AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma daj, kakav Kjaer na sredini terena, sada već pretjeruješ.
Pioli će se siguran sam odlučiti za kontre, Radetu reći da ne komplicira i to je to.

Pioli će se siguran sam odlučiti za kontre, Radetu reći da ne komplicira i to je to.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
						- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Rade ne igra, jer je pozitivan na covid

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Poštujem, samo meni bi uvijek prije igrao onaj kome je to prirodnija pozicija, a to je svakako Krunić da nije pozitivan na covid, mislim on bi i igrao sigurno tu nema dileme.Romagnoli13 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:28Paa mišljenja sam da su i Kalulu i Kjaer svakako bolji od Krunića na toj poziciji
Ovako, prvo Hakan, pa nakon Hakana bih najprije Kalulua stavio, Kjaer je spor za te pozicije, Calabrija mi je previše nezgrapan za takve pozicije a i igra perfektno na beku tako da bi ga bilo šteta pomjerati

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
						- OldFashioned
- Kontakt:
Da, da, u pravu si, smetnuo za današnje vijesti.
Uglavnom iskontrirati sa Leaom i Haugeom koji moraju dosta pomagati u odbrani.

Uglavnom iskontrirati sa Leaom i Haugeom koji moraju dosta pomagati u odbrani.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
						- Romagnoli13
- Kontakt:
Hauge će imati manje obaveza po lijevoj strani jer tamo igra Demiral koji nije ofanzivan, a nije mu to svakako ni primarna pozicija. Ali Chiesa i Theo će biti zanimljiv okršaj

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
						- OldFashioned
- Kontakt:
Meni se čini da su svi obavezni u ovakvoj tekmi sa ovoliko nedostupnih igrača.
Ne bi se bio Pioliju u koži sa sastavljanjem ekipe. Ali ne sumnjam u momke, mnogo su nas puta razveselili ove sezone kada ni sami nismo u njih vjerovali. Bod je i dalje meni ovdje kao pobjeda s obzirom na okolnosti.

Ne bi se bio Pioliju u koži sa sastavljanjem ekipe. Ali ne sumnjam u momke, mnogo su nas puta razveselili ove sezone kada ni sami nismo u njih vjerovali. Bod je i dalje meni ovdje kao pobjeda s obzirom na okolnosti.
						- Beduin
- Kontakt:
Na nasem mjestu bih ja trazio odgodu meca, ovakav derbi sa ovoliko izostanaka na obje strane mi je glupost igrati, cak ni rezultat ne znam koliko ce biti fer na kraju.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
						075 ❤
Ne znam Rom sto komplikovati kad Hakan moze to dobro osigrati,trkacki je dobra i sig bolje rjesenje od Kjaera ili Kalulua ili recimo Calabrije. Ma da sacekajmo sta ce Mister da odluci

- 
				gambler1899
- Kontakt:
-------Donaruma-----
Calabria-Kjer-Rom-Theo
------Hakan----Kessie-----
Samu-------Diaz-------Hauge
------------Leao---------------
ili ce ovo biti
--------Donaruma-----
Dalot---Kjer---Rom------Theo
------Calabria----Kessie-----
Diaz--------Hakan-------Hauge

Calabria-Kjer-Rom-Theo
------Hakan----Kessie-----
Samu-------Diaz-------Hauge
ili ce ovo biti
--------Donaruma-----
Dalot---Kjer---Rom------Theo
------Calabria----Kessie-----
Diaz--------Hakan-------Hauge
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako Interu ide, ostaje Milan prvi i nakon ovog kola bez obzira na ishod derbija.  

- OldFashioned
- Kontakt:
Nek' i oni napokon kiksaju.
Roma igra nestvarno a mi ih razvalili igrom.

Roma igra nestvarno a mi ih razvalili igrom.
						- muha milanez
- Kontakt:
Arena  could je obično smeće od aplikacije, ne može se pouzdati u to. Sreća neko je stavio extra stranicu sa linkovima, gledam kako  komšije kiksaju u HD-u  
Hvala Samp

Hvala Samp

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
						..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ako Pioli, kakvim cudom, iscupa nulu ili vam ga X ovdje, sa ovako nakaradnom ekipom, treba mu odmah kip podic   

Sve osim poraza veceras je premija od zilion $$$ 

I onda dodje lik napise da je Rebic igrac manje, sta li sve covjek nece procitat na forumu ovdje....Ante pretrci za trojicu, vrsi neprocjeniv presing na protivnicku odbranu, non stop u pokretu, pomaze i veznoj liniji i ultraofanzivnom beku kada igra na krilu. To sto nista ne zna napraviti u kontri 1 na 2, ne znaci da je los igrac - odnosno igrac manje. Jednostavno to mu nije jaca strana i vozdra. Nije Ante nikakva klasa, da se ne lazemo, ali je bitan igrac u ovom sistemu Milana. Zahvalan igrac, po svim parametrima, i kao takav jako vrijedan ekipi.
Hvala Samp i Ranieri

Sve osim poraza veceras je premija od zilion $$$

I onda dodje lik napise da je Rebic igrac manje, sta li sve covjek nece procitat na forumu ovdje....Ante pretrci za trojicu, vrsi neprocjeniv presing na protivnicku odbranu, non stop u pokretu, pomaze i veznoj liniji i ultraofanzivnom beku kada igra na krilu. To sto nista ne zna napraviti u kontri 1 na 2, ne znaci da je los igrac - odnosno igrac manje. Jednostavno to mu nije jaca strana i vozdra. Nije Ante nikakva klasa, da se ne lazemo, ali je bitan igrac u ovom sistemu Milana. Zahvalan igrac, po svim parametrima, i kao takav jako vrijedan ekipi.
Hvala Samp i Ranieri

Znaci bod veceras super heh.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
						POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma i do sada je bilo problema, falilo igraca, neki u slabijoj formi ili na pogresnoj poziciji ali, ljudi moji, jos uvijek smo prvi. Kakav X, kakva 0, idemo mi uzeti tri boda. Ova djeca nas vise ne mogu iznenaditi. Hajmo malo optimizma...

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
						free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ante je izuzetno bitan za ovu ekipu Milana, kao što je i Sale na drugoj strani. I ako je Belgijanac mlađi par godina i ima još puno prostora za napredak.
Hauge je sigurno mnogo talentovaniji od Rebića, ali isto tako on nema još uvijek dovoljno čvrstine i "bezobrazluka" za Serie A.
Ali šta je, tu je. Neka momci dadnu sve od sebe pa šta bude. Jer nije ni ovaj Juve neka uber klasa. Jaki jesu ali ranjivi su itekako.
Čak i Udinese im je napravio par odličnih prilika, ponisten gol gdje su cijelu odbranu izigrali samo tako. Dvaput pohađali prečku čini mi se. Juve je zasluženo dobio, ali 4-1 je možda i previsok rezultat. S obzirom da su im defanzivci Udinesea poklonili bukvalno dva gola, izgubivši loptu na 30 metara od svog golmana.

Hauge je sigurno mnogo talentovaniji od Rebića, ali isto tako on nema još uvijek dovoljno čvrstine i "bezobrazluka" za Serie A.
Ali šta je, tu je. Neka momci dadnu sve od sebe pa šta bude. Jer nije ni ovaj Juve neka uber klasa. Jaki jesu ali ranjivi su itekako.
Čak i Udinese im je napravio par odličnih prilika, ponisten gol gdje su cijelu odbranu izigrali samo tako. Dvaput pohađali prečku čini mi se. Juve je zasluženo dobio, ali 4-1 je možda i previsok rezultat. S obzirom da su im defanzivci Udinesea poklonili bukvalno dva gola, izgubivši loptu na 30 metara od svog golmana.
https://live.footybite.com/muha milanez je napisao/la: ↑06 jan 2021, 16:27Arena could je obično smeće od aplikacije, ne može se pouzdati u to. Sreća neko je stavio extra stranicu sa linkovima, gledam kako komšije kiksaju u HD-u
Hvala Samp
Evo vam i ova, mada mislim da je manje viša slična onoj prošloj ali neka se nađe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rece ja neki dan Inter kad bi ostao bez Lukakua i Barele na mjesec dan bili bi u dubiozi,al eto kazu moze Alexis zamjenuti Lukakua   

Odlican rez za nas,samo da nam je izaci vcrs ne porazeni,a o pobjedi da ne govorim,jer inter iduca dva kola igra protiv Rome pa protiv Juventusa,mogla bi ta razlika da poraste fino na tabeli.

Odlican rez za nas,samo da nam je izaci vcrs ne porazeni,a o pobjedi da ne govorim,jer inter iduca dva kola igra protiv Rome pa protiv Juventusa,mogla bi ta razlika da poraste fino na tabeli.
OFFICIAL Milan XI vs. Juventus:
Donnarumma; Dalot, Kjaer, Romagnoli, Theo; Calabria, Kessie; Castillejo, Çalhanoglu, Hauge; Leao
Ipak Calabria u vezi. Sretno momci , FM.

Donnarumma; Dalot, Kjaer, Romagnoli, Theo; Calabria, Kessie; Castillejo, Çalhanoglu, Hauge; Leao
Ipak Calabria u vezi. Sretno momci , FM.
VELEŽ MOSTAR  1922  !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
						AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nista nek uzoru teren i nek nas obraduju
Forza Milan

Forza Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.