FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spizz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spizz » 18 sep 2011, 23:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
spizz je napisao/la:Penal nije bio milijardu % ,pa nek prica ko šta hoce ;)

A igra jest bila loša jer neki igraci ne mogu trcati poslije 70-te minute.
Penal nije bio jer ga sudija nije svirao. Mi relani, a hvala Bogu ima nas, svjesni smo da je Zeljo tu poguran, kako, zbog cega, ne znam. Mozda Zvijezda jos placa cehove Ratka Ninkovića. Dakle, da zakljucimo pricu. Penal nije bio jer ga sudija nije svirao.
A ti bi ga svirao, predpostavljam...pa dobro, pa fala Bogu dragom što nisi ti sudija i što se ne baviš tim poslom ;) jer ono penala nije vidjelo ocima.
Sudija je pogriješio utoliko što nije dao igracu Zvijezde karton zbog simulacije za onu jeftinu glumu.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 18 sep 2011, 23:53

spizz je napisao/la:

Penal nije bio jer ga sudija nije svirao. Mi relani, a hvala Bogu ima nas, svjesni smo da je Zeljo tu poguran, kako, zbog cega, ne znam. Mozda Zvijezda jos placa cehove Ratka Ninkovića. Dakle, da zakljucimo pricu. Penal nije bio jer ga sudija nije svirao.
A ti bi ga svirao, predpostavljam...pa dobro, pa fala Bogu dragom što nisi ti sudija i što se ne baviš tim poslom ;) jer ono penala nije vidjelo ocima.
Sudija je pogriješio utoliko što nije dao igracu Zvijezde karton zbog simulacije za onu jeftinu glumu.
sudija je samo pogrijesio gospodine zujo sto nije svirao ocigledan penal, UPRAVA NAPOLJE!!!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 sep 2011, 23:53

aleksandre boga mi pogledaj izvjestaj... cini mi se da ga guso nije dotako
Zadnja izmjena: nick, dana/u 18 sep 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 sep 2011, 23:54

nego da malo skrenem sa ovoga jes' bio-nije bio penal.upegla vise.malo je off topic,ja sam se smijao veceras,a mozda sad i vi,mozda je jos neko vidio ;)

elem,na onom nasem "polovicnom" ulazu na jug,ispred mene lik,orginal za plazu skockan,japanke,sorc za kupanje i potkosulja,a zastitar ga rovi od glave do pete jedno 2-3 min.pipa levat po listovima,rukama,po kozi rovi bukvalno :lol: :lol:
...kaze mu lik,kad je zavrsio,jesi siguran da nisam gdje 20 baklji zastekao :lol: :lol: :lol: :lol:

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 18 sep 2011, 23:57

Znam ja da bi mnogi dušmani (pogotovu ovi kvazi željovci) voljeli da je sviran penal i da smo izgubili veceras za rodjendan ;) ai ne može ne silu.
Samo da bi imali povoda da izbacuju svoja sranja po igracima, upravi, treneru ,klubu opcenito i to ovdje na forumu.
Jedva su cekali da se tako nešto desi pa da pocnu sa razapinjanjem na sve strane i još rodjendan...auuuu pa to bi bilo pljuvanje nenormalno....umjesto da pricamo o rodjendanu, "dušebrižnici" talasaju samo o penalu :lol: :lol:
Ali ima pravde i Boga...zasad glođite sopstvene testise i cekajte svoje vrijeme ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 sep 2011, 23:57

Dao je sudija igraču Zvijezde žuti za simuliranje, kao i još dvojici igrača sa nagurivanje i koškanje :D

Ali ne kontam čemu uopšte ovolika polemika oko penela, kad će se nama kad-tad ista ovakva situacija na gostovanju okarakterisati na isti način...

Gdje će nam sudija šiljti ako neće na Grbavici, svi imaju neko domaćinsko suđenje, a mi se nešto pravdamo bio penal nije bio penal.

Nije bio penal, Željo dobio 1:0 i kraj priče!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 18 sep 2011, 23:58

Ebo vaku proslavu rodjendana ;)

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 18 sep 2011, 23:58

Nije penal ocam mog..sad gledo snimak :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 sep 2011, 23:59

kad sam gledao na stadionu penal je bio 100% poslije pregleda na BHT neznam ali sam siguran da je bilo obratno da bi ga svirao.Ono što je jović izjavio nema veze,osim penala ništa više nije svirao za želju,ni jedan oštar start nije bio na tekmi i onda spominje da su svi igrači koji su dobili žute ne igraju protiv čelika ,kakve veze željo ima što oni neće igrati.Do prve šanse zvijezde koju je gušo skinuo imali smo incijativu,par šansi ali nemamo taj zadnji pas.Ista situacija ko protiv zrinjskog čim nam ekipa napravi prvu šansu illi nam daju gol raspad sistema neki strah ili panika ne kontam.razumijem da zvijezda iz kontre napravi dvije šanse kad napadaš ali odmah poslije našeg gola da onako lagano dođu jedan na jedan sa gušom nigdje veze.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 sep 2011, 00:00

spizz je napisao/la:Znam ja da bi mnogi dušmani (pogotovu ovi kvazi željovci) voljeli da je sviran penal i da smo izgubili veceras za rodjendan ;) ai ne može ne silu.
Samo da bi imali povoda da izbacuju svoja sranja po igracima, upravi, treneru ,klubu opcenito i to ovdje na forumu.
Jedva su cekali da se tako nešto desi pa da pocnu sa razapinjanjem na sve strane i još rodjendan...auuuu pa to bi bilo pljuvanje nenormalno....umjesto da pricamo o rodjendanu, "dušebrižnici" talasaju samo o penalu :lol: :lol:
Ali ima pravde i Boga...zasad glođite sopstvene testise i cekajte svoje vrijeme ;)
zar nam je rodendan, jel se ovako proslavlja rodendan na koridama bolje bude UPRAVA NAPOLJE
Tyson je napisao/la:Ebo vaku proslavu rodjendana ;)
!!!
OVO NIJE PROSLAVA sto je jos tuznije
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 19 sep 2011, 00:01

ma jok nema niko domacinsko sudjenje,svi posteni,samo kod nas mute sudije 8-) 3 boda nama to je najbitnije,a za ostalo libo me rinaka :lol:

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 00:02

Ko gubi ima pravo da se i ljudi, pa tako i Jović.
A ima i ona stara : ko se ljuti, uvalimo mu labavi 8-)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 sep 2011, 00:02

Ma gledao sam, po meni klasicni. Guso isao s dvije noge, ovaj loptu izbio i ubacio svoju nogu medju Gusine. Mislim, vecina penala je upravo takvih. No, nije bitno, nije svirao i cao.

meni se cini da nije uopste ubacio nogu i zakacio gusu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 19 sep 2011, 00:03

Kome se ne djasvi nemora dolaziti..meni je ono extra..90 minuta grizem nokte i na kraju sretan uz Bjelave :lol: :lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 sep 2011, 00:04

samosarajvo je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Kako se zove sudija koji je sudio večeras?
Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.
Pricajte sta hocete ali tu nesto smrdi.Ja sam to i pisao na ovom forumu i prije pocetka lige.
Ivica Osim otac Amara Osima. Ivica predsjednik a Amar trener Zelje, ko je mislio da se ove godine Zelji nece navlacit budala je i to teska. Evidentno je da imate slabiji igracki kadar od Sarajeva i Borca a i puno je slabiji od onog od prosle godine i od predprosle...to se nekako moralo nadoknadit.
Mozda to navlacenje nece bit za titule ali kako igrate i Europa vam je upitna ...

Tuzno fakat.
Danas je odigrano sedmo (7) kolo PL BiH. Nakon sedam (7) kola Željo ima 11 bodova. E de nam sad reci, da bi ti povjerovali u pricu, u kojim utakmicama do ove danas se "navlacilo" Želji? Široki, Rudar P., Travnik, Olimpic, Zrinjski ili Čelik? I da nam to obrazlozis barem pokoju situaciju. Hvala unaprijed!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 19 sep 2011, 00:04

TM87visnjik je napisao/la:ma jok nema niko domacinsko sudjenje,svi posteni,samo kod nas mute sudije 8-) 3 boda nama to je najbitnije,a za ostalo libo me rinaka :lol:
Vala baš,Želji se gleda dlaka u jajetu.Što ne mogu ovih realnih i dobronamjernih.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 sep 2011, 00:05

TM87visnjik je napisao/la:ma jok nema niko domacinsko sudjenje,svi posteni,samo kod nas mute sudije 8-) 3 boda nama to je najbitnije,a za ostalo libo me rinaka :lol:
zbog takvih ko ti sve manje raje dolazi, idiotsko razmisljanje mi nismo leotar niti kozara celik i drugi da nam se navlaci mi smo zeljo i moramo igrati fudbal prije svega!!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 sep 2011, 00:07

Svugdje sudije griješe, samo što kod nas treneri najviše laju i izmišljaju teorije zavjere, tako da se stiče dojam da je sve namješteno, kupljeno, prodato, itd... penal je bio, ali nije ni prvi ni zadnji koji nije sviran...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 19 sep 2011, 00:08

old school je napisao/la:
zbog takvih ko ti sve manje raje dolazi, idiotsko razmisljanje mi nismo leotar niti kozara celik i drugi da nam se navlaci mi smo zeljo i moramo igrati fudbal prije svega!!!
Slusaj buraz ja sam svijestan da mi nemamo mesija i ronalda..ja cijenim jamaka i svraku..jbg kakvi su takvi su..za mene je idot onaj koji psuje nasem igracu familiju ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 sep 2011, 00:09

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, MrkiMedo, Pablo11 i 59 gostiju.