Meni je Konsa top pojačanje za odbranu ,dobro je odigrao Svjetsko a i generalno dobar štoper
Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ARSENAL
Diamonde je Parizov ,ma nama realno i trebaju tri igraca lijevi krilo,veznjak i jedan odbrambeni,mislim da ce doci ta tri igraca i da ce biti top pojacanja.Za Rogersa mi nimalo zao nije ,da se desio taj transfer rekao bih ok ali nebi bio ocaran ,ovako nismo bacili novce i mozemo potrositi i sigurno dovesti tri kvalitetna igraca koliko nam i treba.
Da se samo rijesiti skarta Jesus,Vieira,Nelson,Norgard,pa i Withe osakacen je povredama dok mozemo nesto uzwti na njemu nebi bilo lose iako mi je drag igrac
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rogers ne vrijedi te pare, a ako PSG dovede Diamondea mi cemo Barcolu zarotirat i to je to. Kone kao backup opcija ne bi bio los, a ne bi trebao biti ni skup, kao ni Konsa.topnik1 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:56Diamonde je Parizov ,ma nama realno i trebaju tri igraca lijevi krilo,veznjak i jedan odbrambeni,mislim da ce doci ta tri igraca i da ce biti top pojacanja.Za Rogersa mi nimalo zao nije ,da se desio taj transfer rekao bih ok ali nebi bio ocaran ,ovako nismo bacili novce i mozemo potrositi i sigurno dovesti tri kvalitetna igraca koliko nam i treba.
Da se samo rijesiti skarta Jesus,Vieira,Nelson,Norgard,pa i Withe osakacen je povredama dok mozemo nesto uzwti na njemu nebi bilo lose iako mi je drag igrac![]()
Kone jw dobar ali je vise zadnji vezni prije bi doveo Brunu Gimaraesa moze ponuditi vise prema naprijed a moze uskociti i na 6-icu ,iako nebi imao nista protiv ni Konea ,mada je za njega zagrizao Utd koliko sam upratio a njima je realnoni potrebnijiCOYGBiH je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:57Rogers ne vrijedi te pare, a ako PSG dovede Diamondea mi cemo Barcolu zarotirat i to je to. Kone kao backup opcija ne bi bio los, a ne bi trebao biti ni skup, kao ni Konsa.topnik1 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:56Diamonde je Parizov ,ma nama realno i trebaju tri igraca lijevi krilo,veznjak i jedan odbrambeni,mislim da ce doci ta tri igraca i da ce biti top pojacanja.Za Rogersa mi nimalo zao nije ,da se desio taj transfer rekao bih ok ali nebi bio ocaran ,ovako nismo bacili novce i mozemo potrositi i sigurno dovesti tri kvalitetna igraca koliko nam i treba.
Da se samo rijesiti skarta Jesus,Vieira,Nelson,Norgard,pa i Withe osakacen je povredama dok mozemo nesto uzwti na njemu nebi bilo lose iako mi je drag igrac![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tamam pomjerit Ricea malo prema naprijedtopnik1 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:59Kone jw dobar ali je vise zadnji vezni prije bi doveo Brunu Gimaraesa moze ponuditi vise prema naprijed a moze uskociti i na 6-icu ,iako nebi imao nista protiv ni Konea ,mada je za njega zagrizao Utd koliko sam upratio a njima je realnoni potrebnijiCOYGBiH je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:57Rogers ne vrijedi te pare, a ako PSG dovede Diamondea mi cemo Barcolu zarotirat i to je to. Kone kao backup opcija ne bi bio los, a ne bi trebao biti ni skup, kao ni Konsa.topnik1 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 23:56
Diamonde je Parizov ,ma nama realno i trebaju tri igraca lijevi krilo,veznjak i jedan odbrambeni,mislim da ce doci ta tri igraca i da ce biti top pojacanja.Za Rogersa mi nimalo zao nije ,da se desio taj transfer rekao bih ok ali nebi bio ocaran ,ovako nismo bacili novce i mozemo potrositi i sigurno dovesti tri kvalitetna igraca koliko nam i treba.
![]()
Rice je najbolji na poziciji broj 6 moze bukvalno sam igrati bez da mu neko pomazeCOYGBiH je napisao/la: ↑19 jul 2026, 00:05Tamam pomjerit Ricea malo prema naprijed
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.