Coman James Gnarby
Lewa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Za to dijete već danima čitam kako se cjenkaju, sve kontam završiti će nekako. Ali, kad skontaš da gledamo kako da ušićarimo nešto na njemu ili na Arpu bude dovoljno da vidiš u kojem pravcu se ide i kakav smijeh su priče o Martialu, Dybali, pa i f*cking Ante Rebiću.sljivo je napisao/la:Haso rides again: izgleda da je našao neko dijete (17 godina) iz Vankuvera, nekog Alfonso Dejvisa. Kažu novi Dembele.
I, da, Boateng ne košta 80mil već 50mil (a za koga se traži to meni dođe isto).
Na taj način sam o Martialu razmišljao. S obzirom da mu se može 99% garantovati prva postava, dati mu te pare i nek odigra još sezonu u Unitedu do isteka ugovora. Realno, bio bi veliko pojačanje a još uvijek je mlad + ta varijanta bi bila prejeftina za takvog igrača.schickeria je napisao/la:nikada niti jednog igraca nismo doveli besplatno ,uvijek postoji taj handgeld ,evo sad ispada da smo goretzku doveli besplatno a zapravo smo mu dali 20 ak miliona handgelda
Alphonso Davies to Bayern a done deal. Will transfer on January 1st. PSG came in late with $16M offer but was too late.
Ne znam koji ti je izvor, ali u ovakvu trampu može biti samo Vidal uključen, Boateng ne. Prema onome, kako se sada situacija razvija, ako prodamo, pustimo 1-2 vezna igrača, tu se neće ništa dešavati, jer tu smo prenakrcani. Ako pustimo Boatenga, onda bi došao još jedan igrač u odbrani. Za Boatenga je više izvora tvrdilo da tražimo 80 miliona eura, a onda se Suedeutsche Zeitung pojavila s informacijom da bi ga pustili za sumu koja je negdje iznad 50 miliona eura. Istina je tu mislim negdje na sredini. A o Boatengu Niko ima dobro mišljenje i ne bi ga pustio, ali bi on mogao otići jer izvjesno vrijeme baš i nije u najboljim odnosima s Rummeniggeom. Naime Rummenigge mu je već tokom 2016. godine govorio kako treba malo da se spusti na zemlju, a ovaj mu je izgleda to zamjerio. Insideri govore o malo napetijem odnosu. Međutim, Kalle je izjavom tokom SP da je Boateng na prodaju, možda i spustio cijenu njegovu. Tako, nadat se samo da to ne bude fatalna greška..muhamedhulk je napisao/la:spominje se da bi mogla biti trampa - vidal ili boateng za martiala. vjerovatno bi bayern i dao jos 15-30 mil eura jer je cijena francuza oko 67m a boatenga/vidala oko 40m. da ga hoce kako dovesti a lewu prodati. aaaaa pa rodio bih se opet
Vjerujem da znaš ovog wonderkida :harden je napisao/la:Super.... ko je ovaj?
MLS. Yebote zivot.
Ako misle na onog Dembelea iz Barce jadna vam majka.sljivo je napisao/la:Haso rides again: izgleda da je našao neko dijete (17 godina) iz Vankuvera, nekog Alfonso Dejvisa. Kažu novi Dembele.
I, da, Boateng ne košta 80mil već 50mil (a za koga se traži to meni dođe isto).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.