Hamas ima nešto oružja, ovi nemaju, to je jedina razlika.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
it's football day
Joj etiketa sda bot sdp bot nipov bot zato nam i rade sta hoce.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ako sta kazes protiv trojke onda si SDA bot,ako kazes sta protiv SDA onda je kontra. Nabijem na qrac sve botove i sve koji tako dijele druge. Nit sam SDA nit sam NIP,nit me boli qrac sto nas je SDA trala godinama,sad treba da sam sretan sto nas kao ovo smece Konakovic i NIP deru manje. Trubili su u medijima bageri,lobiranja,Washington,p*cka moje matere, ovo cetnicko smece ih pomelo,uzeo im pare za zgradu, za Viadukt,skinuo sankcije, a Konakovic i NIP ga sahranili stotinu puta u medijima. Jesu,jesu...mrs mater vam balijsku,prevare najvece i Konakovic i Niksic. Niksicu je fina BiH,divna,krasna,a kcerku i zeta poslao vani,staru ti j3bem.
Znači nakon izbora 2026. bi mogli imati koaliciju prozapadne(američke) ekipe - Dodik i proruske Bakir i co.
what a time to be alive
what a time to be alive
it's football day
- feniksptica
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑29 okt 2025, 17:44Uvijek sam govorio da su od SDA botova gori samo botovi Dine Konakovića. Najodvratnija politička ličnost svih vremena.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gledaj ove budaletine, čuj srpski i hrvatski kršćani mogu se nadati istinskoj autonomiji i jačoj povezanosti sa SAD-om
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Takvu izjavu i možeš očekivati od presuđenog kriminalca Blagojevića koji "lobira" za drugog presuđenog kriminalca Dodika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
naravno da ce sda pilicari sad govoriti kako je dodo pobijedio.
ali...
isti taj dodo je postavljen tenkom i to pomocu amera. onda ih vise nije slusao pa je sankcionisan. pa kad je opet poceo slusati skinute mu sankcije. ali zaboravljate da je on bivsi politicar. da je za skidanje sankcija priznao sve i svasta ko tetkica. itd.
mene sad zanima samo jel trojka dosljedna da ne idu skupa sa snsd oko eu i sl. imenovanja? prije da ce poslusati eu i amere....ko i dodo.
ali...
isti taj dodo je postavljen tenkom i to pomocu amera. onda ih vise nije slusao pa je sankcionisan. pa kad je opet poceo slusati skinute mu sankcije. ali zaboravljate da je on bivsi politicar. da je za skidanje sankcija priznao sve i svasta ko tetkica. itd.
mene sad zanima samo jel trojka dosljedna da ne idu skupa sa snsd oko eu i sl. imenovanja? prije da ce poslusati eu i amere....ko i dodo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
NIP je najveće političko smeće u Bosni i Hercegovini. Bukvalno SDA-ovci koji su se posvađali s tatom Baketom i danas glume nekakvu stranku.Mocvara1991 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 18:06Ako sta kazes protiv trojke onda si SDA bot,ako kazes sta protiv SDA onda je kontra. Nabijem na qrac sve botove i sve koji tako dijele druge. Nit sam SDA nit sam NIP,nit me boli qrac sto nas je SDA trala godinama,sad treba da sam sretan sto nas kao ovo smece Konakovic i NIP deru manje. Trubili su u medijima bageri,lobiranja,Washington,p*cka moje matere, ovo cetnicko smece ih pomelo,uzeo im pare za zgradu, za Viadukt,skinuo sankcije, a Konakovic i NIP ga sahranili stotinu puta u medijima. Jesu,jesu...mrs mater vam balijsku,prevare najvece i Konakovic i Niksic. Niksicu je fina BiH,divna,krasna,a kcerku i zeta poslao vani,staru ti j3bem.
Bas mi nekako drago zbog Dode, poslije one presude naseg suda i kuka i motika se digla da daju komentar Kako je Dodik gotov.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- ASD
- Kontakt:
Pa normalno. Bili su članovi SDA. U SDA se ne uključuješ iz filantropskih razloga.Oikamid je napisao/la: ↑29 okt 2025, 20:15NIP je najveće političko smeće u Bosni i Hercegovini. Bukvalno SDA-ovci koji su se posvađali s tatom Baketom i danas glume nekakvu stranku.Mocvara1991 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 18:06Ako sta kazes protiv trojke onda si SDA bot,ako kazes sta protiv SDA onda je kontra. Nabijem na qrac sve botove i sve koji tako dijele druge. Nit sam SDA nit sam NIP,nit me boli qrac sto nas je SDA trala godinama,sad treba da sam sretan sto nas kao ovo smece Konakovic i NIP deru manje. Trubili su u medijima bageri,lobiranja,Washington,p*cka moje matere, ovo cetnicko smece ih pomelo,uzeo im pare za zgradu, za Viadukt,skinuo sankcije, a Konakovic i NIP ga sahranili stotinu puta u medijima. Jesu,jesu...mrs mater vam balijsku,prevare najvece i Konakovic i Niksic. Niksicu je fina BiH,divna,krasna,a kcerku i zeta poslao vani,staru ti j3bem.
To što bolje govore i što su pametniji, ne znači da su bolja opcija za nas, nego ista.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ima li vas, koji niste Srbi, da vam je ponekad zao sto niste Srbi?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav crni dan u TK danas, ženu u Gračanici lift ubio u kući, radnika u Omegi isto tako lift ubio dok je popravljao valjda, čovjek se bacio sa drugog sprata na UKC-u i hapšenja inspektora i načelnika krim policije za maloljetničku prostituciju. Strašno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jesi ti srbinJohnCleese je napisao/la: ↑29 okt 2025, 21:29Ima li vas, koji niste Srbi, da vam je ponekad zao sto niste Srbi?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- feniksptica
- Kontakt:
Jesil to bio na tavanu?JohnCleese je napisao/la: ↑29 okt 2025, 21:29Ima li vas, koji niste Srbi, da vam je ponekad zao sto niste Srbi?
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la: ↑29 okt 2025, 22:58Jesil to bio na tavanu?JohnCleese je napisao/la: ↑29 okt 2025, 21:29Ima li vas, koji niste Srbi, da vam je ponekad zao sto niste Srbi?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Siluj ih Dodik majstore. Konakoviću čmar ko Badel pepeljara.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- bavariapivo
- Kontakt:
Kad se sjetim, suza krene…JohnCleese je napisao/la: ↑29 okt 2025, 21:29Ima li vas, koji niste Srbi, da vam je ponekad zao sto niste Srbi?
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Miriše da će Ameri praviti treći entitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.