Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Daleko je Inter slabiji od Milan. Ova mlada ekipa je puna snage i napreduju iz meča u meč. Lijep pozdrav.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Komicna odbrana Intera
- muha milanez
- Kontakt:
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Jurić isključivi krivac ako Torino ne osvoji
- TheTruth34
- Kontakt:
Samo da ne ostane nezabilježeno da je Theo trebao crveni dobiti..
Lautaro kloc
- akisarajevo92
- Kontakt:
Druze da je trebao kao da bi Dumfries onako mirno ustao i nastavioTheTruth34 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 19:30Samo da ne ostane nezabilježeno da je Theo trebao crveni dobiti..
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
scudetto89
- Kontakt:
Prejak derbi, bolji nisam gledao sa obje strane takva trka, zelja nevjerovatno, milan izgleda blizi pobjedi, ima jos do kraja
04.10.2009 !
Drugo poluvrijeme intenzitet kao da je Premiership
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Cestitke Milanisti, na kraju zasluzeno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- nextterrain
- Kontakt:
Odlicna utakmica, na kraju zasluzena pobjeda, ali je i Maignan spasio u par navrata Milan
Bolji derbi dugo nisam gledao, Milan nastavlja niz, 16 utakmica zaredom bez poraza. 4/6 bodova iz derbija
Bolji derbi dugo nisam gledao, Milan nastavlja niz, 16 utakmica zaredom bez poraza. 4/6 bodova iz derbija
- Romagnoli13
- Kontakt:
21. meč bez poraza.nextterrain je napisao/la: ↑03 sep 2022, 19:59Odlicna utakmica, na kraju zasluzena pobjeda, ali je i Maignan spasio u par navrata Milan![]()
Bolji derbi dugo nisam gledao, Milan nastavlja niz, 16 utakmica zaredom bez poraza. 4/6 bodova iz derbija![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
21 utakmica bez porazanextterrain je napisao/la: ↑03 sep 2022, 19:59Odlicna utakmica, na kraju zasluzena pobjeda, ali je i Maignan spasio u par navrata Milan![]()
Bolji derbi dugo nisam gledao, Milan nastavlja niz, 16 utakmica zaredom bez poraza. 4/6 bodova iz derbija![]()
Odavno bolji derbi nije bio
Milan na tri pozicije ima Top 5 igrace na svijetu.
Dobar derbi, samo smo danas promijenili uloge na terenu, obično se ovako Milan pokušava vratiti u meč a Sarma dobije još četiri ruke i dvije noge na golu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Top tekma.
Mike i Leao vrhunski potezi i odbrane
Mike i Leao vrhunski potezi i odbrane
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A jes utihnula tema, nista stranso samo imamo 2 boda vise od manjeg kluba iz Milana
Prvak samo pokazuje ko je glavni u gradu
Prvak samo pokazuje ko je glavni u gradu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.