prodje jucer Pekovic (34) i Rubio (7)dr.van nostrand je napisao/la:Ovo je odmah odigrano, dok je jos taze![]()
Randolph 17,5 over
Mozda i glavni na parketu kod Meda, igra jako dobro, u zadnjih 4-5 ut. suta 18-19 puta.
Jednostavno slabasni pod kosem Jazzeri nece ga moci zaustaviti.![]()
Voli igrati protiv Utah, prosle sezone im je ubacivao prosjecno 21,3 p. a tada su Jazzeri pod kosem bili medju boljim ekipama (Millsap i Jefferson).
23:55 Dwight Howard (Houston) over 18.5 2 @ 1.85
copy paste
-kako stvari stoje harden ce opet biti out ali i u slucaju da bude igrao veceras opet mislim da je over howarda dosta siguran,derbi veceri i zaista se isplati gledati ova utakmica koja je pruzala uvijek odlicnu kosarku i za ocekivati je ponovo veliki broj poena,howard je napokon moze se reci usao u ekipu i biljezi odlicne brojke u zadnjoj je zabio cak 35 poena u zadnjih 10 je na prosjeku od 21 poena a zadnje tri utakmice sam bio iznenadjen da je isao preko pogotovo protiv indiane kojoj je zabio 19 poena iako su svi oceivali njegov under,pa i detroitu u toj zadnjoj cak 35 a ako pogledamo pistonsi i nisu toliko losi pod kosem a prije ove dvije je noahu zabio 23,i sada kada pogledamo sve tri ekipe su puno bolje pod kosem od dallasa i za ocekivati je onda da howard protiv takve ekipe predje ovu granicu a u slucaju da harden bude out ne bi me cudilo da ode opet na 30+
kada samo vidim da im je valanciunas neku noc zabio 18 poena onda moram uzeti howarda pa bila granica i 19.5,ove sezone su igrali vec dva derbija i u prvoj im je zabio 13 poena uz dosta los sut slobodna cak 5/12 ali to je bila tek druga utakmica ove sezone i nisu bili jos uigrani igraci houstona,tek se u drugoj utakmici vidjelo da se popravila njihova igra i da su maksimalno iskoristili snagu howarda koji je zabio cak 33 poena sutirao 12/16 i to samo pokazuje njegovu dominaciju pod kosem jer dallas nema igraca koji ima fizicke predispozicije da zaustavi howarda.
planiram igrati ovo danas u singlu (igram neke stepenice sa singlovima)
svaki koment je dobrodošao i SRETNO.