Admir_Sa je napisao/la:rudi se sigurno naljutio zbog necega na adema i ne daje mu šansu, nema sta drugo biti. možda ganja neku taktiku da ovoga ucini boljim igracem, ko ce znati al po svemu prikazanom imam puno povjerenje u trenera sto se ovog slucaja tice. al da je pogrijesio sa dovodjenjem bastosa je isto istina, pa bolje da daje priliku nekom mladom umjesto adema, a ne bastosu
znas kako, da ricci ili neki drugi omladinac dobijaju prilike umjesto adema onda bih imao puno povjerenje u njega ali ovako imam osjecaj da se radi o klasicnom forsiranju ljubimca i pokusaju da se opravda dovodjenje istog, iako je ocigledno da nam taj igrac na ovoj poziciji koju trenutno igra i u ovoj ulozi koju ima apsolutno nije trebao.
Admir_Sa je napisao/la:tadei odigrao prilicno korektno i da sam ja trener razmislio bi da protiv torina ddr pocne sa klupe, kao neka mini kazna od strane trenera i kluba za onu glupost
+1
taddei je odigrao iznenadjujuce dobro u zadnjih par utakmica i mislim da bi ga se trebalo nagraditi protiv torina tako sto ce zaigrati od prve minute, s tim sto bih ja odmorio ninju jer covjek trci za dvojicu kako strootmana nema, a i lagano preuzima pjaniceva ubacivanja u napad jer se miralem iz nekog razloga ogranicio na kretanje po krugu na sredini terena.