PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- majestic24
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Ima li ko rasolozen za par humanitarnih??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma odlicno, nadam se da se vracas sljedece sezone, @Juventus 0244, sve pare krade, gori od MunibaDonnie Darko je napisao/la:kako napreduje liga drugovi?
jeli to onaj patch da ti ta igra postane fakticki pes 2010, znaci i grafika i igraci i sve kao u pes2010....cesar je napisao/la:evo naziva Patch Name: PES6 2010 Super PatchĆeMa je napisao/la:koji ti je to patch 2010cesar je napisao/la:ee raja ja sam skino ovaj pes 6 i instaliro patch 2010 udjem u igru bude par sekudni i izbaci mi ono don't send...jel zna neko kako ovo rijesiti ?
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
evo-web jedna od najboljih globalnih stranica za te stvarimajestic24 je napisao/la:Gdje mogu skinuti one dodatke za pes (stadione,face i ostale gluposti)
Goalgetter ne mogu brate previse mi sporo ide pes ne znam kako da nastimam ( PS komp mi je goli **** pa mozda i zato sporo ide )
jeli to onaj patch da ti ta igra postane fakticki pes 2010, znaci i grafika i igraci i sve kao u pes2010....[/quote]
hmm...moguce, vjerovatno me zbog toga izbacuje jer ne moze komp.da podrzi
hmm...moguce, vjerovatno me zbog toga izbacuje jer ne moze komp.da podrzi
hmm...moguce, vjerovatno me zbog toga izbacuje jer ne moze komp.da podrzi[/quote]cesar je napisao/la:jeli to onaj patch da ti ta igra postane fakticki pes 2010, znaci i grafika i igraci i sve kao u pes2010....
...kad instaliras patch sistematski zahtjevi za igru se ne mjenjaju ,ako mozes pokrenuti pes6 mora ti moci taj patch...ja koristim shollym patch koji je odlican,grafika je predobra,igraci,dresovi,stadioni su isti kao u stvarnosti...navijanje je takodjer odlicno...
Skinuo sam PES sa ovog torrenta, ali kad kliknem pes6.exe ne otvori mi igru. Ako je neko skinuo isti, pomagajte 
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
ja sam skidao odavde i meni radi....e sad, ja sam neki dan isao rodjaku praviti pes6...on nije sam znao, a ja sam mu dao ovaj sto sam skinuo....jeli ti mozda ta ikona pes.exe potpuno bijela ili ima ona slicica zuta pise 6 pes....ako ti je bijelo, znaci nisi odradio sve kako treba sa oovg uputstva...aj de mi odgovori, jel ti bijela ikona pes6.exe pa da ti pomognemJuventino je napisao/la:Skinuo sam PES sa ovog torrenta, ali kad kliknem pes6.exe ne otvori mi igru. Ako je neko skinuo isti, pomagajte
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Bila je pa sam extract pes6.exe iz onog 7z foldera, sad je kako treba da bude. Ne znam sta bi moglo bit, a ne mogu ni da ponovo instaliram..ĆeMa je napisao/la:ja sam skidao odavde i meni radi....e sad, ja sam neki dan isao rodjaku praviti pes6...on nije sam znao, a ja sam mu dao ovaj sto sam skinuo....jeli ti mozda ta ikona pes.exe potpuno bijela ili ima ona slicica zuta pise 6 pes....ako ti je bijelo, znaci nisi odradio sve kako treba sa oovg uputstva...aj de mi odgovori, jel ti bijela ikona pes6.exe pa da ti pomognemJuventino je napisao/la:Skinuo sam PES sa ovog torrenta, ali kad kliknem pes6.exe ne otvori mi igru. Ako je neko skinuo isti, pomagajte
joj, problema s tobomJuventino je napisao/la:Bila je pa sam extract pes6.exe iz onog 7z foldera, sad je kako treba da bude. Ne znam sta bi moglo bit, a ne mogu ni da ponovo instaliram..ĆeMa je napisao/la:ja sam skidao odavde i meni radi....e sad, ja sam neki dan isao rodjaku praviti pes6...on nije sam znao, a ja sam mu dao ovaj sto sam skinuo....jeli ti mozda ta ikona pes.exe potpuno bijela ili ima ona slicica zuta pise 6 pes....ako ti je bijelo, znaci nisi odradio sve kako treba sa oovg uputstva...aj de mi odgovori, jel ti bijela ikona pes6.exe pa da ti pomognemJuventino je napisao/la:Skinuo sam PES sa ovog torrenta, ali kad kliknem pes6.exe ne otvori mi igru. Ako je neko skinuo isti, pomagajte
1. UnRAR
2. Rename DeviantW-RIP.7z to RipForGames.7z
3. Run Setup.bat
4. Run Fix.bat
5. Play game
znaci, prvo extraktujes file (samo onaj prvi file, ne moras sve 4), zatim ovo preimenujes sto ti pise DeviantW_RIP.7z u RipForGames.7z , zatim pokrenes ovo setup.bat i onda ovo fix.bat i igras....znaci nema extraktovanja iz 7z foldera...aj vidi pa javi jel uspjelo
To sam i uradio pa mi je bila bijela ikona. :/ Ajd reci sta da uradim u tom slucaju, pa da i to probam 
- majestic24
- Kontakt:
Imam jedan problemcic...ja i apokalips imam igrati u 21 kolu,koje zavrsava veceras al stvar je u tome sto on dolazi uvjek kasno na net a ja nemogu toliko cekati zbog jedne utakmcie

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Goalgetter
- Kontakt:
Mi zahtjevamo od forumasa, da utakmice do 00:00 h budu odigrane. Ako ne vidimo nikakav post na oficijelnoj temi, pisemo 0:0. Tako da nema nista od tog odigravanja poslije 00:00 h 
Ti, ako mislis da je on kriv, za neodigravanje utakmice, cekaj ga koliko mozes, i upises tamo na onoj temi 3:0 za sebe.
Ti, ako mislis da je on kriv, za neodigravanje utakmice, cekaj ga koliko mozes, i upises tamo na onoj temi 3:0 za sebe.
- majestic24
- Kontakt:
jarane,ovo je bilo za subotu vece namijenjeno,ne za veceras.Goalgetter je napisao/la:Mi zahtjevamo od forumasa, da utakmice do 00:00 h budu odigrane. Ako ne vidimo nikakav post na oficijelnoj temi, pisemo 0:0. Tako da nema nista od tog odigravanja poslije 00:00 h
On je moj cimer i nije tačno da je samo navečer na netu, sve zavisi kad ustanemajestic24 je napisao/la:Imam jedan problemcic...ja i apokalips imam igrati u 21 kolu,koje zavrsava veceras al stvar je u tome sto on dolazi uvjek kasno na net a ja nemogu toliko cekati zbog jedne utakmcie
e ovako.....ako si prije preimenovao DeviantW-RIP.7z u RipForGames.7z, ovaj put preimenuj DeviantW-RIP u RipForGames, znaci bez ovog .7z na kraju....il obrnuto, ako nisi koristio ovo .7z na kraju , sada koristi....svi ostali koraci su isti...ajd probaj pa javiJuventino je napisao/la:To sam i uradio pa mi je bila bijela ikona. :/ Ajd reci sta da uradim u tom slucaju, pa da i to probam
Evo da i ja upitam nesto
Skinuo sam onaj PES od 200 MB i nemam komentatora nema navijanja... Mogu li to gdje naknadno skinuti i gdje?
Glory Glory Man United!
Ma nistaĆeMa je napisao/la: e ovako.....ako si prije preimenovao DeviantW-RIP.7z u RipForGames.7z, ovaj put preimenuj DeviantW-RIP u RipForGames, znaci bez ovog .7z na kraju....il obrnuto, ako nisi koristio ovo .7z na kraju , sada koristi....svi ostali koraci su isti...ajd probaj pa javi
pa i trebao si ponovo instalirati....izbrises onaj folder pes6 koji si extraktovao na mjesto koje si ti odabrao, znaci samo izbrises taj folder i ponovo uradis ove korake....Juventino je napisao/la:Ma nistaĆeMa je napisao/la: e ovako.....ako si prije preimenovao DeviantW-RIP.7z u RipForGames.7z, ovaj put preimenuj DeviantW-RIP u RipForGames, znaci bez ovog .7z na kraju....il obrnuto, ako nisi koristio ovo .7z na kraju , sada koristi....svi ostali koraci su isti...ajd probaj pa javiJel znas kako da obrisem igru pa da pokusam ponovo instalirati?
ako si prije preimenovao DeviantW-RIP.7z u RipForGames.7z, ovaj put preimenuj DeviantW-RIP u RipForGames, znaci bez ovog .7z na kraju....il obrnuto, ako nisi koristio ovo .7z na kraju , sada koristi....svi ostali koraci su isti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.