Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
vidi ga yebo majku svoju, ono općilo s maloljetnicama 

Drustvo od nastanka je bolesno,ne mogu reci da sam sokiran.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
						i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
yebo majku svoju da ga hoće ko unakazit
SARAJEVO SIAMO NOI <3
						- Slatinash_7
- Kontakt:
Najjače mi je za ovo podvođenje maloljetnika akcija prikupljanja podataka trajal 6+ mjeseci,sunce vam j.ebem vi ste gledali kako ljudi prodaju maloljetnice iz doma za nezbrinutu djecu 6 mjeseci i niste nista uradili, po.ginuli i vi zajedno sa ovim sto su to radili!
Samo u BiH policajac van duznosti sluzbenim pistoljem moze ubiti nekoga, policajac prijetiti zivotom svom ljubavnom partneru, podvoditi maloljetnike, obijati stanove, vojnik nam uhapsen ko diler itd itd..ovolika količina gluposti i kriminala na jedva 3 miliona ljudi je fascinantna!

Samo u BiH policajac van duznosti sluzbenim pistoljem moze ubiti nekoga, policajac prijetiti zivotom svom ljubavnom partneru, podvoditi maloljetnike, obijati stanove, vojnik nam uhapsen ko diler itd itd..ovolika količina gluposti i kriminala na jedva 3 miliona ljudi je fascinantna!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
						Fukare Slatina i Modra blatina
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel moguće da grupa naših ljudi, iz naše države, radi jedan od najvećih scamova na internetu. Nek smo i mi negdje na mapi napokon

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Može li neko narodu podvaliti da se opet okupiti u čast Halida, pa onda kada dođu - pokazati im šta u ovoj zemlji radi policija.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
						🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VivaLaStella
- Kontakt:
pa zar ti ne bi kad vidiš da može? ko nas yebe kad nismo ni za koji qrac nego nečije topovsko meso da budemoSlatinash_7 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 15:07Najjače mi je za ovo podvođenje maloljetnika akcija prikupljanja podataka trajal 6+ mjeseci,sunce vam j.ebem vi ste gledali kako ljudi prodaju maloljetnice iz doma za nezbrinutu djecu 6 mjeseci i niste nista uradili, po.ginuli i vi zajedno sa ovim sto su to radili!
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
						L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Sta je sa onim Kormanom? Jbt samo u ovih godinu i po je bilo razloga za njegovu ostavku mali milion, a lik nijednom nije ni pomislio o ostavci. U Sloveniji ministar dao ostavku zbog ubistva, pa da se ovo tamo desilo, ne smijem ni zamisliti sta bi bilo.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Joj sta ona voditeljica uradi Rami na Bhtu.

baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 09:48Nema to veze sa Palestinom. Kada je genocid i etničko čišćenje u pitanju, ništa pogrešno da protestuješ/izađeš u mirnu šetnju kontra toga, nikakvo to nije "Allahanje" ili pretvaranje društva u talibansko društvo.
Jednostavno smo kao narod postali gluhi i slijepi na sav nepotizam i kriminal. Djecu učimo 30 godina da idu na fakultet pa da će mu neko "završiti" mjesto u nekoj državnoj firmi/JP, a onda i sami kukamo na taj isti nepotizam, kriminal i slučajeve sa mitom i korupcijom u našoj politici i našem društvu.
Što prije kao narod shvatimo da u politici, bez obzira na boju stranke, ne postoji normalan insan, pošten instan kojem je u cilju da poboljša svoju općinu, svoj grad, svoj kanton, entitet ili državu već isključivo lično bogaćenje i uhljebljivanje sebe, svoje porodice i svog kruga ljudi, bit će nam lakše.
To je rezultat politike koja se dešava 30 godina a mi ostajemo nijemi na to. Samo nek ne puca i daj ti meni tender ili de zaposli moje dijete/ženu/brata/rođaka, a grad/kanton/entitet/državu ko je.be.
Ministri po Finskoj, Norveškoj i sličnim uređenim zemljama daju ostavke jer izađe fotografija iz njihovog noćnog izlaska u diskoteci ili negdje, dok kod nas kada izađu dokazi o kriminalu koji se mjeri u 10inama miliona u slučaju Fadila ili stranačkog zapošljavanja i kriminala u slučaju Nikšića izađu sa izjavama da nije to ustvari kriminal, već je nezakonito što je to neko objavio a to iz tužilaštva sve. Znači nije problem šta je u Panama papirima već je problem što je neko objavio Panama papire, a narod i stranačke pristalice klimaju glavom i govore jeste tako je.
Dobar post. Dodao bih i da me ovo ništa ne čudi kad vidim kakvu podršku ima persona poput Faće.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo je bilo neprijatno za gledati

sta kaze Ramo, "uskoro ce izaci na vidjelo i gora djela od ovoga"
sta moze biti gore od ovog slucaja u Tz
					Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 30 okt 2025, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

Don't believe the hype.
Nazalost i ovo dabogda da bi bilo otkriveno,nego ovo je pusteno u javnost,da se skloni pozornost,sa slucaja Niksic,a i postali smo Srbija sto se tice medija,gledam FTV nigdje nista o Niksicu

Samo Sarajevo
Kaze cura, zasto baklava u uredu ministra unutrasnjih poslova, kaze Ramo zasto da neakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:45ovo je bilo neprijatno za gledati

- baboedindzeko09
- Kontakt:
I ovo što se dešava u Sudanu je veliki poraz za čovječanstvo i civilizaciju. Gorili Emirati ako Bog da skupa sa svim starletama i ćif.utskim slugama do temelja.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije losa ova voditeljica ako je na bht bilozemuntrg je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:51Kaze cura, zasto baklava u uredu ministra unutrasnjih poslova, kaze Ramo zasto da neakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:45ovo je bilo neprijatno za gledati

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Što bi se reklo, ubila ga Merima šakama i glavuSheyi je napisao/la: ↑30 okt 2025, 20:40Nije losa ova voditeljica ako je na bht bilozemuntrg je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:51Kaze cura, zasto baklava u uredu ministra unutrasnjih poslova, kaze Ramo zasto da neakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:45
ovo je bilo neprijatno za gledati

Ma meni je ovo neprofesionalno, ne znam na koga se fura.

- LenyYoro15
- Kontakt:
Recite mi da nije istina da Emela klix ima nešto sa Nešićem   

Otišla je sa klixa, a već neko se vrijeme priča da je Nenad odlijepio na nju.

Otišla je sa klixa, a već neko se vrijeme priča da je Nenad odlijepio na nju.