i onda kada nema napadaca iz forisionea koji ne koriste kikseve nego dodju bolji igraci vidis kakva je to rupa od igraca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sta je bolan odron, odlego 15 minuta lige prvaka i **** expert za kalco i juventus.Pantelija je napisao/la:evra , ima godina kako govorim da je odron koji se prislonio dobroj ekipi![]()
i onda kada nema napadaca iz forisionea koji ne koriste kikseve nego dodju bolji igraci vidis kakva je to rupa od igraca
sinnce ajde obrisi slinne od 94' gledam juve i ti mi nasao pricati nestoItalia je napisao/la:Sta je bolan odron, odlego 15 minuta lige prvaka i **** expert za kalco i juventus.Pantelija je napisao/la:evra , ima godina kako govorim da je odron koji se prislonio dobroj ekipi![]()
Nema se sta prigovoriti, smijesno da su vise od pola golova dali preko sudija, a nama ni ruka u 16-ercu, ni cist gol ne mogu biti dosudjeni. Bolesno, zalosno.
Ma ne gledas ih, novinski clanci, teletekst, kladionica i sadasnji livescore nisu paramteri na osnovu kojih bi ti mogao imati pravo na nekakvo misljenje. Da nisi gledao obn vidio bi Evrinu predstavu dok je imao snage, i do greske naravno. Sta ti imam pricat, svjesni i ti i ja da nisi odgledo vise od 3 utakmice kalca u zadnje 3 godine, izuzev mozda ove bošnjacke ekipe.Pantelija je napisao/la:sinnce ajde obrisi slinne od 94' gledam juve i ti mi nasao pricati nestoItalia je napisao/la:Sta je bolan odron, odlego 15 minuta lige prvaka i **** expert za kalco i juventus.Pantelija je napisao/la:evra , ima godina kako govorim da je odron koji se prislonio dobroj ekipi![]()
Nema se sta prigovoriti, smijesno da su vise od pola golova dali preko sudija, a nama ni ruka u 16-ercu, ni cist gol ne mogu biti dosudjeni. Bolesno, zalosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.