Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
zasto je ovako smijesna posjeta u Vrapcicima u direktnoj borbi za Evropu na derbiju Bosne i Hercegovine
?

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- ElCartel11
- Kontakt:
I vi cete nama u Evropi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma i treba da ispadnete vec ste skinuli gace.Kara vas Zeljo godinama.Umjesto da dignete grad na noge, vi place te ko qicke.Pa ako ikog iz vrha tabela ste mogli pozeljeti to je Zeljo.Pogledajte utakmicu sa Posusjem niste bez sanse,ali ovako qickasti ste za Federalke.
Nismo skinuli gace vec znamo sta nas ceka. Vidio si ih danas, sudije imaju. I da dovedemo Ronalda, necemo ih dobit. Al da ispadamo zasluzeno, ispadamo.amypitar je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:25Ma i treba da ispadnete vec ste skinuli gace.Kara vas Zeljo godinama.Umjesto da dignete grad na noge, vi place te ko qicke.Pa ako ikog iz vrha tabela ste mogli pozeljeti to je Zeljo.Pogledajte utakmicu sa Posusjem niste bez sanse,ali ovako qickasti ste za Federalke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako dođu sa sudijama, možda x izvučemo, pobjedu vrlo teško... A i da dobijemo, konkurenti će pokupovati, pokrasti, i mi donji...amypitar je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:25Ma i treba da ispadnete vec ste skinuli gace.Kara vas Zeljo godinama.Umjesto da dignete grad na noge, vi place te ko qicke.Pa ako ikog iz vrha tabela ste mogli pozeljeti to je Zeljo.Pogledajte utakmicu sa Posusjem niste bez sanse,ali ovako qickasti ste za Federalke.
Ispadamo zasluženo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ExchangeOffice
Da smo mogli birati raspored ne bi mogli bolji izabrati Široki i Željo kuci! Dvije najlošije ekipe ovaj drugi dio sezone iz vrha tabele! Odigrajte pošteno protiv Igmana ostalo je na nama! U pobjedu protiv Želje ne sumnjam jedino nas sudija moze zaustaviti u tom pohodu , oni sa svojom igrom i igračima nema šanse toga su oni i svjesni samo nece da priznaju!amypitar je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:25Ma i treba da ispadnete vec ste skinuli gace.Kara vas Zeljo godinama.Umjesto da dignete grad na noge, vi place te ko qicke.Pa ako ikog iz vrha tabela ste mogli pozeljeti to je Zeljo.Pogledajte utakmicu sa Posusjem niste bez sanse,ali ovako qickasti ste za Federalke.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bili smo bolji ali nismo mogli dat gol.
To sto nas je sudija pogurao nema veze jer smo bili bolji, logično.
Mitomanija bolest najnormalnija.
To sto nas je sudija pogurao nema veze jer smo bili bolji, logično.
Mitomanija bolest najnormalnija.

Zadnja izmjena: Dovoljan, dana/u 21 maj 2023, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Gledao sam naravno. Sa tribine, jedina greška koju sam vidio je ono u prvom poluvremenu, kada Cocalić nije dobio crveni. Ostalo sve čisto, osim možda prvom gola, mada postigli smo još 3 nakon toga(čist gol Haračiću poništen), tako da je apsolutno zaslužena pobjeda.samirr je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:10Kaze nije bilo sudijski grešaka a navijač Želje pa y.ebo ga led valjda si gledao utakmicu kluba za koji navijašlakilone je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:57Iako smo svi nekako mislili da će danas biti dosta sudijskih grešaka, al' eto, srećom nije ih bilo.
Još da prođe i ovo zadnje kolo pa da ispadnu ovi koji su to najviše zaslužili (Leotar i Sloboda), iako bih iskreno volio da Sloboda ostane, jer realno imaju najbolji stadion os svih ekipa iz donjeg dijela tabele. Što se gornjeg dijela tiče valjalo bi da ostane ovako kako jeste, ako ćemo realno Velež i Široki nisu zaslužili ni ova mjesta na kojima su sad.

Da su svi igrali svoje utakmice na svom stadionu Željo ne bi ni bio u opciji za Evropu! Lijep pozdrav..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
amypitar je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:25Ma i treba da ispadnete vec ste skinuli gace.Kara vas Zeljo godinama.Umjesto da dignete grad na noge, vi place te ko qicke.Pa ako ikog iz vrha tabela ste mogli pozeljeti to je Zeljo.Pogledajte utakmicu sa Posusjem niste bez sanse,ali ovako qickasti ste za Federalke.
Bile su sve tribine pune ko šibica protiv Sloge Doboj pa smo zijanili. Ništa to ne znači, opet ćemo mi napunit tribine, ali realnost je malo drugačija. Plava qrva se očigledno gura u Europu, a mi smo tu i tamo sa igrom i kadrom, u normalnim i objektivnim okolnostima bi ih i dobili vjerujem, ovako, teško... Nada zadnja umire, mi ćemo svi na Tušanj svakako, ispali ili ostali

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 21 maj 2023, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Veliku gresku ce Velez napraviti ako otpusti Jusufbegovica. Isprva sam bio skeptican po pitanju njegovog izbora, ali uradio je vrlo dobar posao. Velez ima najslabiji igracki kadar od svih ekipa u gornjem dijelu tabele, ako se gledaju samo predstave na terenu, to uopste ne djeluje tako.
Sramota bh fudbala su Borac i Zeljo, dva rezimska kluba. Sretno Slobodi u zadnjem kolu.

Sramota bh fudbala su Borac i Zeljo, dva rezimska kluba. Sretno Slobodi u zadnjem kolu.

Prvi gol prelomio meč a on postignut nakon igranja rukom, Penal necu ni komentarisati i dodaj na sve to da imaš igraca manje 50 minuta , pri rezultatu 0-0. Uzeo si 6 bodova a trebao 2 , ne bi ni pricao o Evropi sad da je bilo sve regularno, ljudi protiv direktnog konkurenta te poguraju , šta da ocekuješ onda protiv Posušja..lakilone je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:31Gledao sam naravno. Sa tribine, jedina greška koju sam vidio je ono u prvom poluvremenu, kada Cocalić nije dobio crveni. Ostalo sve čisto, osim možda prvom gola, mada postigli smo još 3 nakon toga(čist gol Haračiću poništen), tako da je apsolutno zaslužena pobjeda.samirr je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:10Kaze nije bilo sudijski grešaka a navijač Želje pa y.ebo ga led valjda si gledao utakmicu kluba za koji navijašlakilone je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:57Iako smo svi nekako mislili da će danas biti dosta sudijskih grešaka, al' eto, srećom nije ih bilo.
Još da prođe i ovo zadnje kolo pa da ispadnu ovi koji su to najviše zaslužili (Leotar i Sloboda), iako bih iskreno volio da Sloboda ostane, jer realno imaju najbolji stadion os svih ekipa iz donjeg dijela tabele. Što se gornjeg dijela tiče valjalo bi da ostane ovako kako jeste, ako ćemo realno Velež i Široki nisu zaslužili ni ova mjesta na kojima su sad.![]()
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 21 maj 2023, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
bravo samke na analizisamirr je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:35Prvi gol premolio meč a on postignut nakon igranja rukom, Penal necu ni komentarisati i dodaj na sve to da imaš igraca manje 50 minuta , pri rezultatu 0-0. Uzeo si 6 bodova a trebao 2 , ne bi ni pricao o Evropi sad da je bilo sve regularno, ljudi protiv direktnog konkurenta te poguraju , šta da ocekuješ onda protiv Posušja..lakilone je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:31Gledao sam naravno. Sa tribine, jedina greška koju sam vidio je ono u prvom poluvremenu, kada Cocalić nije dobio crveni. Ostalo sve čisto, osim možda prvom gola, mada postigli smo još 3 nakon toga(čist gol Haračiću poništen), tako da je apsolutno zaslužena pobjeda.![]()

druga liga smiju vas se svi

nasa noc traje danima
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1, MostarReds22 i 23 gosta.