Sve svakom po zaslugama

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Glupane, suprotna tribina na kojoj su kamere je bila puna. Razlog za to je sto za neke meceve oslobode ulaze samo na B tribini, a to je ta tribina s koje Arena snima.
Ne trebaju nam Skutori nemaju kvalitet, a i ne kupaju se poslije utakmica pa bi mogli jos i zaraziti kojeg igraca od kog imamo hajra.
Nema nikad nikog na toj tribini jer je ona druga dosta pristupačnija.
Čovjek se bazirao na pravni fakultet i to mu je daljnja okupacija u životu.
U prvoj četvrtini igrao je šest minuta i 18 sekundi i potom pošao na odmor. Ponovo se vratio na 8:12 prije poluvremena, počeo hvatati napadački ritam, zakucao za vodstvo 27:26 i — zatražio izmjenu?! Bratko, možda jesi izgarao u obrani, ali nisi trčao olimpijsku trku na 1.500 metara da nakon niti pet minuta u drugoj četvrtini tražiš izmjenu, i to u trenutku kada je momčad na tvojim krilima konačno uhvatila dobar ritam. Pa momku je 20 godina — ako ne može sad izdržati osam minuta igre u komadu, i to u prvom poluvremenu, kad će moći?
Pa zato što se samo igraju tekem svako 2/3 dana tekma i put ... Plus od ranije je imao gripu i vjerovatno je i to iscrpilo organizam ... Tako da te "gluposti" ne stoje.Drape je napisao/la: ↑25 feb 2020, 17:59Drežnjak dođe iz Širokog i nametne se kao jedan od najvažnijih igrača Hrvatske u ovom prozoru ali još i protiv Švedske sam primjetio da je već nakon nekoliko minuta košarke u visokom ritmu on na aparatima, poslije Nizozemske o tome pišu i hrvatski novinari
U prvoj četvrtini igrao je šest minuta i 18 sekundi i potom pošao na odmor. Ponovo se vratio na 8:12 prije poluvremena, počeo hvatati napadački ritam, zakucao za vodstvo 27:26 i — zatražio izmjenu?! Bratko, možda jesi izgarao u obrani, ali nisi trčao olimpijsku trku na 1.500 metara da nakon niti pet minuta u drugoj četvrtini tražiš izmjenu, i to u trenutku kada je momčad na tvojim krilima konačno uhvatila dobar ritam. Pa momku je 20 godina — ako ne može sad izdržati osam minuta igre u komadu, i to u prvom poluvremenu, kad će moći?
Pa nije mi kasno odakle Ciboni "pare" za Drežnjaka? Nisu valjda naši naivni da takvog igrača prodaju u "ratama"???
UstanikSBII je napisao/la: ↑20 jun 2020, 12:55Pa nije mi kasno odakle Ciboni "pare" za Drežnjaka? Nisu valjda naši naivni da takvog igrača prodaju u "ratama"???
Znači ako je vjerovati portalima 180 000 eura u 3 rate (prva odmah, druga do kraja ove sezone i treća do kraja iduće sezone) te 30% idućeg transfera!sb1996 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 10:00UstanikSBII je napisao/la: ↑20 jun 2020, 12:55Pa nije mi kasno odakle Ciboni "pare" za Drežnjaka? Nisu valjda naši naivni da takvog igrača prodaju u "ratama"???
Nasi nikad nisu bili naivni pa tako nisu ni ovsj put... napravili su odlican posao plus ce dobit i 30% od iduceg transfera
Nema Cibona te pare , to je neka muljaža ...UstanikSBII je napisao/la: ↑21 jun 2020, 16:51Znači ako je vjerovati portalima 180 000 eura u 3 rate (prva odmah, druga do kraja ove sezone i treća do kraja iduće sezone) te 30% idućeg transfera!sb1996 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 10:00UstanikSBII je napisao/la: ↑20 jun 2020, 12:55
Pa nije mi kasno odakle Ciboni "pare" za Drežnjaka? Nisu valjda naši naivni da takvog igrača prodaju u "ratama"???
Nasi nikad nisu bili naivni pa tako nisu ni ovsj put... napravili su odlican posao plus ce dobit i 30% od iduceg transfera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.