FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Zanimljiva postava u Juveta, moglo bi se ovo i do kraja odgledati.
Još Ronaldo i Mandžukić i prva postava
-
- Kontakt:
joj budale menesljivo je napisao/la:Ne može ostat ako nije otišo i obratno.schickeria je napisao/la:rummenigge je rekao da thiago ostaje kao i sanchez ,otici ce mislim vidal i thiago a vjerujem da cemo mi onda povuci pavarda odmah .

Odlaze vidal i boateng

Juventus veceras u ambicioznijem sastavu ,prakticki sa svim igracima iz prve 23-ojice ,mi sa dosta mladih
Drugo poluvrijeme cemo ih dobiti kad uđu alaba ,rafinha,coman,ribery,sanchez
Rezultat naravno da nije presudan ali sjetimo se lani kad su nas svi samarali koliko se nervoze stvorilo u klubu ,sad bi pobjede dale vjetar u leđa
A Dibala, Bonuci, Pogba, Kosta, Scecni?coelho41 je napisao/la:Još Ronaldo i Mandžukić i prva postava

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Shabani - Will - Zyllacoelho41 je napisao/la:Zanimljiva postava u Juveta, moglo bi se ovo i do kraja odgledati.
Još Ronaldo i Mandžukić i prva postava
Vs
Marchisio - Pjana - Can
Borba koja ulijeva povjerenje, biti će veselo......nekome

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
haha, zaboravio si BuffonaGefufna je napisao/la:A Dibala, Bonuci, Pogba, Kosta, Scecni?coelho41 je napisao/la:Još Ronaldo i Mandžukić i prva postava

Ali kako me ovi Amerikanci nerviraju ne mogu da vjerujem da kasni utakmica

@S-Y-L-A-R Bayern hinjski u drugom poluvremenu uvodi Sanchesa, Alabu, Robbena i Rafinhu za pobjedu
Gnabry je bombica
Jaca ova djeca od Jubeta, ubismo ih. Gnabry poliva iz svakakvih situacija, volim takve igrace.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Fikret1946
- Kontakt:
ko vam je ovaj karius

Pa sta je to ybm vam

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma odlicno igraju, ne mozes ti Ulreichu nista zamjerovat mentalno nezdrav.
Scholes je krvav na sredini, a voli i raspaliti, vidi se da ima m*da.
Javi je bog glupih povreda.
Javi je bog glupih povreda.

41.21.1.
Ma stoji to sve al poludim na ove jeftine golove, iz nicega.
- Fikret1946
- Kontakt:
jos igrate s prvom postavom a ovi vas ubise jbt
S čime igramo?Fikret1946 je napisao/la:jos igrate s prvom postavom a ovi vas ubise jbt
Renato ovo svakako okreće.

41.21.1.
Gledaj Alabe brz ko Zukanović
-
- Kontakt:
Tanka su ova djeca, izuzev Willa..pogotovo ovaj bek desni i stoper. Ulreich nek ne silazi sa linije, kad god se pomakne s linije, go zezne..
Prognoza: miroljubivih 2-2
Ako izadje Pjanic odmah, petarda vam ne gine.coelho41 je napisao/la:Prognoza: miroljubivih 2-2

Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 26 jul 2018, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da li se megagigaposteni Hoeness kladio?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Yebeš Pjanu drži StanišićaGefufna je napisao/la:Ako izadje Pjabic odmah, petarda vam ne gine.coelho41 je napisao/la:Prognoza: miroljubivih 2-2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.