SPAHA LEGENDO NASA, NIKO NIKAD KAO TI SE NECE POJAVITI, NIKAD!
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
stvorio je on davno sliku o sebi koju ni milion takvih kao ti ne moze srozati, to sto se on u ovo vrijeme sjeca nekih stvari kao ovicni covjek, nevezano za sport i pokusava dati do znanja da taj mali djecak nije zaboravljen, stvarno se ima cega stiditi, stvarno je jadan i bijedan, odlicno ti to rezonujes
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo ponedeljak je nadosao, vracamo se na stare staze, u subotu onda ponovo svi kao jedan, u nedelju je opet psihopata sve dok tekma sa Iranom ne pocne, onda se redovni skijasi ukake, jer znaju da je glavni u odbrani i da smo bez njega 80 % ranjiviji.
Pod zastavom bosanskom na marakani kapiten
.
Pod zastavom bosanskom na marakani kapiten
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 16 jun 2014, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hvala ti gazijo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Posla on nama svima pusu sinoć.
Dobar Spaha sinoć, komandovao je koliko je mogao svojim kolegama. Malo me nerviraju kad krenu loptu iznositi iz peterca ko da je svaki od njih kombinacija Xavija i Inieste, ali dobro je prošlo.
Idemo dalje!
Dobar Spaha sinoć, komandovao je koliko je mogao svojim kolegama. Malo me nerviraju kad krenu loptu iznositi iz peterca ko da je svaki od njih kombinacija Xavija i Inieste, ali dobro je prošlo.
Idemo dalje!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nisam primjetio da je neko skinuo kapu kapitenu sto izbaci loptu Messiju sa noge i spasi cist gol i uvjerljiv poraz. .
A znaju pisati da je "lose" skocio kod autogola Sea 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Imao je par pogrešnih pasova al' generalno dobar nastup.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Steta za onaj zuti karton. Ne znam da li bi bilo pametno da ih ocisti vec iducu utakmicu, pa da na Iran idemo bez njega, ionako ce igrati bunker.
Sklon je kartonima, a ako prodjemo dalje bio bi veliki hendikep igrati bez kapitena.
Sklon je kartonima, a ako prodjemo dalje bio bi veliki hendikep igrati bez kapitena.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Upravo tako. Protiv Irana mogu odigrati Kolasinac i Vranjes bez problema stopera. Ako rezultat bude zadovoljavajuci sa Nigerijom ( nerjesen ) u tom slucaju bi trebao Spaha ocistiti kartone. Jer nam je on apsolutno neophodan protiv Francuske ili Svice ako bi prosli grupu. Da nam se ne desi opet ista stvar kao protiv Portugala da nebudmo igrali sa Spahom u najvaznijoj utakmici.rope11 je napisao/la:Steta za onaj zuti karton. Ne znam da li bi bilo pametno da ih ocisti vec iducu utakmicu, pa da na Iran idemo bez njega, ionako ce igrati bunker.
Kleknimo pred najvecim sinom Bosne, Hercegovine i Sandzaka.

Nikad ga necemo zasluzit.LenBias je napisao/la:nikad se nece roditi jaci![]()
![]()
![]()
![]()
amiiiiiin,amiiiiiinCartman je napisao/la:Nikad ga necemo zasluzit.LenBias je napisao/la:nikad se nece roditi jaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nas najbolji stoper ikada, a tako ce i ostati u narednih bar 50 godina, odmah iza njega su hibic i konjic naravno.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Valjda ga niste urekli, evo bombe na naslovnoj.
Dijelim mišljenje s vama. Bilo bi najbolje kada bi već protiv Nigerije očistio kartone, jer nam protiv Irana svakako neće biti potreban kao u eventualnoj osmini finala. Igranje protiv Švice ili Francuske bez kapitena je pucanje samom sebi u nogu i automatsko opraštanje od sljedeće faze, uz rizikovanje da doživimo debakl.Ajax je napisao/la:Upravo tako. Protiv Irana mogu odigrati Kolasinac i Vranjes bez problema stopera. Ako rezultat bude zadovoljavajuci sa Nigerijom ( nerjesen ) u tom slucaju bi trebao Spaha ocistiti kartone. Jer nam je on apsolutno neophodan protiv Francuske ili Svice ako bi prosli grupu. Da nam se ne desi opet ista stvar kao protiv Portugala da nebudmo igrali sa Spahom u najvaznijoj utakmici.rope11 je napisao/la:Steta za onaj zuti karton. Ne znam da li bi bilo pametno da ih ocisti vec iducu utakmicu, pa da na Iran idemo bez njega, ionako ce igrati bunker.
- crvenocrni
- Kontakt:
Podrska nasem kapitenu, stisnut ce on zube ne sumnjam u to 
Ako nije slomio nogu, igrat ce. Nije Spaha kao pojedini...DukeOfWellington je napisao/la:Valjda ga niste urekli, evo bombe na naslovnoj.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto bas Spaha. 
Nadam se da je sve u redu.
Nadam se da je sve u redu.
a ako odluci suprotno,tj. ne dobije zuti protiv Nigerije..Protiv Irana se moze pripaziti i ako budemo imali rezultat izaci zadnjih 20-30 min. i moze igrati u eventualnoj osmini finalaClaus je napisao/la:Dijelim mišljenje s vama. Bilo bi najbolje kada bi već protiv Nigerije očistio kartone, jer nam protiv Irana svakako neće biti potreban kao u eventualnoj osmini finala. Igranje protiv Švice ili Francuske bez kapitena je pucanje samom sebi u nogu i automatsko opraštanje od sljedeće faze, uz rizikovanje da doživimo debakl.Ajax je napisao/la:Upravo tako. Protiv Irana mogu odigrati Kolasinac i Vranjes bez problema stopera. Ako rezultat bude zadovoljavajuci sa Nigerijom ( nerjesen ) u tom slucaju bi trebao Spaha ocistiti kartone. Jer nam je on apsolutno neophodan protiv Francuske ili Svice ako bi prosli grupu. Da nam se ne desi opet ista stvar kao protiv Portugala da nebudmo igrali sa Spahom u najvaznijoj utakmici.rope11 je napisao/la:Steta za onaj zuti karton. Ne znam da li bi bilo pametno da ih ocisti vec iducu utakmicu, pa da na Iran idemo bez njega, ionako ce igrati bunker.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A Bože. Nemoj samo njega. Spaha izdrži.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, DjaniTarik, General505, Goalgetter, random11, s4mke i 59 gostiju.