djipke, osim sto si jako neinteligentan lik, poceo si i da haluciniras
bujrum u Sarajevo, pokazat cu ti gdje je gradski stadion

djipke, osim sto si jako neinteligentan lik, poceo si i da haluciniras
HŠK ZRINJSKI - FK LEOTAR (1 : 0) 2 : 1tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:05Cestitam sportskim prijateljima iz Sarajeva na izborenoj Europi.
kako ide velezu, imaju li oni ikakve sanse?
Zeljeznicar mora dobiti..bod im ne odgovara ako Siroki dobije tako da vam je to dobra okolnost.
Vidio si Sarajevo samo na tv ili mnogo pročavaš sela i gradove Tk. Ne stidi se, kako se Ramiz ne stidi. Nemoj vrijeđati, budi kulturan sarajlija.dejavu je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:06djipke, osim sto si jako neinteligentan lik, poceo si i da haluciniras
bujrum u Sarajevo, pokazat cu ti gdje je gradski stadion![]()
Ti si definitivno jedan od antitalentovanijih likova na ovom forumu za bilo kakav smislen izrazaj pa tako i za pokusaj humora.joker90 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:06Izronit ce stari, uroniti ce velez..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:56Nisu uvrede samo pretpostavke jer nema drugog objasnjenja za tvoje ponasanje dok ti 500 kolega danas na poluvremenu pjeva izronit ce stari. A ja ne znas gledao si kuci na tvu![]()
znaci hordi bilo duplo vise nego vas na derbi utakmici za evropu?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:56Nisu uvrede samo pretpostavke jer nema drugog objasnjenja za tvoje ponasanje dok ti 500 kolega danas na poluvremenu pjeva izronit ce stari. A ja ne znas gledao si kuci na tvu![]()
Tanko tanko...razvodnilo se sve, osvojis titulu na pola sezone maltene, ne igras kuci..razvuce se to sve i dobijes ovu brojku.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:09HŠK ZRINJSKI - FK LEOTAR (1 : 0) 2 : 1tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:05Cestitam sportskim prijateljima iz Sarajeva na izborenoj Europi.
kako ide velezu, imaju li oni ikakve sanse?
Datum: 21.05.2023 17:00
Stadion: BARE Čitluk - Čitluk
Gledalaca: 2000
Sudija: Marić Dražen (Bijeljina)
A1: Rustić Božidar (Gradiška) | A2: Tešanović Stefan (Istočno Sarajevo)
Sta je ovo susjed dvi milje na proslavi duple krune![]()
Ps pisalo je na kliksu da im bod odgovara ako siroki pobijedi manje od 4 razlike...
Ma desava se isto kao nedavno u polufinalu kupa kada nas je 200 grmilo a vi sutili. Isto tako danas 200 pitara i 300 simpatizera na vipu svaka im cast grmili su. Za vas su BBB sigurno
Mislim da su se preracunali. Sad je neko pisao da gol u gostima ipak vrijedi 2 po pravilniku. Neda mi se sad licno iscitavati.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:15Ps pisalo je na kliksu da im bod odgovara ako siroki pobijedi manje od 4 razlike...
Truhloo lobira za Čelik da dobiju licencu , a kako ce lakše dobiti nego preko vaše uprave vidi i on u ovih par kola da imate jace veze u savezu nego Borac
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, TylerBurey i 30 gostiju.