavania.
U janurau očekujem maximalno jednog igrača i to defanzivno orjentisanog
Po mogućnosti neko ko igra u Premiershipu. . .
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sanogo, Podolski, Giroud su panjevi koji ce biti na odstrijelu ako se ovaj transfer dogodi. Mada koliko god zelio top napadaca DMF je prioritet hebo te i Suarez i Cavani kad ti sredinu drze dva traktora Arteta i Flamini..let3 je napisao/la:ako ima istine - ovo bi bio brutalno jak transfer za Arsenal.....ma za 90% klubova uostalom.AA23 je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... riker.html
samo koga šutnuti u slucaju da urugvajac dođepretpostavljam da bi Žiru bio taj koji bi dobio šut kartu
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.