FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 28 jan 2020, 14:11

tuzla1983 je napisao/la:
28 jan 2020, 13:48
Šta dramite. Sasvim je logično i pametno ako se u potpunosti ne znaju mogućnosti dovest igrača na probu. Po meni je ovo OK ako ne zadovolji doviđenja. Napadate Baljića pa normalno je da svaki menadžer i vlasnik kluba daje za pravo treneru da predloži igrača a možda u ovom slučaju igrač na probi nema veze sa pomenutim imenima. Mi na osnovu pretpostavki zaključujemo. Pustimo ljude da rade svakako ne troše naš odnosno budžet građana kao Gorki.
IMA SAMO JEDAN PROBLEM.OVAJ NIJE NI PROŠO PORED IGRAČA.PA VIDIŠ LI MU PROMOTORA. CIRKUZA KROZ MUSLIMANSKO MEZARJE U TURSKOJ.
HALO.OVO JE MASLO OVE DVOJICE I TVOG SAMIRA.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 jan 2020, 14:23

tuzlac je napisao/la:
28 jan 2020, 14:11
tuzla1983 je napisao/la:
Šta dramite. Sasvim je logično i pametno ako se u potpunosti ne znaju mogućnosti dovest igrača na probu. Po meni je ovo OK ako ne zadovolji doviđenja. Napadate Baljića pa normalno je da svaki menadžer i vlasnik kluba daje za pravo treneru da predloži igrača a možda u ovom slučaju igrač na probi nema veze sa pomenutim imenima. Mi na osnovu pretpostavki zaključujemo. Pustimo ljude da rade svakako ne troše naš odnosno budžet građana kao Gorki.
IMA SAMO JEDAN PROBLEM.OVAJ NIJE NI PROŠO PORED IGRAČA.PA VIDIŠ LI MU PROMOTORA. CIRKUZA KROZ MUSLIMANSKO MEZARJE U TURSKOJ.
HALO.OVO JE MASLO OVE DVOJICE I TVOG SAMIRA.
Možda bude bolji od Zitounia.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 28 jan 2020, 14:49

tuzla1983 je napisao/la:
Ja ne dramim uopšte niti osuđujem bilo koga poimenično za ovakve poteze jer nemam informacije za tako nešto.Ova situacija dođe kao neka bizarnost i situacija za sprdanje :) .Imaš igrače iz vlastitog pogona i poslane solidne igrače na posudbe a lafo isprobavaš neke neregistrovane afričke anonimuse u Turskoj.Da je taj momak poznatiji igrač sa bilo kakvom karijerom bilo gdje, pa da kažeš može bit pojačanje i probaš ga pa hajde,međutim ovo je neka druga priča.
Zadnja izmjena: CityCity, dana/u 28 jan 2020, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jan 2020, 14:58

Bh. reprezentativac Kenan Hasagić uhapšen zbog namještanja utakmica
25. Marta 2010.

https://www.sodalive.ba/slobodno-vrijem ... -utakmica/
--------------
https://www.facebook.com/sabahudin.topa ... 131438710/

------------------
www.fokus .ba
Kenan Hasagić neće biti u stručnom štabu kod Dušana Bajevića
6. jan 2020. - U trenerskoj karijeri, nekadašnji golman Rudara, Željezničara, Gaziantepa ... Kenan Hasagić neće biti u stručnom štabu kod Dušana Bajevića?!

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jan 2020, 15:43

- Delila Softić se od 13. godine bavi manekenstvom. Veliki iskorak napravila je pobjedom na svjetskom izboru Miss Fashion TV, koji je u direktnom prijenosu emitovan u 202 zemlje. Poslije ovog izbora njena karijera modela ide veoma dobrim putem.

Ova Tuzlanka pobjedila je i 2014. godine na izboru Miss World Sport u Sochiju i tako još jednu titulu donijela u svoju zemlju. Kao model je upoznala mnoga poznata imena iz svijeta mode i kaže da su iznenađeni kada saznaju da je iz Bosne.

slika

Ona zna kazati kako ne dozvoljava lako pristup sebi kada su muškarci u pitanju. Ipak, poznati bh. golman Kenan Hasagić je uspio osvojiti njeno srce. O ovoj temi nije bila pričljiva.
“Sretno sam zaljubljena. Nisam ljubitelj pretjeranog medijskog eksponiranja, pogotovo kada je u pitanju privatni ili ljubavni život”, kaže Delila.

----------------------------------------------------------------------
Pukla ljubav između Hasagića i lijepe manekenke
https://sportsport.ba/magazin/pukla-lju ... nke/214443
---------------------------------------------------------------------

Hasagić je u prošlosti bio i u braku sa bivšom rukometašicom Dijanom s kojom ima i troje djece. Kraj ljubavi došao je 2009. godine, kada su se sporazumno razveli, da bi bivši bh. golman potom sreću našao u zagrljaju manekenke Delile Softić, a potom i Aminke Sivac koja je, kako stvari stoje, ona prava.

-----------------------
04.01.19.
Ne smeta mu razlika: Hasagić ljubi 15 godina mlađu Aminku
Nekada sjajan golman, danas zavodnik
Kenan Hasagić živi život o kakvom sanjaju mnogi muškarci. Nakon što je prije nekoliko godina stavio tačku na igračku karijeru, ovaj bivši golman reprezentacije BiH se posvetio maksimalno uživanju, što se može vidjeti i po fotografijama koje objavljuje na Instagramu.

------------------------------
jul 8, 2019
Kenan Hasagić prije nekoliko dana ponovo je stao pred matičara. Naime, bivši golman naše fudbalske reprezentacije višegodišnju vezu sa Arminkom Sivac krunisao je brakom.

Kum na vjenčanju bio mu je njegov veliki prijatelj i bivši reprezentativac Elvir Baljić, prenosi ****.

Sliku sa vjenčanja na svom profilu na Faceboku objavila je njegova nova supruga Arminka uz koju je napisala: “Zvanično gospođa Hasagić”.

slika
--------------------------------
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 jan 2020, 16:10, ukupno mijenjano 5 puta.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 jan 2020, 15:45

tuzlac je napisao/la:
28 jan 2020, 14:58
Bh. reprezentativac Kenan Hasagić uhapšen zbog namještanja utakmica
25. Marta 2010.

https://www.sodalive.ba/slobodno-vrijem ... -utakmica/
--------------
https://www.facebook.com/sabahudin.topa ... 131438710/

------------------
www.fokus .ba
Kenan Hasagić neće biti u stručnom štabu kod Dušana Bajevića
6. jan 2020. - U trenerskoj karijeri, nekadašnji golman Rudara, Željezničara, Gaziantepa ... Kenan Hasagić neće biti u stručnom štabu kod Dušana Bajevića?!
Ozbiljno mislim da ovi napadi na covjeka i kopanje po novinarskim natpisima ne idu nam u prilog. Stetimo i klubu i vlasniku a mislim da nam to nije cilj. Niko od nas nije idealan ali treba povuc rucnu neka ovaj kutak bude od pomoci klubu a ne obratno. Piskaranja novinara za sitan novac je uvijek bilo.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 jan 2020, 15:48

Ne poznajem licno ni Baljica ni Hasagica ali od mene licno dok su kod nas imaju bezrezervnu podrsku.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jan 2020, 15:55

tuzla1983 je napisao/la:
28 jan 2020, 15:48
Ne poznajem licno ni Baljica ni Hasagica ali od mene licno dok su kod nas imaju bezrezervnu podrsku.
Poznaješ li, je si li čuo za "John Idahor mladi je nigerijski nogometaš koji je već neko vrijeme u Turskoj"
Pa koga oni za.ebavaju.ONI VRIJEĐAJU MOJE NAVIJAČKO DOSTOJANSTVO SA OVIM BULBULOM "ŠTO MU JE TATA IGRAO S PELEOM."
SMIJU NAM SE LJUDI.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 jan 2020, 16:09

tuzlac je napisao/la:
28 jan 2020, 15:55
tuzla1983 je napisao/la:
28 jan 2020, 15:48
Poznaješ li, je si li čuo za "John Idahor mladi je nigerijski nogometaš koji je već neko vrijeme u Turskoj"
Pa koga oni za.ebavaju.ONI VRIJEĐAJU MOJE NAVIJAČKO DOSTOJANSTVO SA OVIM BULBULOM "ŠTO MU JE TATA IGRAO S PELEOM."
SMIJU NAM SE LJUDI.
Ma sve je OK al nije korektno ulaziti u privatni zivot bar ja tako mislim al opet svako ima svoje.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jan 2020, 16:13

slika

Hasagić ogorčen: Sram i stid da te bude
Juni 7, 2018 18:02

- Bivši reprezentativac BiH te član stručnog štaba Roberta Prosinečkog u “A” selekciji Kenan Hasagić, dobio je kaznu od 50 KM zbog stvaranja prekomjerne buke sa svojim automobilom.

Hasagić je svoj bijes prema policiji iskazao statusom na Facebooku, u kojem je prozvao policajca koji ga je kaznio.

“Je li neko čuo za prekršajni nalog zbog stvaranja prekomjerne buke izduvnog sistema-auspuha vozila??? Prvi put u životu se susrećem sa izricanjem ovakve kazne… Subahanallah i šta sve čovjek neće doživiti. Kao prvo ovaj isti dotični policajac izdvoji mene iz kolone vozila da bi me zaustavio i prekontrolisao. A onda, dva dana poslije stiže mi ova čestitka. Prosto da ne povjeruješ. Kaznu dobijam za stvaranje prekomjerne buke. Je li moguće da dotični policajac nikad nije čuo za sportski izduvni sistem kod sportskih vozila??? Izgleda da je zabranjeno u našem gradu Sarajevu voziti sportski automobil. Sram i stid da te bude Mufide”, napisao je Kenan Hasagić.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 28 jan 2020, 17:26

slika
Idemo lagano.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 28 jan 2020, 19:00

Moje licno misljenje da "tuzlac" ima psiholoskih problema! Pusti se bolan Baljica, Hasagica i Murata, koji ti je djavo. Izvadi pare dovedi Musemica, dovedi koga hoces! Sta lijepis novinske clanke od prije desetak godina, koje nemaju veze sa nasim klubom.Sad si ti pametan mi svi budale..Izvadis pare i krojis po svojom mjeri, nemoj tudjim mudim. mlatiti gloginje!
Tuzla City / Sloga Simin Han

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jan 2020, 23:02

elvirbaljic je napisao/la:
28 jan 2020, 19:00
Moje licno misljenje da "tuzlac" ima psiholoskih problema! Pusti se bolan Baljica, Hasagica i Murata, koji ti je djavo. Izvadi pare dovedi Musemica, dovedi koga hoces! Sta lijepis novinske clanke od prije desetak godina, koje nemaju veze sa nasim klubom.Sad si ti pametan mi svi budale..Izvadis pare i krojis po svojom mjeri, nemoj tudjim mudim. mlatiti gloginje!
Pokušaj nešto svrsishodno postaviti na pdf.Nisi ti hećim da uspostavljaš zdravstvene dijagnoze.Hoću reći da vrijeđaš.Ja ti neću uzvraćati.Mogu ti biti djed.Ovaj bulbul iz Nigerije ili Bijafre nije uopšte fudbaler.Da jeste ,pisalo bi negdje i ja bih rado to citirao.Neko ga je poturio nama poput kukavičijeg jajeta.Blamiramo se ovako,u očima dobronanjernih ljudi. Gubimo ugled koji se polako i dugo gradi.I još, ovo je samo ispipavanje, sutra će se ili za koji dan pojaviti opet neki bulbul .Velike pare Husić daje za sve ovo da bi ga neko pravio budalom.Onaj ko je izdejstvovao da Emigrant trenira sa nama ,iz naših je redova i nije teško pogoditi ko je ili ko su.To treba sasijecati u korijenu.Treba tim lolama dati do znanja da mi nismo debili.Da Tuzla City ima navijače i imaće ih još akoBogda .I tek kad se ti mangupi suoče sa navijačima ,a oni znaju šta to znači ,neće im više na um past da prave cirkus od kluba i da se sprdaju s navijačima.U suprotnom ,dokle god oni budu ustrajavali na ovom i ja ću ustrajavati .Tuzla City nije i neće biti "Alajbegova slama".

p.s.
Pogledaj mu promotora Jošue...Bolan ,dijete ,ovo je uvreda za pripadnike Islama,uvreda za Tursku koja nam je zemlja domaćin.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 29 jan 2020, 08:02

tuzlac je napisao/la:
28 jan 2020, 23:02
elvirbaljic je napisao/la:
28 jan 2020, 19:00
Pokušaj nešto svrsishodno postaviti na pdf.Nisi ti hećim da uspostavljaš zdravstvene dijagnoze.Hoću reći da vrijeđaš.Ja ti neću uzvraćati.Mogu ti biti djed.Ovaj bulbul iz Nigerije ili Bijafre nije uopšte fudbaler.Da jeste ,pisalo bi negdje i ja bih rado to citirao.Neko ga je poturio nama poput kukavičijeg jajeta.Blamiramo se ovako,u očima dobronanjernih ljudi. Gubimo ugled koji se polako i dugo gradi.I još, ovo je samo ispipavanje, sutra će se ili za koji dan pojaviti opet neki bulbul .Velike pare Husić daje za sve ovo da bi ga neko pravio budalom.Onaj ko je izdejstvovao da Emigrant trenira sa nama ,iz naših je redova i nije teško pogoditi ko je ili ko su.To treba sasijecati u korijenu.Treba tim lolama dati do znanja da mi nismo debili.Da Tuzla City ima navijače i imaće ih još akoBogda .I tek kad se ti mangupi suoče sa navijačima ,a oni znaju šta to znači ,neće im više na um past da prave cirkus od kluba i da se sprdaju s navijačima.U suprotnom ,dokle god oni budu ustrajavali na ovom i ja ću ustrajavati .Tuzla City nije i neće biti "Alajbegova slama".

p.s.
Pogledaj mu promotora Jošue...Bolan ,dijete ,ovo je uvreda za pripadnike Islama,uvreda za Tursku koja nam je zemlja domaćin.
Prvo si poceo siriti dezinformacije za Muratovica kako je otjerao Milenka, pa kako Ubiparip ide u Zelju, u vise navrata si pisao negativne stvari protiv Baljica, evo sad je na redu Hasagic!!! Koje sledeci na redu? Azmir ili neko treci.
Tuzla City / Sloga Simin Han

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jan 2020, 11:35

slika

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/31 ... -partizanu

slika

Mardan Sports Complex
Location Aksu, Antalya, Turkey
Capacity 7,938

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jan 2020, 12:42

8,4 mliona Eura vrijedi tim našeg sutrašnjeg rivala u Antaliji.
Mi smo vrijedni 4,98 miliona Eura.
Čitajući ovaj tekst o FK TSC iz Bačke Topole vidi se da su vrlo ambiciozni.
Njih podupire vlada države Madžarske.Lično Predsjednik Madžarske Orban daje veliki novac kako bi stali uz bok Zvezdi i Partizanu.
U SUPER LIGU SRBIJE UŠLI SU U SEZONI 2018/19.
NAKON JESENJEG DIJELA U SVOM PREMIJERNOM NASTUPU ZAUZIMAJU 5. MJESTO.
Oni su u Antaliju došli 28.01.dakle gotovo kad i mi.
Bit će vrlo interesantna utakmica obzirom da oba tima imaju kvalitetu i širok izbor igrača.
Bilo bi odlično ako nam omoguće da gledamo ovu utakmicu sutra u 13:00 po našem vremenu.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 29 jan 2020, 16:46

Svugdje u svijetu ako država pomaže sport svim sportskim kolektivima se izdvoji dio sredstava osim u Kraljevini Tuzli. Dali je ovo diskriminacija.
https://www.glassrpske.com/lat/sport/sp ... L3_EPpJ748

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 29 jan 2020, 18:42

Ova sutrasnja provjera protiv Backe Palanke bit ce istinska provjera. Nadam se da ce biti neki link. Ako ko sazna neka objavi.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jan 2020, 19:02

tuzla1983 je napisao/la:
29 jan 2020, 16:46
Svugdje u svijetu ako država pomaže sport svim sportskim kolektivima se izdvoji dio sredstava osim u Kraljevini Tuzli. Dali je ovo diskriminacija.
https://www.glassrpske.com/lat/sport/sp ... L3_EPpJ748
Ma da nam je svoj stadion napraviti.Kad vidim ovo u Turskoj stvarno mi više muka da igramo na raspalom Tušnju.
Čujem neki dan ,vlasnici onih 5 kuća iza tribine na Barama traže po 1milion maraka???

----------------------
slika

13. decembar 2019. Ovo je budući stadion FK TSC Bačka Topola koji se ubrzano gradi.

slika

Ovako će to izgledati po završetku radova.Kapacitet 4000 gledalaca.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 jan 2020, 19:51, ukupno mijenjano 4 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jan 2020, 19:20

tuzla1983 je napisao/la:
29 jan 2020, 18:42
Ova sutrasnja provjera protiv Backe Palanke bit ce istinska provjera. Nadam se da ce biti neki link. Ako ko sazna neka objavi.
U Srbiji prvenstvo počinje 7 dana prije našeg (15.02),tako da su sutrašnji protivnici ispred nas kad je u pitanju uigranost.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 jan 2020, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.