La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ocigledno povlacenje ,plus crveni je trebao dobiti,tako da nas je sudija ostetio. Inace tebe kao "navijaca" uniteda bi trebalo biti stid da napises takav post 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Daj jbte, znam da je glavno zayebavat, vjerovatno bi ja isto pisao, ali nekad treba znat stat. Simulirao pa sta, njemu ni prvi ni zadnji put. Sta je tesko to samo rec 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa nije tesko rekao samLillard je napisao/la:Daj jbte, znam da je glavno zayebavat, vjerovatno bi ja isto pisao, ali nekad treba znat stat. Simulirao pa sta, njemu ni prvi ni zadnji put. Sta je tesko to samo rec

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Policeman je napisao/la:
Ronaldo has now scored MORE penalty goals, this season, than Inter Milan have received in their favor in Serie A, in the last 25 years.![]()
Pep Guardiola"We compare Ronaldo with Messi and I have yet to see Messi dive for a penalty or cry like a little girl when shoved by defenders."![]()
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/B2D162 ... Cuz9bZM007" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj igrac je sinoc izgubio svaki respect prema protivniku, navijacima i sebi dotakao je dno, mene stid
nije ga nikad ni imao, a sinoc je izgubio respekt i kod objektivnih fanova Reala
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/B2D162 ... Cuz9bZM007" onclick="window.open(this.href);return false;
što je najgore levat pada kad ga ovaj više nije ni dirao

pa kako može biti toliko đubre pa ovo raditi od sebe i još se nadati onim balonima, plakati ko djevojčica kad ga dobije

Utaja poreza, pranje noFca od narko kartela 

Cuj Ronaldo izgubio respekt kod objektivnih navijaca Reala...
Sreca pa nije kod nas neobjektivnih.
Sto se mene tice njegovih 200 golova u Primeri (za samo 178 utakmica
) su vec sad dovoljni da ga respektujem do kraja zivota.Pa taman da je 199 iz penala.

Sto se mene tice njegovih 200 golova u Primeri (za samo 178 utakmica

Ja sam oduvijek govorio da bi Ronaldo bio dosta više cijenjen da kojim slučajem ne simulira u ovakvim situacijama, ali činjenica je da čovjek iz toga izvlači maksimum. I to daje rezultate.
Stvar je u tome što se respekt ne gubi zbog simuliranja. Jednom kad ga zaradiš, rijetko ga i izgubiš.
Mada sam mišljenja da u redovima Barcelone ima i gorih igrača što se simuliranja tiče.
Stvar je u tome što se respekt ne gubi zbog simuliranja. Jednom kad ga zaradiš, rijetko ga i izgubiš.
Mada sam mišljenja da u redovima Barcelone ima i gorih igrača što se simuliranja tiče.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264hi ... imMTElsW_z" onclick="window.open(this.href);return false;Dzoni je napisao/la:Cuj Ronaldo izgubio respekt kod objektivnih navijaca Reala...![]()
![]()
![]()
Sto se mene tice njegovih 200 golova u Primeri (za samo 178 utakmica) su vec sad dovoljni da ga respektujem do kraja zivota.Pa taman da je 199 iz penala.

kladionicari uzimaju pare na penalima Reala haj bar nesto korisno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kakva će igračina biti ovaj Vietto!
Mogao bi se Villareal dobro opariti na Viettu
- majestic24
- Kontakt:
Fanovi Barcelone govoro o postenju i simuliranju...a sunce ti ljubim. K.u.r.v.a govori o postenju

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Lionel Messi (u cijeloj karijeri za klub i reprezentaciju uključujući i prijateljske utakmice):
-> 543 nastupa
-> 420 golova
Cristiano Ronaldo (u cijeloj karijeri za klub i reprezentaciju uključujući i prijateljske utakmice):
-> 710 nastupa
-> 459 golova
Ronaldo efikasniji

-> 543 nastupa
-> 420 golova
Cristiano Ronaldo (u cijeloj karijeri za klub i reprezentaciju uključujući i prijateljske utakmice):
-> 710 nastupa
-> 459 golova
Ronaldo efikasniji

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Mislis Ronaldo u cijeloj karijeri za TRI razlicita kluba, u razlicitim drzavama, razlicitim sitemima, na razlicitim pozicijama.

sramota je uopšte porediti njegovo velicanstvo Messija sa tim portugalskim kozojebom...to pristojni ljudi ne rade i to samo pokazuje koliko smo mi mahnit kao narodAdo1921 je napisao/la:Lionel Messi (u cijeloj karijeri za klub i reprezentaciju uključujući i prijateljske utakmice):
-> 543 nastupa
-> 420 golova
-> 710 nastupa
-> 459 golova
Ronaldo efikasniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

let3 je napisao/la:sramota je uopšte porediti njegovo velicanstvo Messija sa tim portugalskim kozojebom...to pristojni ljudi ne rade i to samo pokazuje koliko smo mi mahnit kao narodAdo1921 je napisao/la:Lionel Messi (u cijeloj karijeri za klub i reprezentaciju uključujući i prijateljske utakmice):
-> 543 nastupa
-> 420 golova
-> 710 nastupa
-> 459 golova
Ronaldo efikasniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Primera Division (Liga BBVA)
Sramota je poredit i čovjeka koji igra većinu karijere napadača sa čovjekom koji cijelu karijeru igra krilolet3 je napisao/la:sramota je uopšte porediti njegovo velicanstvo Messija sa tim portugalskim kozojebom...to pristojni ljudi ne rade i to samo pokazuje koliko smo mi mahnit kao narodAdo1921 je napisao/la:Lionel Messi (u cijeloj karijeri za klub i reprezentaciju uključujući i prijateljske utakmice):
-> 543 nastupa
-> 420 golova
-> 710 nastupa
-> 459 golova
Ronaldo efikasniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dajte, ne i na ovoj temi
Makar svi znamo kako stvari stoje, al' ajde, moras pustit malo da sanjaju da imaju najveceg ikad

Makar svi znamo kako stvari stoje, al' ajde, moras pustit malo da sanjaju da imaju najveceg ikad

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.