Ja mislim da ce Arteta za ovu sezonu spremiti nesto drugacije od prosle sezone,ne mislim da cemo igrati bas fudbal kao iz sezone 22/23 ili 23/24 ali mislim da cemo biti dosta direktniji i da necemo igrati toliko cvrsto i na prekide kao prosle sezone.Mislim da je i Arteta svjestan da mu dva puta nece proci ono od prosle sezoneSSj4 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:33Arteta ne želi lucidnost nego kontrolu.Svu lucidnost koju ćemo imati bit će u Ezeu i to će biti njegova uloga ako nas ne idemercurial je napisao/la: ↑16 jul 2026, 21:16Mene Rogers podsjeca na Grealisha. Idealan igrac za Artetu, jak, mobilan, trkacki dobar za presing.
Vjerujem da ce Zubimendi biti top iduce sezone. Meni je bio dobar na pocetku prosle, ali ga je Arteta ubio. Arteta ne zna odmoriti igraca. Kad nekog zajase ne odustaje do povrede.
Ne smijemo zaboraviti ni Skellya koji je na kraju sezone bio Faktor i vjerujem da ce igrati bitnu ulogu i u iducoj.
Mogao bi Arteta imati slatke muke sa Zubimendijem, Riceom, Skellyem i Brunom za te 2 pozicije.
Po meni Rogers i pogotovo Tzolis nisu rjesenja za lijevo krilo koje mi trebamo i nemaju to sto je imao Trossard da izmisle gol jer su obojica vise igraci kontre, a mi tako ne igramo.
Arsenalu treba igrac koji je kreativan na krilu i super jak u 1vs1 situacijama. Dakle, bolja verzija Trossarda. Nesto tipa Doue i Kvara.
Sto se tice Alvareza, ako to znaci odlazak Gyokeresa ja sam protiv, a vjerovatno bi bilo tako. Cak je i Havertz dobar, ali on ima problem sto ne moze ostati zdrav u kontinuitetu. Pitanje je da li ga mozemo prodati nekome za bar 40 mil sto ni bilo super, ali vjerovatno nemoguca misija.![]()
Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Mi ako udjemo u sezonu sa igrom iz velikog dijela prosle sezone, uz ove povrede koje vec imamo i koje cemo vjerovatno dodatno imat tokom prve polusezone, ne vidim sansu da budemo u top 4.
Ako budemo u egalu do Bozica, onda se mozemo necemu nadat jer vise nemaju pritisak kao prethodnih godina. Medjutim, nisam neki optimista.
Ja se samo nadam da je Timber zdrav i spreman konacno odigrat sezonu bez ozbiljne povrede. Ako nije, treba ga kesirat zajedno sa Salibom, Sakom i Havertzom dok su na cijeni i trazit druge opcije. Kakav god da si igrac, ako nisi dostupan svake sezone po nekoliko mjeseci, ko te yebe. Ne mozes gradit ekipu sa fragilnim kosturom poput ovog. Mi umjesto da dodamo WC lijevo krilo i dovedemo backup za Timbera, sad imamo situaciju da moras trazit i pristojnog CB jer nema sanse da Mosquera, Hincapie i Cala mogu krpit 3 pozicije.
Ako budemo u egalu do Bozica, onda se mozemo necemu nadat jer vise nemaju pritisak kao prethodnih godina. Medjutim, nisam neki optimista.
Ja se samo nadam da je Timber zdrav i spreman konacno odigrat sezonu bez ozbiljne povrede. Ako nije, treba ga kesirat zajedno sa Salibom, Sakom i Havertzom dok su na cijeni i trazit druge opcije. Kakav god da si igrac, ako nisi dostupan svake sezone po nekoliko mjeseci, ko te yebe. Ne mozes gradit ekipu sa fragilnim kosturom poput ovog. Mi umjesto da dodamo WC lijevo krilo i dovedemo backup za Timbera, sad imamo situaciju da moras trazit i pristojnog CB jer nema sanse da Mosquera, Hincapie i Cala mogu krpit 3 pozicije.
Ziv bio ne citiraj tog ustašutopnik1 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:31Ja mislim da ce Arteta za ovu sezonu spremiti nesto drugacije od prosle sezone,ne mislim da cemo igrati bas fudbal kao iz sezone 22/23 ili 23/24 ali mislim da cemo biti dosta direktniji i da necemo igrati toliko cvrsto i na prekide kao prosle sezone.Mislim da je i Arteta svjestan da mu dva puta nece proci ono od prosle sezoneSSj4 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:33Arteta ne želi lucidnost nego kontrolu.Svu lucidnost koju ćemo imati bit će u Ezeu i to će biti njegova uloga ako nas ne idemercurial je napisao/la: ↑16 jul 2026, 21:16Mene Rogers podsjeca na Grealisha. Idealan igrac za Artetu, jak, mobilan, trkacki dobar za presing.
Vjerujem da ce Zubimendi biti top iduce sezone. Meni je bio dobar na pocetku prosle, ali ga je Arteta ubio. Arteta ne zna odmoriti igraca. Kad nekog zajase ne odustaje do povrede.
Ne smijemo zaboraviti ni Skellya koji je na kraju sezone bio Faktor i vjerujem da ce igrati bitnu ulogu i u iducoj.
Mogao bi Arteta imati slatke muke sa Zubimendijem, Riceom, Skellyem i Brunom za te 2 pozicije.
Po meni Rogers i pogotovo Tzolis nisu rjesenja za lijevo krilo koje mi trebamo i nemaju to sto je imao Trossard da izmisle gol jer su obojica vise igraci kontre, a mi tako ne igramo.
Arsenalu treba igrac koji je kreativan na krilu i super jak u 1vs1 situacijama. Dakle, bolja verzija Trossarda. Nesto tipa Doue i Kvara.
Sto se tice Alvareza, ako to znaci odlazak Gyokeresa ja sam protiv, a vjerovatno bi bilo tako. Cak je i Havertz dobar, ali on ima problem sto ne moze ostati zdrav u kontinuitetu. Pitanje je da li ga mozemo prodati nekome za bar 40 mil sto ni bilo super, ali vjerovatno nemoguca misija.![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Villa trazi navodno 60 mil za Konsu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.