Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

kinder_jaje
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la kinder_jaje » 20 mar 2015, 01:54

Takvi smo ti mi hebo ti nas,svi nas gaze pa i balavac Nurkic :facepalm:

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 mar 2015, 01:55

Ovaj njihov novinar je pisao da Juka nije 100posto sa clankom da je na 70posto spremnosti...ko zna mozda nece da rizikuju odmaraju ga..ko ce ga znati...

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 20 mar 2015, 01:57

Mirza1990 je napisao/la:Ovaj njihov novinar je pisao da Juka nije 100posto sa clankom da je na 70posto spremnosti...ko zna mozda nece da rizikuju odmaraju ga..ko ce ga znati...
prerano se i vratio...moze i presjedit do kraja sezone, svejedno je

ne gledao ovo vise
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 20 mar 2015, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 mar 2015, 01:57

baglama je napisao/la:a sta si ti nego seljacina iz zitomislica :lol: izmili samo kad se treba posrat

Juka s enije trebao ni vracat do kraja sezone, samo ce oslabit statistiku
da se ova povreda clanka desila na treningu, niko mu u Bosni ne bi vjerovao, ako bi se slucajno Bosna okupljala u tom peridu njegove rehabilitacije

smradovski narod
Prodji malo kroz postove sa pocetka ove sezone gdje je igrama obecavao. Od tada je izgleda samo vrijeme provodio slusajuci Baju , diveci se Grobarima, ljepotama Hrvatske , svadjajuci se sa Harunom , marljivim radom u teretani (tu se vidi da je dobio na skocnosti) . Al za kosarku treba malo i klikera koncentracije i fokusa za slusati trenera. Raditi na kretanju u reketu a ne ko muha bez glave spavati na liniji 3 poena u fazi napada i tako dalje itako dalje ... Koja mu je ono statistika zadnjih tekmi :thumbdown: pa bolji je bio na pocetku sezone onako nespreman nego sada

AL hajti sada malo o Zitu kralju ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 20 mar 2015, 02:01

kimbo je napisao/la:
baglama je napisao/la:a sta si ti nego seljacina iz zitomislica :lol: izmili samo kad se treba posrat

Juka s enije trebao ni vracat do kraja sezone, samo ce oslabit statistiku
da se ova povreda clanka desila na treningu, niko mu u Bosni ne bi vjerovao, ako bi se slucajno Bosna okupljala u tom peridu njegove rehabilitacije

smradovski narod
Prodji malo kroz postove sa pocetka ove sezone gdje je igrama obecavao. Od tada je izgleda samo vrijeme provodio slusajuci Baju , diveci se Grobarima, ljepotama Hrvatske , svadjajuci se sa Harunom , marljivim radom u teretani (tu se vidi da je dobio na skocnosti) . Al za kosarku treba malo i klikera koncentracije i fokusa za slusati trenera. Raditi na kretanju u reketu a ne ko muha bez glave spavati na liniji 3 poena u fazi napada i tako dalje itako dalje ... Koja mu je ono statistika zadnjih tekmi :thumbdown: pa bolji je bio na pocetku sezone onako nespreman nego sada

AL hajti sada malo o Zitu kralju ...
:lol:koje provale iz tvojih usta :facepalm:
visi kod linije za tri poena? jel ti zna kako juka izgleda uopste??
statistika mu je rasla iz mjeseca u mjesec(informisi se bilm.ezu), sve do ove povrede clanka koju si vjerovatno proslavio uz sampanajc, jer si zavidni seljak iz kamenjara zitomislici...otkakao se vratio, vidno je da nije na100%

fol ti ga zao :lol: :lol:

eee furdo seljacka,ko vas ne zna
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 20 mar 2015, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 mar 2015, 02:03

Alo kralju povredu je imao...i koji to novajlija drzi istu formu cijelu sezonu?naravno da ima padove i uspone..Pa Lebron ih ima nalete utakmice ne moze da pogodi kosa :/ a Kinder jaje sve dok nazivamo nase kosarkase balavcima,seljacinama,glupanima itd i treba da nas gazi svako.Kakve pojedince imamo u ovom narodu a izgleda da je vecina takva ne zasluzujemo mi da iko igra za nas a kamoli NBA igraci..

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 20 mar 2015, 02:08

Mirza1990 je napisao/la:Alo kralju povredu je imao...i koji to novajlija drzi istu formu cijelu sezonu?naravno da ima padove i uspone..Pa Lebron ih ima nalete utakmice ne moze da pogodi kosa :/ a Kinder jaje sve dok nazivamo nase kosarkase balavcima,seljacinama,glupanima itd i treba da nas gazi svako.Kakve pojedince imamo u ovom narodu a izgleda da je vecina takva ne zasluzujemo mi da iko igra za nas a kamoli NBA igraci..
ovaj je dosao da izmantra ono sto je pisao prije pocetka sezone, zaboli njeg za utakmicama uopste
u denveru hvale jukinu radnu etiku, da dodje zorom trenirat...ali ne, ovaj lisac bi mu prebacio da ne trenira, da je baja za sve kriv...ona dogadjaj s gasolom mu je najdrazi u ovoj sezoni, on ce to spoemnut makar juka bio MVP

seljace zavidno s kamenjara, vjerovatno dezerter koji sad u dijaspori radi trecu smjenu za mizeran novac...tacno se osjeti da mu je drago kad juka bude los

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 20 mar 2015, 02:12

Mislim da iskreno nema potrebe ni za vrijeđanjem drugih forumaša ( pogotovo ne prema mjestu prebivališta), a kamoli Jusufa. Kritikovati se može i bez upotrebe naziva kao što je seljak ( ne seljak kao zemljoradnik već se dobro zna na šta se odnosi) kao i na takvo pisanje treba odgovoriti kulturno bez uzvraćanja istim i sličnim nazivima. Polako raja koristite tu tastaturu da napišete koju pametnu, kritiku na mjestu i iznesete svoje mišljenje bez da vrijeđate druge ili ponižavate. Nema potrebe ni za prepucavanjam ponekad treba i koju minutu prije pisanja udahnuti-izdahnuti i izbrojati do 10. ;)

Ništa od nastupa Jusufa za včrs izgleda tako da se čujemo za narednu tekmu. Svako dobro momci i živjeli :salut:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 mar 2015, 02:20

Janez je napisao/la:Mislim da iskreno nema potrebe ni za vrijeđanjem drugih forumaša ( pogotovo ne prema mjestu prebivališta), a kamoli Jusufa. Kritikovati se može i bez upotrebe naziva kao što je seljak ( ne seljak kao zemljoradnik već se dobro zna na šta se odnosi) kao i na takvo pisanje treba odgovoriti kulturno bez uzvraćanja istim i sličnim nazivima. Polako raja koristite tu tastaturu da napišete koju pametnu, kritiku na mjestu i iznesete svoje mišljenje bez da vrijeđate druge ili ponižavate. Nema potrebe ni za prepucavanjam ponekad treba i koju minutu prije pisanja udahnuti-izdahnuti i izbrojati do 10. ;)

Ništa od nastupa Jusufa za včrs izgleda tako da se čujemo za narednu tekmu. Svako dobro momci i živjeli :salut:
To je vec rezonski napisano. Samo da ti pojasnim ovaj naziv koji sam upotrijebio nije iskljucivo vezan odakle je Nurkic. Vec recimo na stvari kao sto su velicanje navijacke grupe koja velica ratne zlocince, Baja itd ... mislim sve karatkteristike su tu. I bez obzir koliko se to kome svidjalo ili ne to je moje misljenje. I nikakvo vrijednjanje nekih pubertetlija po forumu me ne moze sprijeciti da to iznesem.

A cisto kosarkaski nemam sta diskutovsti u prisustvu tipova poput ovoga @baglame jes dobro ime odabrao pravo mu stoji.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 20 mar 2015, 02:24

Naravno da nemas sta sa mnom diskutovat, jer si supalj ko sir...dosao si zasmrdit i uspio u tome.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 20 mar 2015, 02:27

laku noc, nek nermin vidi da li je ovo moje za bana
krivo bi mi samo bilo jer bih morao citat sve one idiote koji su mi na ignoreu :problem: ...njih tridesetak :)

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 mar 2015, 02:27

Ma je-be mi se vise i za te ljudi koji samo pljuju pljuju pljuju...Dobro Teletovic je trebao igrati za Partizan sta bi onda za njega rekao? malo su ti shvatanja zatucana sto se tice tih stvari druze :/ VELIKI broj kosarkasa se divi tom Partizanu kako rade i u Hrvatskoj i u Bosni al ajd neka ti to...Moje je misljenje da je osoba vrlo ogranicena ako ce po tome zaljuciti dal je neko seljacina koju vrstu muzike slusa al dobro...pozdrav i laku noc forumasima koji su zdravi u glavi

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 20 mar 2015, 02:41

Eto Juke, ustajte. :mrgreen:

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 mar 2015, 02:41

Juka ulazi???nisam ocekivao :D :D

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 20 mar 2015, 02:43

Mirza1990 je napisao/la:Juka ulazi???nisam ocekivao :D :D
Prije je faul napravio nego li je ušao. :lol:

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 mar 2015, 02:44

Nema ovaj Harden mi uopste vise nije zanimljiv majke mi moje...nisam vidio dal je bio faul vjerovatno jest al sta mu sviraju vise nema smisla :problem:

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 20 mar 2015, 14:11

Juka igra pod velikim bolovima, zglob još nije kako treba oporavljen.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 mar 2015, 00:30

Juka je prvoj petorci . :clap:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 mar 2015, 00:58

Dobar zasad 6 poena 2 skoka ,al i 2 faula.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 21 mar 2015, 01:03

zar ono nije blokada na wadeu

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, Bing [Bot], EdinjoBos, Google Adsense [Bot], johntravolta123, TETRAPAK i 27 gostiju.