A ovi sto se **** i hoće belaja 99% ih prati tekmu preko ss.ba!
Hocemo pobjedu i sta je tu cudno,ako mozete uvalite nam pet komada.
Moderator/ica: GracanicaAA
Dijete drago smiri hormone..SNSa je napisao/la:Ma kakav belaj ljudi dragi, ali nista ni od prijateljske atmosfere. Sasvim logicno, ako budete dolazili i trazili dobit cete. Kao i svugdje. Bihac je spreman pa Bujrum.
Ti si bas biser, treba ih dobiti i sad i iduce sezonenebeskasila je napisao/la:Nece mi biti krivo da nas dobijete u subotu ali da mi vas iducu sezonu obe dobijemo da vas razbijemo
nebeskasila je napisao/la:Pa i dobicemo ih nemaju 3 pobjede u sezoni i kao nas ce dobiti rasuti ih bihacka djeca bihacki sampioni![]()
![]()
Ma solinas brte neznam kome pokusavas reci i objasniti. Izgleda u modi postalo braniti da uprave ne pokusavaju zavrsiti tekme, ali eto neka se misli tako. U modi je i postalo u Bihacu pustati da nas pljuju sa strane, a mi to da gledamo sa pricom neka ih, pusti... A opet kazem moglo se izginuti u Mostaru da nismo srece imali. Ne pozivam na linc, daleko bilo, al nek ne pokusavaju praviti probleme, dosta je raji njihovih kurvaluka i prozivanja. Mala smo sredina ali itekako znamo uzvratiti kad nam stanes na zulj, pogotovo kad smo ujedinjeni.solinas je napisao/la:Pastrmka sjasi ljudima sa teme sa tom pricom o banovicima i namjestanju.
Zar posle Goska imas obraza ikome pricati o postenju i namjestanju.Nema u BiH klub da nije namjestao bar jednom tako i Velez pa i Jedinstvo i Sloboda ma svi....
Utakmica izmedju Slobode i Buducnosti prije par godina na Tusnju je nesto najofirnije sto sam gledao u zivotu....(dobili nas 1-0)
Isto tako Velez-Gosk...
Nema postenih pustite supljaka,Velez ako ne osvoji barem bod jednom nogom je u trecoj ligi (ako ce igrati posteno kao sto mostarci kazu bez kupovine)Jedinstvo pobjedom pravi veliki korak ka opstanku i boljim danima....
Veliki ulog u pitanju za oba tima i sta god ko mislio opet bi radije gledao Veleza ili Jedinstvo nego Metalleghe ili usrani Olimpic.
Sretno.
Malo seljance konta covjek haj ostavit cu retarda da ga ne maltretiram vise a on mi se nasao pravit pametan. Kad taj bidon sto nosis na ramenima sa razumjevanjem procita moje postove gdje ni u jednom nisam za namjestanje opuzio nekog navijaca iz bihaca a jos nedo bog generalno sve onda mozes traziti moje dopustenje da se ukljucis u konverzaciju. Ono da malo seljance poput tebe sastavi dlanove i kaze s koljena molim te cika pastrmka. Haj sad cetku u ruke i trljaj šolje po austrijskim klonjama nabijem te na racku maloumnog.solinas je napisao/la:Pastrmka sjasi ljudima sa teme sa tom pricom o banovicima i namjestanju.
Zar posle Goska imas obraza ikome pricati o postenju i namjestanju.Nema u BiH klub da nije namjestao bar jednom tako i Velez pa i Jedinstvo i Sloboda ma svi....
Utakmica izmedju Slobode i Buducnosti prije par godina na Tusnju je nesto najofirnije sto sam gledao u zivotu....(dobili nas 1-0)
Isto tako Velez-Gosk...
Nema postenih pustite supljaka,Velez ako ne osvoji barem bod jednom nogom je u trecoj ligi (ako ce igrati posteno kao sto mostarci kazu bez kupovine)Jedinstvo pobjedom pravi veliki korak ka opstanku i boljim danima....
Veliki ulog u pitanju za oba tima i sta god ko mislio opet bi radije gledao Veleza ili Jedinstvo nego Metalleghe ili usrani Olimpic.
Sretno.
Ti kao navijac Veleza nemas nikakva prava da pricas o namjestanju.Da spominjes bilo sta u vezi toga.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Malo seljance konta covjek haj ostavit cu retarda da ga ne maltretiram vise a on mi se nasao pravit pametan. Kad taj bidon sto nosis na ramenima sa razumjevanjem procita moje postove gdje ni u jednom nisam za namjestanje opuzio nekog navijaca iz bihaca a jos nedo bog generalno sve onda mozes traziti moje dopustenje da se ukljucis u konverzaciju. Ono da malo seljance poput tebe sastavi dlanove i kaze s koljena molim te cika pastrmka. Haj sad cetku u ruke i trljaj šolje po austrijskim klonjama nabijem te na racku maloumnog.solinas je napisao/la:Pastrmka sjasi ljudima sa teme sa tom pricom o banovicima i namjestanju.
Isto tako Velez-Gosk...
Sretno.
Citaj kada pises.emil02in je napisao/la:Sjaši solinas,zna se da je Gošk platio Slobodinim parama koje su uzeli za tri boda vama data,nisu ih ni izvadili iz torbe.
Citaj kada pises.solinas je napisao/la:emil02in je napisao/la:Sjaši solinas,zna se da je Gošk platio Slobodinim parama koje su uzeli za tri boda vama data,nisu ih ni izvadili iz torbe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.