Hajmo Damire!
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DrinaJedina
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Jao šta raje na forumu ima! 3:23 ujutro
Hajmo Damire!
Hajmo Damire!
Drzi servis Damire!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Kako linka nema ni na firstrow ni na athde.GDJE MOGU DA NADJEM ovaj dvoboj.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Sta pricas ba, sta pricaspisac je napisao/la: Vidi se da smo papci zeljni bilo kakvog uspjeha.
Zna li ova stoka kakav je tenis sport i kako se treba ponasati na teniskim mecevima?
Ovakvo sto je dozvoljeno samo na davis cup-u gdje se igra samo jedan mec i gdje ne ometas tenisere na susjednim terenima. Lijepo je sto su dosli podrzati Damira, ali to ne znaci da nas yebena dijaspora mora brukati na svakom koraku.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
E jbg idemo damire i Bože pomozi opet molim te
Nema prenosa majstore. Gledaj preko live scoramirzateletovicc je napisao/la:Kako linka nema ni na firstrow ni na athde.GDJE MOGU DA NADJEM ovaj dvoboj.
- firefirefirely
- Kontakt:
Dobro je dobro je ovo, staje mu servis polako, umara se, gubi koncentraciju, ima sanse ovdje Damir.. Samo strpljivo cekat priliku za break, a onda je ODMAH iskoristiti.. Ode li ovo u 5. set, Damir dobija aBd
-
lucif3R666
- Kontakt:
sad ce enver dok ga ispumpaju u bolnicimirzateletovicc je napisao/la:Kako linka nema ni na firstrow ni na athde.GDJE MOGU DA NADJEM ovaj dvoboj.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Na BHT ako imas al' na digitali, u HD-u!mirzateletovicc je napisao/la:Kako linka nema ni na firstrow ni na athde.GDJE MOGU DA NADJEM ovaj dvoboj.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
sreca pa nema prijenosa. Meni bi srce davno stalo. Hajde Damke pa da te gledamo kako metes Berdiha 
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ne znas jel bilo, a dva posta iznad tebe isti video.BABADZO je napisao/la: nezz jel bilo ugl svaka cast !!!
Sad samo da uzme svoj servis
kakav hukkkkkkkkkkkkkkkk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
ima kod envera brateemirzateletovicc je napisao/la:Kako linka nema ni na firstrow ni na athde.GDJE MOGU DA NADJEM ovaj dvoboj.
kod Envera ga mozes nacimirzateletovicc je napisao/la:Kako linka nema ni na firstrow ni na athde.GDJE MOGU DA NADJEM ovaj dvoboj.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
glavu goree
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
http://www.ausopen.com/en_AU/slamtracke ... &promo=mipmirzateletovicc je napisao/la:Kako linka nema ni na firstrow ni na athde.GDJE MOGU DA NADJEM ovaj dvoboj.
tu mozes pratiti posto nema stream nigdje, i mi tako svi pratimo i navijamo
Imam neki osjecaj da ga Damir uzima ...............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.