Jel to provaljuješ?JavierBosnia je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:21Nema mjesta na Otoci ako nisi nikad bioTorino je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:17Samo Otoka, dok kakva zgrada nije nikla. Tri tribine i objekat ala Bombonjera . Objekat sa nekih 5 spratova. Svlačionice, poslovni prostori. Sa unutrašnje strane tribine na svakom spratu po nekih 5-7 redova duž čitavog terena. Fin prostor za novinare. Ma prava Bombonjera.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
Ma mnogo se pametuje ovdje. Neki ocigledno pisu gluposti i tjeraju inat. Evo da uzmemo stvari realno i kad se pogleda, Dal ima prednosti..
Prvo ima pasos i nije strani igrac sto je odmah prednost. Drugo, ima fino brzinu s loptom. Godine su mu prednost takodjer. Prosao je dvije vrlo jake skole, dinama i liverpoola i to nosi neko znacenje.
Medjutim ima stvari koje su minus a bgm tesko bez jakog urgiranja menagera i veza moze prodci ozbiljan skauting.
Prvo, momaak nema rast kvaliteta... dakle, isti ili kvalitetniji je bio prije dvije tri godine. Drugo, nedisciplinovan je, mi smo svaku utakmicu gubili jer smo igraali sa igracem manje u veznom redu... da ne objasnjavam detaljno, ali kad gubis veznog, gubis potporu bekovima i onda nastaje haos dole.. uz to ni krila nam nisu odgovorna previse i dobijes ovo sto imao.
Trece, donosenje odluka na terenu mu je kriticno. Dakle, pas uputi samo kad nema gdje inace pokusava sam da igra za sebe, da li to radi jer mu je neko rekao da ce se prodati tako ili jer je takav ne znam ali ako je prvo, los mu je savjetnik. Primjer toga je gol protiv borca gdje mu je svako rekao svaka cast a ozbiljan trener bi mu pukao šamarcinu jer je u situaciji 4 na 2 on sutirao sa 20 metara.
Mozda neki kljub misli da moze iskoristiti ove prednosti koje ima u igri gdje je okretan, brz (ali primanje lopte je horor),jak s loptom u punom trku... i da napravvi dobrog igraca onda moze biti i da ima te ponude od 500+k
Prvo ima pasos i nije strani igrac sto je odmah prednost. Drugo, ima fino brzinu s loptom. Godine su mu prednost takodjer. Prosao je dvije vrlo jake skole, dinama i liverpoola i to nosi neko znacenje.
Medjutim ima stvari koje su minus a bgm tesko bez jakog urgiranja menagera i veza moze prodci ozbiljan skauting.
Prvo, momaak nema rast kvaliteta... dakle, isti ili kvalitetniji je bio prije dvije tri godine. Drugo, nedisciplinovan je, mi smo svaku utakmicu gubili jer smo igraali sa igracem manje u veznom redu... da ne objasnjavam detaljno, ali kad gubis veznog, gubis potporu bekovima i onda nastaje haos dole.. uz to ni krila nam nisu odgovorna previse i dobijes ovo sto imao.
Trece, donosenje odluka na terenu mu je kriticno. Dakle, pas uputi samo kad nema gdje inace pokusava sam da igra za sebe, da li to radi jer mu je neko rekao da ce se prodati tako ili jer je takav ne znam ali ako je prvo, los mu je savjetnik. Primjer toga je gol protiv borca gdje mu je svako rekao svaka cast a ozbiljan trener bi mu pukao šamarcinu jer je u situaciji 4 na 2 on sutirao sa 20 metara.
Mozda neki kljub misli da moze iskoristiti ove prednosti koje ima u igri gdje je okretan, brz (ali primanje lopte je horor),jak s loptom u punom trku... i da napravvi dobrog igraca onda moze biti i da ima te ponude od 500+k
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trako nije premija ali je davao sve od sebe, Hamza zavaljen na krilo, ali nije nikad bio sebican i bezobrazan, Dzafic nije odigrao kako smo ocekivali ali nije bio sebican i bezobrazan... Tako da ti sve ovo pada u vodu. Mali je prepotentni balavac i tacka !pitara je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:21Vidi, ne kažem ja da nije tako, arogantan jeste ali poenta je da je bio bolji od velike većine ostalih igrača koji se ne pljuju ovoliko koliko on.
Evo npr Čataković, Džafić, Trako plus ovi što su otišli su bili puno gori od njega al se ne pljuju ovoliko.
Mi smo uvijek imali toga jednog igrača kojeg su svi pljuvali od Čomora, Krste, Dupovac, Kapića, Suljića i sad Varešanovića samo me zanima ko je idući na tapeti možda Čirjak, Ziljkić, oneko od ovih stranaca?
Na tapeti ce biti svako onaj ko se bude ponasao kao mladunce !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kod nas će se zavrsit za 5 dana samo da Aylah posalje HZ u prostorije savezaJavierBosnia je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:03Banja Luka 1.6 - 21.10 = 143 dana
Velež 14.6. - 11.1= 212 dana // Prosivanje= 28 dana
Tušanj 12.7- 28.1. = 201 dan // Prosivanje= 14 dana
Kosevo 9.8.- danas= 178 dana
Napomena: utakmica Borac-Sloboda se igrala samo 7 dana nakon prošivanja

- JavierBosnia
- Kontakt:
Bez rusenja okolnih objekata = nemoguca misija
Udji na google mape izmjeri koliko prostora zauzima eto grbavica koja nema 2 metra okoline i bit ce ti jasno da je neizvodivo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bilo bi bas baaas knap. Prije da je nemoguce, ipak treba prostora malo vise a ondje si ogradjen sa svih strana... negdje tamo butile, rajlovac.. ima onih livada da Alianz napravisJavierBosnia je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:29Bez rusenja okolnih objekata = nemoguca misija
Udji na google mape izmjeri koliko prostora zauzima eto grbavica koja nema 2 metra okoline i bit ce ti jasno da je neizvodivo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Druže Čataković je lupao po 4 5 onih svojih dalekometnih šuteva,p po utakmici, a kažeš da nije sebičan. Uzeo se na zub najviše nakon promašenih penala u kupu, kad ove velike igračine nisu imale muda da uzmu loptu i da izvedu penal.NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:26Trako nije premija ali je davao sve od sebe, Hamza zavaljen na krilo, ali nije nikad bio sebican i bezobrazan, Dzafic nije odigrao kako smo ocekivali ali nije bio sebican i bezobrazan... Tako da ti sve ovo pada u vodu. Mali je prepotentni balavac i tacka !pitara je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:21Vidi, ne kažem ja da nije tako, arogantan jeste ali poenta je da je bio bolji od velike većine ostalih igrača koji se ne pljuju ovoliko koliko on.
Evo npr Čataković, Džafić, Trako plus ovi što su otišli su bili puno gori od njega al se ne pljuju ovoliko.
Mi smo uvijek imali toga jednog igrača kojeg su svi pljuvali od Čomora, Krste, Dupovac, Kapića, Suljića i sad Varešanovića samo me zanima ko je idući na tapeti možda Čirjak, Ziljkić, oneko od ovih stranaca?
Očigledno je da mrziš momka i poštujem i to ali nemoj da ubjeđuješ ostale da i mi treba da ga mrzimo
Nista sto se ne moze ispraviti i popraviti.Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:24Ma mnogo se pametuje ovdje. Neki ocigledno pisu gluposti i tjeraju inat. Evo da uzmemo stvari realno i kad se pogleda, Dal ima prednosti..
Lupao kad nije imao nikoga uposliti. Za razliku od mladunceta.pitara je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:31Druže Čataković je lupao po 4 5 onih svojih dalekometnih šuteva,p po utakmici, a kažeš da nije sebičan. Uzeo se na zub najviše nakon promašenih penala u kupu, kad ove velike igračine nisu imale muda da uzmu loptu i da izvedu penal.NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:26Trako nije premija ali je davao sve od sebe, Hamza zavaljen na krilo, ali nije nikad bio sebican i bezobrazan, Dzafic nije odigrao kako smo ocekivali ali nije bio sebican i bezobrazan... Tako da ti sve ovo pada u vodu. Mali je prepotentni balavac i tacka !pitara je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:21
Vidi, ne kažem ja da nije tako, arogantan jeste ali poenta je da je bio bolji od velike većine ostalih igrača koji se ne pljuju ovoliko koliko on.
Očigledno je da mrziš momka i poštujem i to ali nemoj da ubjeđuješ ostale da i mi treba da ga mrzimo
Postujem ja da ga branis jer je mahalac sl ziv bio nemoj od njega pravit igraca kad nije...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne bi bilo knap, nemoguce je. Evo sa dimenzijama 170x150m kao na Grbavici. Podrazumijevalo bi rušenje bazena, džamije i ispravljanje korita rijeke.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:30Bilo bi bas baaas knap. Prije da je nemoguce, ipak treba prostora malo vise a ondje si ogradjen sa svih strana... negdje tamo butile, rajlovac.. ima onih livada da Alianz napravis
Nemojte od oka nešto gledati, udjite izmjerite. Da ne prosipamo ovu pricu milion puta. Moze ovdje neki stadion od 2.000 mjesta sa ogranicenim mogucnostima i to je sve.

Drug imaju projekti. Šta podrazumjeva objekat? Balon iza gola. Dvije solidne tribine iza gola možeš napraviti i spojiti ih sa onom uz Miljacku. Teren isto možeš pomjeriti prema toj tribini i napraviti prostora za objekat na strani na kojoj je džamija. Stubovima možeš obezbejditi put uz Miljacku. Možda kapacitet nekih 12-13 hiljada mesta. Rentanje poslovnih prostora bi ti održavalo stadion. Perfektna lokacija.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:29Bez rusenja okolnih objekata = nemoguca misija
🇵🇸
To se također može primijeniti i suprotno. Nemoj od njega praviti nešto što isto nije.NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:37Lupao kad nije imao nikoga uposliti. Za razliku od mladunceta.pitara je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:31Druže Čataković je lupao po 4 5 onih svojih dalekometnih šuteva,p po utakmici, a kažeš da nije sebičan. Uzeo se na zub najviše nakon promašenih penala u kupu, kad ove velike igračine nisu imale muda da uzmu loptu i da izvedu penal.NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:26
Trako nije premija ali je davao sve od sebe, Hamza zavaljen na krilo, ali nije nikad bio sebican i bezobrazan, Dzafic nije odigrao kako smo ocekivali ali nije bio sebican i bezobrazan... Tako da ti sve ovo pada u vodu. Mali je prepotentni balavac i tacka !
Postujem ja da ga branis jer je mahalac sl ziv bio nemoj od njega pravit igraca kad nije...
On je od sebe sam napravio, nazalost.
Drugi par opanaka je sto skocite za vrat vas 5-6 kad se mladunce spomene, bas kao sto je masnokosi skakao da se tuce s navijacima
keno, noke, alla nokici, postujem to sto radite po direktivi ali i mi imamo oci.
Drugi par opanaka je sto skocite za vrat vas 5-6 kad se mladunce spomene, bas kao sto je masnokosi skakao da se tuce s navijacima
Iskreno sad, ja ga očima ne mogu vidjeti majke mi, još smo iz iste mahale faktički i sad kad ga vidim nemam nadalje 3 dana. Općenito ne volim likove ko što je on, nafurane i pune sebe. Ne pravim ja igrača od njega da je takav talenat ostao bi ili u Liverpoolu ili u Dinamu, za mene on ne može sa npr Đokanovićem u istu rečenicu, al nije mi u redu da se pljuje ovoliko jer realno nije toliko loš kao što se navalili na njega.NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:37Lupao kad nije imao nikoga uposliti. Za razliku od mladunceta.pitara je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:31Druže Čataković je lupao po 4 5 onih svojih dalekometnih šuteva,p po utakmici, a kažeš da nije sebičan. Uzeo se na zub najviše nakon promašenih penala u kupu, kad ove velike igračine nisu imale muda da uzmu loptu i da izvedu penal.NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:26
Trako nije premija ali je davao sve od sebe, Hamza zavaljen na krilo, ali nije nikad bio sebican i bezobrazan, Dzafic nije odigrao kako smo ocekivali ali nije bio sebican i bezobrazan... Tako da ti sve ovo pada u vodu. Mali je prepotentni balavac i tacka !
Vidi, svako ima pravo na svoje mišljenje i ja tvoje poštujem.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma prijatelju ja bih najsretniji bio da može. Eto kazes za taj kapacitet ti je idealna Grbavica primjer jer je i ona tolika pa uzmi izracunaj i prenesi dobit ces sliku kao sto sam ti postavio. Pusti 3D modele i projekte u tom smo prvaci svijetaTorino je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:41
Drug imaju projekti. Šta podrazumjeva objekat? Balon iza gola. Dvije solidne tribine iza gola možeš napraviti i spojiti ih sa onom uz Miljacku. Teren isto možeš pomjeriti prema toj tribini i napraviti prostora za objekat na strani na kojoj je džamija. Stubovima možeš obezbejditi put uz Miljacku. Možda kapacitet nekih 12-13 hiljada mesta. Rentanje poslovnih prostora bi ti održavalo stadion. Perfektna lokacija.
Mnogi ga "ne mogu ocima vidjeti", a skoce za vrat jel ga neko kritikuje. Pusti suplju, svako ima svoje misljenje. Ja vise vjerujem svojim ocima nego bilo kome...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
realno niko ga do sad nije stavio u pozitivan kontekst. Pitar6875 je spomenuo da bi prije Dala nego Avrama samo radi lakse prodaje.
Sticem dojam da smo uvijek spremni za neku podjelu duboku a nije tako..
- 1 9 4 6 -
De citaj, nije tesko...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:54realno niko ga do sad nije stavio u pozitivan kontekst. Pitar6875 je spomenuo da bi prije Dala nego Avrama samo radi lakse prodaje.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta nisam procitao.. kazes da ga neko skace braniti, ko ga brani?NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:57De citaj, nije tesko...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:54realno niko ga do sad nije stavio u pozitivan kontekst. Pitar6875 je spomenuo da bi prije Dala nego Avrama samo radi lakse prodaje.
- 1 9 4 6 -
Pa vrati par stranica pa procitaj. Lakse je nego da ti ja nabrajam.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:59sta nisam procitao.. kazes da ga neko skace braniti, ko ga brani?NazorUso je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:57De citaj, nije tesko...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 feb 2023, 16:54
realno niko ga do sad nije stavio u pozitivan kontekst. Pitar6875 je spomenuo da bi prije Dala nego Avrama samo radi lakse prodaje.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, GradKamena2, keli, kogmagie46, mercurial, NazorUso, Varijantas8 i 65 gostiju.