HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ma nema veze bola, sad cemo mi prekinuti u revansu, pa da pucamo penale 
Support Velez, It's logical! ★
Imamo mi Mirzu i nedamo ga sad nikomealo_bola je napisao/la:eto ga vamaBliss je napisao/la: Neka ga jos do nedjelje, pa onda nek ide gdje god hoce
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 28 sep 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
to kralju možeš zaboravit komotno, od toga ti nikad neće nište bit. Nemožeš narodu nametat drugo ime, i obrisat čitavu povijest nikakoCoDe je napisao/la:Ama hočemo bolan da vas provociramo i to ne samo ovdje nego i u zivotu i svakako . Dok ne postanete normalni ljudi za sve pa i za ovu Državu svakako će vam biti što se ono kaže :
Tražili ste , dobit će te
Musa je jedan od rijetkih pozitivnih likova.....Vidi i on da huligani sve unistise i da donose vise stete nego koristi...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"povijest" je jedna: "moji dobri bošnjani" ban borićmedoje je napisao/la:to kralju možeš zaboravit komotno, od toga ti nikad neće nište bit. Nemožeš narodu nametat drugo ime, i obrisat čitavu povijest nikakoCoDe je napisao/la:Ama hočemo bolan da vas provociramo i to ne samo ovdje nego i u zivotu i svakako . Dok ne postanete normalni ljudi za sve pa i za ovu Državu svakako će vam biti što se ono kaže :
Tražili ste , dobit će te
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Uzmite salove veleza iz podruma,sram vas bilo fasisti!!!
Jadno i bjedno!!!
Rodjeni su vas bas naguzili momacki,i neka su !!!
hahahahahahahahahahahah nultras,230 ljudi u kopu oj majkooooo
Jadno i bjedno!!!
Rodjeni su vas bas naguzili momacki,i neka su !!!
hahahahahahahahahahahah nultras,230 ljudi u kopu oj majkooooo
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ovako reaguju samo luzeri i čobani kao i oni iz BL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
čestitke na zasluženoj pobjedi i nadam se da ćemo ova sranja ukloniti iz gradskih derbija...Bliss je napisao/la: Imamo mi Mirzu i nedamo ga sad nikome
Zadnja izmjena: alo_bola, dana/u 28 sep 2011, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Mont0 je napisao/la:Ma nema veze bola, sad cemo mi prekinuti u revansu, pa da pucamo penale
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Morali su prekinuti utakmicu da bi spriječili novu redaljku od Veleža ali kako god okreneš rođeni su vas opalili po ušima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Al' dobro ima i nešto pozitivno za vas 
[youtube][/youtube]
Nego jel' vam živ drug Vaha,kakav je današnji izvještaj utakmice ?
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
brato čime se ti pucaš...zajebana nakva gudra kod tebe*p!p!t@* je napisao/la:Al' dobro ima i nešto pozitivno za vas
[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vjerovatno mu je diler Vaha velezovac ups pardon ultrasalo_bola je napisao/la:brato čime se ti pucaš...zajebana nakva gudra kod tebe*p!p!t@* je napisao/la:Al' dobro ima i nešto pozitivno za vas
[youtube][/youtube]
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Šta se bola imam pucat',nisam prostitutkaalo_bola je napisao/la:brato čime se ti pucaš...zajebana nakva gudra kod tebe*p!p!t@* je napisao/la:Al' dobro ima i nešto pozitivno za vas
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Opet majorizacija 
Kako su skakali V-utrasi po terenu,izgleda da je kvalitet kud ikamo jaci.alo_bola je napisao/la:brato čime se ti pucaš...zajebana nakva gudra kod tebe*p!p!t@* je napisao/la:Al' dobro ima i nešto pozitivno za vas
[youtube][/youtube]
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Najbrza navijacka grupa na 100 metara ultrasi dokazali su da su ipak za klasu iznad lesinara, naime u susretu sa mostarskim najvecim klubom Velezom, navijaci Zrinjskog su u 1 minutu i 48 sekundi uspjeli uletiti u teren i vratiti se na tribinu nekadasnjeg Velezovog stadiona otetog za vrijeme ustaskih razaranja Mostara !!!
Uskoro cemo objaviti fotografije najbrzih navijaca sa ovog mostarskog derbija !!!
Da ovo nije samo trenutna forma navijaca Zrinjskog pokazao nam je i susret sa Partizanom prije 2-3 godine !!!
Uskoro cemo objaviti fotografije najbrzih navijaca sa ovog mostarskog derbija !!!
Da ovo nije samo trenutna forma navijaca Zrinjskog pokazao nam je i susret sa Partizanom prije 2-3 godine !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.
-
bbeenjnjoo
- Kontakt:
ultrasi sto niste krenuli na policiju ili red army nego na igrace pi... jedne
Vaha je nasekiran do bola,cjelu utakmicu je **** majku Musi*p!p!t@* je napisao/la: Šta se bola imam pucat',nisam prostitutka
alo_bola je napisao/la:Vaha je nasekiran do bola,cjelu utakmicu je **** majku Musi*p!p!t@* je napisao/la: Šta se bola imam pucat',nisam prostitutka
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.