Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Naravno da je teze, covjek utice na ekipu na razne nacine..
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
Jbg meni jest.Sto ljudi sto cudi.Ljudima su Messi Ronaldo Ibra itd glavne atrakcije i ne kazem da nisu najbolji,al za mene je nas Wazza otac ove igre.Nosioc ekipe,vodja,kapiten,znalac ikona bez njeg smo osrednja ekipa realno kad nema kao da ne igraanchester
Cuj bira utakmice. Pa naveo sam ti utakmice gdje nije bio dobar, a ima ih dosta. Svrsavate kao da igra na nivou Aguera. Onaj crveni karton sam po sebi je jedna ogromna negativa. Nesto nedopustivo za iskusnog igraca.Belmin6 je napisao/la:Gledaj ga što bira utakmice.![]()
Mogu i ja tebi navesti utakmice gdje je ADM bio loš.
Niko ga ne diže u nebesa, ali evo zbog tebe cu morati ovih dana to uraditi.
Zar ti ništa ona sinoc utakmica ne govori, koliko je teže bilo igrati bez bušilice ?
A rekao sam mozda Di Maria, i on je imao slabih utakmica, ali je bio fantastican na pocetku. A to vase "evo gledajte kakvi smo bez Rooneya" su gluposti. Protiv Chelsea smo odigrali odlicno bez njega. Tako da..
Rooney sasvim ok sezonu ima, nista specijalno. Ne znam zasto niste u stanju normalno diskutovat o njemu. Kao da vam je 5 godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartmane ako diras Rooneya,diras i nas
''Neka me mrze samo da me se boje''
DDG,Angel i Rooney su ove sezone nasi sigurno najbolji igraci. Vecinu bodova smo uzeli na individualni kvalitet ova tri pojedinca.
Ali vjerujem da je Cartmanu samo zao sto Rooney nikada nije iskoristio do maksimuma svoj potencijak. Siguran sam da je mogao biti dobar kao Messi ili Ronaldo ali nikada nece biti nivo ova dva vanzemaljca iako je stvarno jedan od rijetkih koji su imali taj potencijal.
Ali, kako god, on je prva zvijezda ove ekipe i od njega mnogo zavisi i sposoban je "vuci" ekipu kada bas stvari i ne krenu po planu. Klasa nije upitna ali takvih igraca nema mnogo i mi imamo jednog od najboljih u tom "krugu".
Ali vjerujem da je Cartmanu samo zao sto Rooney nikada nije iskoristio do maksimuma svoj potencijak. Siguran sam da je mogao biti dobar kao Messi ili Ronaldo ali nikada nece biti nivo ova dva vanzemaljca iako je stvarno jedan od rijetkih koji su imali taj potencijal.
Ali, kako god, on je prva zvijezda ove ekipe i od njega mnogo zavisi i sposoban je "vuci" ekipu kada bas stvari i ne krenu po planu. Klasa nije upitna ali takvih igraca nema mnogo i mi imamo jednog od najboljih u tom "krugu".
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ja mislim da se zanemaruje činjenica da će Rooney 100% skinuti legendarnog Sir Bobby Charltona po broju golova u Unitedu i u reprezentaciji. Samo taj podatak govori o veličini Rooney-a, pa da je prosječan sigurno ne bi bio ni blizu tim brojkama. Između ostalog najvjerovatnije će stići i Andy Cole-a po broju golova u EPL.
Stoji činjenica da nekad zna biti kriminalan, a svi mu malo zamjerimo i na onim aferama oko traženja transfera ali jbg. Stoji također i to da nije 100% ispunio svoj potencijal, ali seljakan je na svakakve pozicije i skoro pa uvijek je bio timski nastrojen i u sjeni nekog drugog glavnog igrača (koji su nas na kraju i napustili).
Stoji činjenica da nekad zna biti kriminalan, a svi mu malo zamjerimo i na onim aferama oko traženja transfera ali jbg. Stoji također i to da nije 100% ispunio svoj potencijal, ali seljakan je na svakakve pozicije i skoro pa uvijek je bio timski nastrojen i u sjeni nekog drugog glavnog igrača (koji su nas na kraju i napustili).
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Dakle najbolji početak sezone u Unitedu, uprkos tome što je propustio 3 tekme.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prvo, vidis da nije najbolji, nego drugi najbolji. Drugo, ovo je ukljucujuci utakmice Engleske, gdje je dao 5 golova. Sta mi imamo od toga?
Gledam Arsenal i Shautampton , koliko se može vidjeti, glavna stvar je veoma brzi i pokretni igraci prema naprijed. Long je potencijalna opasnost po beka(Younga) i Pelle također brz i ima osjecaja za prostor da dobije loptu i uvijek potencijalna opasnost.
Zadnja linija im je tanka, stalno panicna izbijanja... možemo do 3 boda
Krenule su kod njih povrede...
City, Arsenal, United pa Chelsea... raspored im samo takav...
Zadnja linija im je tanka, stalno panicna izbijanja... možemo do 3 boda
Krenule su kod njih povrede...
City, Arsenal, United pa Chelsea... raspored im samo takav...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa govorim o njegovoj formi i njegovoj sezoni (ukupnoj) koja se ni u kom slučaju ne može nazvati prosječnom, najbolja je jer su uračunali 15 tekmi, a igrao je 12Cartman je napisao/la:Prvo, vidis da nije najbolji, nego drugi najbolji. Drugo, ovo je ukljucujuci utakmice Engleske, gdje je dao 5 golova. Sta mi imamo od toga?

Isto da kažeš šta imamo mi kao repka od toga što je Spaha u timu kola u Bundeski, dakle to je ta tvoja logika

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- EmirSioux89
- Kontakt:
Shautampton uhvatio nas sindrom povreda..
-
- Kontakt:
Prolit cemo ih
Nisam gledao tekmu, izletilo mi nesto. Sta je to bilo? Prema nekim komentarima Arsenal ih je itekako nadigrao, nisu ni zasluzili vise od poraza.EPL je napisao/la:Shautampton uhvatio nas sindrom povreda..
Sad samo fali da protiv nas ustanu iz mrtvih i pocnu opet redati pobjede, a ni termin utakmice mi se nimalo ne svidja.

Nadajmo se kako se Rooney i Di Maria biti spremni za taj duel.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma nije ih Arsenal nadigrao, ono bila je utakmica egal, malo je Arsenal bio bolji, ali opet očajan.Rooney88 je napisao/la:Nisam gledao tekmu, izletilo mi nesto. Sta je to bilo? Prema nekim komentarima Arsenal ih je itekako nadigrao, nisu ni zasluzili vise od poraza.EPL je napisao/la:Shautampton uhvatio nas sindrom povreda..
Sad samo fali da protiv nas ustanu iz mrtvih i pocnu opet redati pobjede, a ni termin utakmice mi se nimalo ne svidja.![]()
Nadajmo se kako se Rooney i Di Maria biti spremni za taj duel.
Gosti su utakmicu završili sa igracem manje, jer su im izasla dva igraca zbog povrede, zanimljivo oba na poziciji Schneiderlina, koji je također povređen.
Zafrkan je Shautampton iz kontre, treba smirii igru i tako doci do pobjede... ubiše ljudi iz kontre...
-
- Kontakt:
Rooney88 ja iskreno mislim da Angel bit spreman,a Wazza nadam se da hoce.
Ma ne, nismo bili bolji samo je Forster igrač utakmice bio 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Treba bit oprezan sa Angelom, nekako mi se cini da vuce neku manju povredu otkad je dosao. Cesto izadje prije kraja i cesto izgleda kao da ima bolove. Neka ozdravi kako treba. Izdrzat cemo i bez njega.
Soton osvojio jedan bod iz tri utakmice, velika sanse za nas sljedceg ponedjeljka da uzmemo trece mjesto. GGMU!
Soton osvojio jedan bod iz tri utakmice, velika sanse za nas sljedceg ponedjeljka da uzmemo trece mjesto. GGMU!
-
- Kontakt:
Doktori dalu Rooneyu zeleno svjetlo ga ponedeljak.Prolit cemo ih
- OnlyUnited
- Kontakt:
United mora iskoristiti ove povrede Sotona, iako i sami imaju katastrofalnu situaciju. Protiv nas ne bi trebali nastupiti: Schneiderlin, Ward-Prowse, vec dugo provrijedjeni Rodriquez, a pod znakom pitanja su: Tadic, Alderweireld i Cork. U zadnja tri meca postigli samo 1 gol (i to Clyne, Villi)...
Kao sto sam i ranije pisao, Soton nema potrebnu sirinu da bi bili konkurentni unatoc povredama.
S druge strane, Rooney ce vjerovatno biti u protokolu, ADM bi se trebao vratiti oko 14.12, Shaw 13., Rafa i Evans za 4 dana, dok Jones i Blind vjerovatno u Januaru.
Kao sto sam i ranije pisao, Soton nema potrebnu sirinu da bi bili konkurentni unatoc povredama.
S druge strane, Rooney ce vjerovatno biti u protokolu, ADM bi se trebao vratiti oko 14.12, Shaw 13., Rafa i Evans za 4 dana, dok Jones i Blind vjerovatno u Januaru.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.