NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Trener je isprobao većinu igrača pred duel s Leotarom.Gradina je bila solidan protivnik,imala sanse koje nisu iskoristili kod rezultata 1-0.Prvo poluvrijeme je bila ravnopravan protivnik.Drugi dio je protekao u znaku dominacije domaćina sto je krunisano konačnom pobjedom.Mislim da Pandza sa dva danasnja pogotka već u prvom kolu treba predvoditi naš napad.Zatim A.Halilović treba biti u prvih 11.Solidan Ristanić od novih te golman koji je mislim bolji od Labusa.
da da Pandza Zvijezdina kandza hehehe
takodjer Stanic br. 24 i jos par novih nemam pojma ni koji su svidili su mi se pravo hjoj ko ce sad iscekat protiv Leotara kako sam cuo dolaze po bodove 

-
- Kontakt:
Od ove danasnje postave ja bih u prvih 11 stavio PANDZU umjesto Mesija, i A.HALILOVICA umjesto Muje ili Ristanica.
Mislim da smo sa Pandzom konacno dobili jako dobrog spica, nakon dugo vremena,ovo ne govorim samo zbog danasnja dva gola, nego uopste momak je prava zvijer vidjelo se to i danas na utakmici,grize,jak u duelu,odlucan je,borben,brz.
U formaciji kada igramo sa jednim klasicnim spicem, tada tesko mozemo igrati sa niskim spicem kao sto je slucaj sa Mesijem, nego nam u vrhu treba jedan robusan spic kao sto je Pandza.
Ne trebamo se puno niti zanositi sa ovom pobjedom,jer Gradina ipak nije na premijerligaskom nivou.Iz ove utakmice treba se fokusirati na slabije strane u igri Zvijezde kako bi se te stvari pokusale popraviti.
Ovo moze biti dobar podstrek za ulazak u sezonu i naravno pohod na pobjedu protiv Leotara.
Mislim da smo sa Pandzom konacno dobili jako dobrog spica, nakon dugo vremena,ovo ne govorim samo zbog danasnja dva gola, nego uopste momak je prava zvijer vidjelo se to i danas na utakmici,grize,jak u duelu,odlucan je,borben,brz.
U formaciji kada igramo sa jednim klasicnim spicem, tada tesko mozemo igrati sa niskim spicem kao sto je slucaj sa Mesijem, nego nam u vrhu treba jedan robusan spic kao sto je Pandza.
Ne trebamo se puno niti zanositi sa ovom pobjedom,jer Gradina ipak nije na premijerligaskom nivou.Iz ove utakmice treba se fokusirati na slabije strane u igri Zvijezde kako bi se te stvari pokusale popraviti.
Ovo moze biti dobar podstrek za ulazak u sezonu i naravno pohod na pobjedu protiv Leotara.
Vidi se koliko E.Halilovic znaci ZVIJEZDI ..
)) FresChat

Prvo da vas sve pozdravim iz sunčanog Afganistana, i drago mi je da me niste zaboravili da sam se borio za dobrobit Zvijezde i javno iznosnio neke stvari koje nisam trebao, da sam se zavadjao sa ljudima itd. javno... i vidim sada gore realinjo1 piše za mene i fatmira.. svaka čast. da se nadovezem na bekimovu i ovu priču za trenere, i ja sam oduvjek da se da Josipu mjesto, Roši, Samiru duretu, Denisu Taletovicu to su naši ljudi, al nemozemo pljuvati i ove trener, ima talenata i solidno se radi , al je politika kluba da se ne forisiraju mladi igrači, to je iskljucivo do trener-a prve ekipe bilo, ovaj lik čestitam mu forsira mlade igače i mozda bude sada više rada sa mladim igračima. Još nešto nemojte osporavati Amir-a mačora to je naš najtrofejniji trener i njegove generacije redovno idu na završnice, i dobar je stručnjak.
nije me se Zvijezda dojmila danas, ništa novo u igri i puno slabosti koje će bolji protivnik kažnjavati, Gradina nije za PL jer treba 4-5 igrača i trenera , od ovih novih Ristanić je OK i onaj sa 24 brojem bi mogao biti igračić ako bi poradio na snazi
Huseinbašić iz Gradine toliko izvikan danas je pokazao zašto nije prošao probu u Belgiji, taj izdanak Zvijezdine škole je totalno neškolovan (fudbalski) igrač, sve sam više ubijeđen da se u našoj školi radi katastrofalno djeca nam ne nauče ni osnovne fudbalske elemente, što se može dobro uočiti poredeći ih sa Pandžom ili ovom 24-kom koji su učili lopte u Sarajevu
Huseinbašić iz Gradine toliko izvikan danas je pokazao zašto nije prošao probu u Belgiji, taj izdanak Zvijezdine škole je totalno neškolovan (fudbalski) igrač, sve sam više ubijeđen da se u našoj školi radi katastrofalno djeca nam ne nauče ni osnovne fudbalske elemente, što se može dobro uočiti poredeći ih sa Pandžom ili ovom 24-kom koji su učili lopte u Sarajevu
Sapna je napisao/la:Vidi se koliko E.Halilovic znaci ZVIJEZDI ..)) FresChat
po čemu se vidi? mišljena sam da u Zvijezdi nema ni jednog igrača da znači toliko da se ne može naći zamjena a za Halila samo riječi pohvale milina ga je gledati, on je igrač zbog kojeg se dolazi na tekme
Zmajjj je napisao/la:Jel misliš možda na onog Ljubu Spasića iz Sombora, on je tada bio trener Zvijezde, Mulabdić je bio najveći talenat i mogo je puno više napravit kao fudbaler ali svi oni imaju svoje sudbine. Mislim da se takav u Gradačcu još nije rodio a Durgut, Ešo, Cviš, Krba, Rex su bili trkači što ne znači da su bili loši fudbaleri.seven je napisao/la:znači do djece je ipak, samo da se zna Mulabdića je selektirao i učio fudbalu jedan od najboljih fudbalskih učitelja bivše Juge, oni stariji će se sjetiti o kome je riječ ( čovjek nije iz Gradačca)

Može li neko napisati vaš početni sastav danas (po linijama)?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
http://nkzvijezda.ba/index.php/aktuelno ... gradina-40gollum je napisao/la:Može li neko napisati vaš početni sastav danas (po linijama)?
Dragon Town
-
- Kontakt:
-------------------------NUHANOVIC(PANDZA)------------------------
E.HALILOVIC(JAHIC)------------HAMZIC(STANIC)--------------ĐELMIC
-------------DELIC(A.HALILOVIC)---------RISTANIC------------------
HUSIC---------MORANJKIC--------------JUSIC(OMIC)-------------NEZIC
------------------------KOVACEVIC (KURBASIC)----------------------
Bosanski zmaj je napisao/la:-------------------------NUHANOVIC(PANDZA)------------------------
Pandža je mijenjao Đelmića, a sa Nuhanovićem je zamijenio poziciju
-
- Kontakt:
Znam da je Pandza mjenjao Đelmu, ali sam ga stavio na poziciju Mesija jer je igrao na njegovom mjestu u ekipi kada je usao u igru.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jakovljević????Bosanski zmaj je napisao/la:-------------------------NUHANOVIC(PANDZA)------------------------
Dragon Town
iskreno prije pocetka utakmice mislio sam da je gradina jaca ekipa i da ce nam pruziti jaci otpor medutim po videnom osim smajlovica oni nemaju igraca za premijer lige.srede nemaju nikako i sve se svodilo na duge lopte stopere prema naprijed.kod nas se vidi da skripi na golu ali mozemo se vaditi da je golmanu prva utakmica pred nasom publikom vjerujem da ce smajic malo sa njim poraditi na istrcavanjima jer momak se nije makeo sa linije.ristanic preuzeo mjesto korektora momak zna samo sto puno grijesi i mislim da ekipa tipa leotara iskoristila bi bar jednu nasu gresku ipostigla gol.od igraca na klupi nisu bili masic i susakovic i naravno cuveni promasaj altin o kojem se vise nemoze nista cuti
ako neko zna sta je sa njim neka napise.
P.S naravno momcima bi se trebalo oduziti u subotu sa lijepom posjetom i podrskom i srpljenjem jer se bojim poznatog bunkera leotara bice puno teze zabiti ocekujem pobjedu 3 1

P.S naravno momcima bi se trebalo oduziti u subotu sa lijepom posjetom i podrskom i srpljenjem jer se bojim poznatog bunkera leotara bice puno teze zabiti ocekujem pobjedu 3 1

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Neko je spomenuo da trebaju naši dobit novu opremu. Da li neko zna nešto više o tome i da li ostaje ovaj u.s.r.a.n.i. "zeus" i dalje dobavljač opreme?
Dragon Town
Leotar je ekipa koja zna igrati na rezultat.Dosta je iskusna predvodjena sjajnim Sredojevićem.Jedna je od ekipa koja se zna braniti ali i brzo transformisati iz odbrane u napad.Dalekoće biti teze pronaći put do gola Leotara nego jučer protiv Gradine, ali isto tako svaku od prilika koju budi imali će sigurno biti spretniji nego jučer Gradina.Naravno,Kuntić je jučer markirao idealnih 11.i sa napadačkom taktikom koju gaji ,ofanzivno će biti od prve minute.Biće prilika,za Zvijezdu malo vise,ali malo golova.Brzinu,spretnost ali i golgeterske sposobnosti je jučer demostrirao Pandza i očekujem njegov prvenac već u subotu.Mislim da će biti HIT ne samo Zvijezde nego i cijele PL.
Kako sam cuo Leotar dolazi po bodove pojacali su se pravo sa nestrpljenjem cekam tekmu trebat ce dobro podrzat nase momke 

Ono sto je dobro jeste da imamo bolju ekipu od prosle godine i to mi je vrlo drago, sada je vazno da se uigraju i da protiv Leotara sto bolje odigraju!Idemo svi na utakmicu sa Leotarom!!
Posto je Leotar ekipa koja je dosta bodova prosula na domaćem terenu i time dosli u nezavidnu poziciju gledat će da negdje ostvare bodove na strani.Naravno da takvu priliku vide i u nama.Veći motiv će imati time sto smo im duznici iz prvog dijela kada smo im bod odnijeli.Mislim da smo kvalitetniji od Leotara i u drugi dio sezone pred domaćim navijačima moramo otvoriti pobjedom jer sljedeća kola su zestoka bilo kući ili u gostima.1-O,2-1 za Zvijezdu.Sve drugo bi bilo ravno tragediji i situacija vrlo teska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.