OK ti klubovi spadaju u grupu veliki klubovi ali ManUnited je nivo iznad znaci mega veliki klub gdje mogu jos uvrstiti RealM i Bayern ostali su "samo" veliki klubovi
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Nail for Real
- Kontakt:
Nemojmo se zajebavati sad

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pelegrini bi dobio otkaz za ovakvu sezonu sa gradjanima i ovdje bi to pojedinci opravdali kao zasluženo.
Ono kad skužiš da je Unitedov zadnji naslov u LP stariji od Interovog.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 16 avg 2020, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Uozbilji se kolega.mirgerr je napisao/la: ↑16 avg 2020, 10:28Kakve veze ima sto je Dela fan uniteda?
Generalno, kakva je ovo nova moda, cim neko nesta kaze lose o jednom klubu, odmah se proziva njegov klub u prici. Valjda je tema ispadanje Citya, kakav United... Nidje veze su vam te stvari. Haj razumijem ove mladje sto se medjusobno prcaju, al mislio sam da si ti malko ozbiljniji.
Kada korisnik @delinjo napiše glupost oko trošenja red je izvući podatak za ostale klubove i usporediti gdje je ko.
Ili si jedan od onih što trošenje prebacuje samo Cityu i Guardioli ?
Nabroj mi ovdje transfere Guardiole pa ćemo prodiskutovati o tim promašajima.japa je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:04To ej tako kad izvlacis podatke kako tebi odgovaraju. Jedini razlog zbog kojeg City nije u rangu Uniteda je taj sto je Guardiola naslijedio sampionski tim sa nekoliko igraca najvece klase a United takve nije imao i tu je razlika. Kao dokaz tome pitacu te jedno, koliko ej igraca svjetske klase Guardiola doveo u City? Dakle skoro milijarda eura potrosena, nijedan jedini igrac da kazes bio je pun pogodak. Lik ne zna dovesti igrace sto je dokazao i u Bayernu katastrofalne transfere pravi unatoc tome sto trosi astronomske cifre. On za 4 godine u Cityu nije nista napravio sto oni vec nisu prije njega, City je i prije njega osvajao titule u engleskoj i ispadao u ovoj fazi LP a komicno je da je Pelegrini u manje sezona dogurao dalje od njega u istom takmicenju, a mnogo manje je kostao City i sot se plate i sto se transfera tice.Sjajno.
Pogledajmo ovu potrošnju i zapitajmo se ko je gdje.
Dakle United je potrošio 700+ miliona da bi igrao Europa ligu, a City 260 miliona više za dvije domaće titule i četvrtfinala LP.
Biće da pare i ne znače toliko ako ih ne znaš uložiti na pravi način ?
U Barceloni je imao srecu da su drugi ljudi vodili transfer politiku i da tamo nije imao veliku autonomiju.
Za 4 godine nije napravio ništa što ovi prije njega nisu ?
Samo je na nikad ranije viđen način prepišao ligu dva puta uzastopno osvojivši 198 bodova, zabivši 200+ golova i oborivši sve moguće rekorde.
Stav Lamparda, Carraghera, Ferdinanda, McManamana je da ovo što City radi nikada nije viđeno u Premiershipu.
Cijenim da imaš drugačije mišljenje ( averziju prema dotičnom ), ali više vjerujem ljudima koji su cijeli život proveli u EPL-u i igrali za Fergusone i tako te nebitne likove. A prvenstveno više vjerujem svojim očima.
Ne znam stvarno po cemu to da je manco veci od polla . Mozda ste po finacijskoj moci ali trofejno historijski nista posebno eextra specijalno . isto tako u poredjenju i sa interom
Pravda za Tyson Furya
Uvijek bio i uvijek ce biti veci od Poola. United, Milan i Real su najveci klubovi na svijetu a Liverpool je tu korak iza uz Barcelonu i Bayern.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Real, Barcelona, Bayern.
Tim redoslijedom.
Tim redoslijedom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za United se moze diskutovati da je najmanji klub od svih ovih “giganata” kad se trofeji i uspjesi pogledaju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jes ako si rodjen 2005e i fudbal pratis od 2014e.
15.10.2013.
Zanimljivo ubact Manču u ekipu sa klubovima sa najviše LP, a u drugu staviti sve ekipe koje imaju više titula od Manče osim Arsenala.

Po kojim parametrima se prave ove smiješne kategorije?
Real, Barca, Bayern, Milan, Juventus, Inter, United, Liverpool, Ajax.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rece lik ciji je klub imao 15 uspjesnih godina a ostatak u rangu Seville, Valencie i takvih klubova
#Punoljetstvo
Ovo kad se pocne o tituli i onda koliko je neko bodova uzeo 
Kao sto Roy rece
Carragher initially remarked: "That United team, I think, finished with 79 points and Liverpool have got 76 now."
To that, Keane replied: "Let's not go down that road. That's ridiculous. You talk about points, but the bottom line is that when you win the trophy, you get one medal. You don't turn the medal over and it tells you how many points you won the league by."

15:40

Kao sto Roy rece
Carragher initially remarked: "That United team, I think, finished with 79 points and Liverpool have got 76 now."
To that, Keane replied: "Let's not go down that road. That's ridiculous. You talk about points, but the bottom line is that when you win the trophy, you get one medal. You don't turn the medal over and it tells you how many points you won the league by."

15:40
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Karager i Kin, dva oronula klauna koja po vazdan naprđivaju po onim emisijama gdje trebaju da pokažu svoje neznanje. Ublehaši koji bježe od klupe i trenerskog posla ko djavo od krsta.
I sad su oni mjerodavni nekome
cirkuzant drot ih cak citira
neke njihove mudre misle
ko da su Nietzsche i Hegel jbt 
I sad su oni mjerodavni nekome

Samo sam se osvrnuo na to glupo prozivanje i uvlacenje u raspravu nekog drugog kluba jer je eto Delinjo, veliki navijac Uniteda, prozvao Guardiolu. Ne govorim samo za tebe, primijetio sam da je to praksa posljednjih nekoliko godina na ovom forumu.Rajaz je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:53Uozbilji se kolega.mirgerr je napisao/la: ↑16 avg 2020, 10:28Kakve veze ima sto je Dela fan uniteda?
Generalno, kakva je ovo nova moda, cim neko nesta kaze lose o jednom klubu, odmah se proziva njegov klub u prici. Valjda je tema ispadanje Citya, kakav United... Nidje veze su vam te stvari. Haj razumijem ove mladje sto se medjusobno prcaju, al mislio sam da si ti malko ozbiljniji.
Kada korisnik @delinjo napiše glupost oko trošenja red je izvući podatak za ostale klubove i usporediti gdje je ko.
Ili si jedan od onih što trošenje prebacuje samo Cityu i Guardioli ?
Sto se tice trosenja, Boze moj, trosi ko ima, uvijek je to bilo tako. Dosta ovih podataka sto je TheChief napisao nije tacno, tj. Pepun je potrosio znatno manje od dolaska u City od ovih 970mil koje je on naveo.
ps. Zanimljivo kako Interisti i Unitedovci hladno stavljaju svoje klubove ispred Liverpoola. Haj Unitedovce i razumijem, jedno od najvecih rivalstava, najvise liga... ok, to mi je u postpunosti ok.
Al sto Interisti??

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pokazi malo malo respekta prema ljudima koji licno nemaju nikakve veze s tobom pa onda napisi nesto normalnolet3 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:23Karager i Kin, dva oronula klauna koja po vazdan naprđivaju po onim emisijama gdje trebaju da pokažu svoje neznanje. Ublehaši koji bježe od klupe i trenerskog posla ko djavo od krsta.
I sad su oni mjerodavni nekomecirkuzant drot ih cak citira
neke njihove mudre misle
![]()
ko da su Nietzsche i Hegel jbt
![]()
Eto oni nemaju znanja i nisu mjerodavni da nesto komentarisu a ti ili ja imamo
Čuj uvijek bio veći, u jednom trenutku omjer titula bio 18-7 u korist Liverpoola. 4-1 omjer europskih titula. Ali United je uvijek bio veći

Nisu ni sad veći, a kamoli da su tad bili.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.