Dobar je, samo sto je imao 3 incidenta sa saigracima na treningu u posljednih godinu dana. Ali mu se toleriše
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ponasaju se ljudi ko da imamo prime walkera na desnom beku, a ne galica gdje ne znas jel gori defanzivno jer ko mulac se zalijece na loptu i ispada protiv svakog ozbiljnijeg igraca, ili ofanzivno gdje centrira sa 40m samo da nije kod njega lopta. Da ne pricam o statistici gdje ima 3/4 asistencije i 2 gola u 80 nastupa. Ipak se on bori za grb..
Fk Željezničar.
Pusti ti to, Pablo, momčina je tražio skoro duplo veću platu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A jel' realno da se ovde prizivaju igrači poput Ovčine... Ma mi i jesmo za borbe za opstanak, džaba ušlo nam je u mentalitet navijački.. Nema hajra od nas.
Prvenstveno mrzim sve povratnike, a ako već neko mora doći onda po meni jedino mogu Dzeko,Sehic,Visca,Bajic,Graovac,Stevanovic..
Niko drugi.
Prvenstveno mrzim sve povratnike, a ako već neko mora doći onda po meni jedino mogu Dzeko,Sehic,Visca,Bajic,Graovac,Stevanovic..
Niko drugi.
Sto postoavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 jun 2025, 20:25A jel' realno da se ovde prizivaju igrači poput Ovčine... Ma mi i jesmo za borbe za opstanak, džaba ušlo nam je u mentalitet navijački.. Nema hajra od nas.
Niko drugi.
Dosta Ovcina vec imamo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Brate ne smijes to pisat, naruzice te ovi dezurni sveznalci i strucnjaci koji misle da cemo duplu osvojit sa polovnim otpadom.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 jun 2025, 20:25A jel' realno da se ovde prizivaju igrači poput Ovčine... Ma mi i jesmo za borbe za opstanak, džaba ušlo nam je u mentalitet navijački.. Nema hajra od nas.
Niko drugi.
Mi čipujemo golfa 4 - to je trenutni Željo. Molim te Bože daj da se nešto promijeni bar zbog nas kojima klub znaci nesto.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ja bih iskreno volio da se vrati Ovcina ako ima mogucnosti a vidim da mu je istekao ugovor,nije mi bilo ni jasno sto nas je napustio onda,mozda je bio skup,al sigurno da nam moze dati ruke i biti sasvim okej igrac za rotacije i koji ce se boriti za prvih 11 a jos pri tome je nase dijete i dolazi redovono na istok i gleda utakmice.
Da ne bi skocili na mene odma pod pricom i mi gledamo utakmice sa istoka pa ne igramo,on po meni ima i kvalitet a taj istok mu je samo dodatna prednost jer osjeca klub.
Da ne bi skocili na mene odma pod pricom i mi gledamo utakmice sa istoka pa ne igramo,on po meni ima i kvalitet a taj istok mu je samo dodatna prednost jer osjeca klub.
- WeekendOffender
- Kontakt:
- NerminFatic
- Kontakt:
Kako mislis to ?WeekendOffender je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:22Ne moze Ovcina, ne odgovara mu generalni sponzor.
-
- Kontakt:
Ja bi vratio Gasala. Bio je on potencijal jos ako je sad stasao fino sto da ne.
Dajte Džeki svu zaradu od njegovih dresova i ostalih rekvizita skupit cemo vise od milion za sezonu. Kad smo mogli skupit za sponzora mozemo i za Džeku
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ma ništa Ovčina, kakav Ovčina, nama ljudi trebaju pojačanja na 5-6 pozicija, a ne prinove. Ne stojimo bajno sa finansijama, ali ako nešto uradimo u Evropi i prodamo Jabera to je već druga priča, biće finih para. Samo tražiti brze igrače koji trče i pokrivaju dobar dio terena.
Ovo oko generalnog sponzora, vjerovatno misle na WWIN na dresu, kome god to smeta nek ide u najbliži džemat za njega fudbal nije. Ovo je kapitalizam i ko dobro plati njegovo ime će biti na dresu, pustite se tih mahalskih nargilaša koji nešto pametuju. Ovo je 21. stoljeće.
Ovo oko generalnog sponzora, vjerovatno misle na WWIN na dresu, kome god to smeta nek ide u najbliži džemat za njega fudbal nije. Ovo je kapitalizam i ko dobro plati njegovo ime će biti na dresu, pustite se tih mahalskih nargilaša koji nešto pametuju. Ovo je 21. stoljeće.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- WeekendOffender
- Kontakt:
Dok je igrao kod nas trazio je da mu na rukavima dresa ne stoji sponzor Mozzart jer je kladionica, klub je vjerovatno i placao neke penale na osnovu sponzorskog ugovora sa Mozzartom zbog toga.Ejnur je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:34Kako mislis to ?WeekendOffender je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:22Ne moze Ovcina, ne odgovara mu generalni sponzor.
U Zelji mu je Mozzart smeta u Slogi mu Meridian ne smeta, valjda da mu ko šta ne zamjeri tamo.
Curva Sud
Ovčina ima mjesta kod nas, posebno ako Gala ode
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Željezničar je vlasnik igrača, Al Jaber ima ugovor i klub će dati definitivnu odluku. Ono što sigurno mogu reći jeste da će to biti najveći transfer u historiji Željezničara- Romeo Jozak 8.7.2024.
Trenutno korisnika/ca: Orvel, perodeformero, Proximic i 73 gosta.