NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

emil02in
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la emil02in » 08 mar 2017, 06:25

Joj kad pomocni u Vrapčićim8a opali vašeg jednog igrača zastavicom,bila guzva oko auta i ovaj uklize i izleti van linije.Dok se vracao sudija maše aut,joj kad ga opali direkt u čelo sve se povaljalo od smjeha :rol:
A ovi sto se **** i hoće belaja 99% ih prati tekmu preko ss.ba!
Hocemo pobjedu i sta je tu cudno,ako mozete uvalite nam pet komada.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 mar 2017, 10:22

Ja se nadam da ce biti dobra utskmica iako tu i nece biti nesto dobrog nogometa ali kakav god bio meni je dovoljno da pobijedimo 1 0 ne treba vise golova :D

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 08 mar 2017, 10:26

Ma kakav belaj ljudi dragi, ali nista ni od prijateljske atmosfere. Sasvim logicno, ako budete dolazili i trazili dobit cete. Kao i svugdje. Bihac je spreman pa Bujrum.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 08 mar 2017, 13:54

SNSa je napisao/la:Ma kakav belaj ljudi dragi, ali nista ni od prijateljske atmosfere. Sasvim logicno, ako budete dolazili i trazili dobit cete. Kao i svugdje. Bihac je spreman pa Bujrum.
Dijete drago smiri hormone..
#musvdg

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 08 mar 2017, 15:13

Ma dajte ljudi opušteno, dolazimo igrat fudbal a ne divljati po Bihaću. Neka bolji pobjedi, nadam se Velež. :bih:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 mar 2017, 15:57

Nece mi biti krivo da nas dobijete u subotu ali da mi vas iducu sezonu obe dobijemo da vas razbijemo :D

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 08 mar 2017, 17:48

nebeskasila je napisao/la:Nece mi biti krivo da nas dobijete u subotu ali da mi vas iducu sezonu obe dobijemo da vas razbijemo :D
Ti si bas biser, treba ih dobiti i sad i iduce sezone :opaopa:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 mar 2017, 18:15

Pa i dobicemo ih nemaju 3 pobjede u sezoni i kao nas ce dobiti rasuti ih bihacka djeca bihacki sampioni :D :D :D

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 08 mar 2017, 20:19

nebeskasila je napisao/la:Pa i dobicemo ih nemaju 3 pobjede u sezoni i kao nas ce dobiti rasuti ih bihacka djeca bihacki sampioni :D :D :D
:urnebes:
Vidimo se u Bihacu :wave:
lezVe do bagro

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 mar 2017, 20:59

Pastrmka sjasi ljudima sa teme sa tom pricom o banovicima i namjestanju.
Zar posle Goska imas obraza ikome pricati o postenju i namjestanju.Nema u BiH klub da nije namjestao bar jednom tako i Velez pa i Jedinstvo i Sloboda ma svi....
Utakmica izmedju Slobode i Buducnosti prije par godina na Tusnju je nesto najofirnije sto sam gledao u zivotu....(dobili nas 1-0)
Isto tako Velez-Gosk...
Nema postenih pustite supljaka,Velez ako ne osvoji barem bod jednom nogom je u trecoj ligi (ako ce igrati posteno kao sto mostarci kazu bez kupovine)Jedinstvo pobjedom pravi veliki korak ka opstanku i boljim danima....
Veliki ulog u pitanju za oba tima i sta god ko mislio opet bi radije gledao Veleza ili Jedinstvo nego Metalleghe ili usrani Olimpic.
Sretno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 09 mar 2017, 00:36

solinas je napisao/la:Pastrmka sjasi ljudima sa teme sa tom pricom o banovicima i namjestanju.
Zar posle Goska imas obraza ikome pricati o postenju i namjestanju.Nema u BiH klub da nije namjestao bar jednom tako i Velez pa i Jedinstvo i Sloboda ma svi....
Utakmica izmedju Slobode i Buducnosti prije par godina na Tusnju je nesto najofirnije sto sam gledao u zivotu....(dobili nas 1-0)
Isto tako Velez-Gosk...
Nema postenih pustite supljaka,Velez ako ne osvoji barem bod jednom nogom je u trecoj ligi (ako ce igrati posteno kao sto mostarci kazu bez kupovine)Jedinstvo pobjedom pravi veliki korak ka opstanku i boljim danima....
Veliki ulog u pitanju za oba tima i sta god ko mislio opet bi radije gledao Veleza ili Jedinstvo nego Metalleghe ili usrani Olimpic.
Sretno.
Ma solinas brte neznam kome pokusavas reci i objasniti. Izgleda u modi postalo braniti da uprave ne pokusavaju zavrsiti tekme, ali eto neka se misli tako. U modi je i postalo u Bihacu pustati da nas pljuju sa strane, a mi to da gledamo sa pricom neka ih, pusti... A opet kazem moglo se izginuti u Mostaru da nismo srece imali. Ne pozivam na linc, daleko bilo, al nek ne pokusavaju praviti probleme, dosta je raji njihovih kurvaluka i prozivanja. Mala smo sredina ali itekako znamo uzvratiti kad nam stanes na zulj, pogotovo kad smo ujedinjeni.

Usput, da odmah otpisem Visocku Bosnu iz utrke za ulazak u PL BiH, njihove ambicije su ravne nuli, bar trenutno. Travnik puca najjace na vrh i ulazak u PL. Cujemo se ubrzo.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 mar 2017, 02:16

Travik se 99,99% vraca u Pl, najjaca su ekipa definitivno sa Civicem, Jusufbasicem i Nuhicem koji su beton. Ostale ekipe, po meni, se bore za opstanak jer je sve u 5 deka.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 mar 2017, 07:30

solinas je napisao/la:Pastrmka sjasi ljudima sa teme sa tom pricom o banovicima i namjestanju.
Isto tako Velez-Gosk...
Sretno.
Malo seljance konta covjek haj ostavit cu retarda da ga ne maltretiram vise a on mi se nasao pravit pametan. Kad taj bidon sto nosis na ramenima sa razumjevanjem procita moje postove gdje ni u jednom nisam za namjestanje opuzio nekog navijaca iz bihaca a jos nedo bog generalno sve onda mozes traziti moje dopustenje da se ukljucis u konverzaciju. Ono da malo seljance poput tebe sastavi dlanove i kaze s koljena molim te cika pastrmka. Haj sad cetku u ruke i trljaj šolje po austrijskim klonjama nabijem te na racku maloumnog.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 mar 2017, 11:09

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Isto tako Velez-Gosk...
Sretno.
Malo seljance konta covjek haj ostavit cu retarda da ga ne maltretiram vise a on mi se nasao pravit pametan. Kad taj bidon sto nosis na ramenima sa razumjevanjem procita moje postove gdje ni u jednom nisam za namjestanje opuzio nekog navijaca iz bihaca a jos nedo bog generalno sve onda mozes traziti moje dopustenje da se ukljucis u konverzaciju. Ono da malo seljance poput tebe sastavi dlanove i kaze s koljena molim te cika pastrmka. Haj sad cetku u ruke i trljaj šolje po austrijskim klonjama nabijem te na racku maloumnog.
Ti kao navijac Veleza nemas nikakva prava da pricas o namjestanju.Da spominjes bilo sta u vezi toga.
A ovo ostalo ne bih komentarisao jer od koga dolazi ne bitno je,moze se covjek samo nasmijati.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 mar 2017, 14:15

Sjaši solinas,zna se da je Gošk platio Slobodinim parama koje su uzeli za tri boda vama data,nisu ih ni izvadili iz torbe.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 mar 2017, 14:21

emil02in je napisao/la:Sjaši solinas,zna se da je Gošk platio Slobodinim parama koje su uzeli za tri boda vama data,nisu ih ni izvadili iz torbe.
Citaj kada pises.
Nigdje ja nisam rekao da je Sloboda cista,ali navijaci Veleza kao i vecina ostalih u ovoj drzavi nema pravo moralisati o postenju nikom.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 mar 2017, 14:53

U gradu se samo o Jedinstvu prica , ljudi jedva cekaju utakmicu i dosta raje, koji nisu godinama bili na tekmama, ce doci u subotu. :opaopa:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 mar 2017, 15:54

solinas je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Sjaši solinas,zna se da je Gošk platio Slobodinim parama koje su uzeli za tri boda vama data,nisu ih ni izvadili iz torbe.
Citaj kada pises.
Nigdje ja nisam rekao da je Sloboda cista,ali navijaci Veleza kao i vecina ostalih u ovoj drzavi nema pravo moralisati o postenju nikom.[/quote

Daj ne seri prvo provjeri koliko ste para dali Gosku te godine,pa onda i one sezone kad ste se borili za povratak u PL.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 mar 2017, 15:55

Joj ovoga solinasa padobranca. Ne popuje niko o postenju i ne soli pamet prvoligaskim ekipama zarad nepostene proslosti kada su i kod nas rukovodeci ljudi toga doba cinili gadosti. Pricamo o sadasnjosti i buducnosti Veleza i demantujemo navode po kojima nudimo novce za prodaju, da kupujemo, prodajemo ili da namjestamo. Velez je okrenuo novi list pod ovim rukovodstvom i mutne radnje pod ovim grbom vise ne postoje.

Sportski pozdrav Biscanima i svim ljudima dobre volje! Da smo zivi i zdravi mi, nasi klubovi i zivjela nam jedina domovina Bosna i Hercegovina!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 09 mar 2017, 16:15

Ma bezze pisemo ljudima po temi. Ovaj solinas je provokator, s njim se bezveze polemisemo ko djeca.

Sretno vam u subotu, nama trebaju bodovi, vjerujem da ce biti dobra i otvorena utakmica.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.