FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Radosna ili tuzna vijest, ovisno kojem krilu pripadamo (za ili protiv Boatenga), reprezentativac Njemacke Jerome Boateng ostaje najvjerovatnije u Minhenu jer PSG ne planira dati tolike novce za, kako francuski mediji izvjestavaju, ne tako prioritetnu poziciciju u Tuchelovoj ekipi. Vise o ovome imate na TM-u.
Spamm
Nema sunca za nas ovog ljeta.
Niklas Süle jedan je od nas!

Niklas Süle jedan je od nas!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
ma ide on lagano put psg-a. nema tt s kim igrati nazad..
edit: trenutni saldo u monaku; Akt. Transferbilanz: +199,60 Mio. €

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
I ja mislim prije da će otići. Iako je to više bespotrebna prodaja. Zapravo najgore što se može desiti je da mu srozamo cijenu. Da se nismo postavili kako jesmo i da Kalle nije pokazao da ga želi prodati, uzelo bi se vjerovatno hladno bar 80 miliona. A sada bi bila totalna fula i bruka da ga prodamo ispod 60 miliona eura. Prodajemo zaslužnog igrača i koji se identifikovao s klubom, a neke druge ostavljamo tu. Jest da je pomalo i Boa jedno vrijeme srao oko transfera, to je možda i jedini argument da se proda...Ali u suštini ako ostane Niko bi ga vratio lagano u staru formu. Boatengova je jedina "krivica" što se ozlijedio u duelu protiv Reala. Nije tu ni mogao pomoći.muhamedhulk je napisao/la:ma ide on lagano put psg-a. nema tt s kim igrati nazad..
Mislim da je realnije da će biti prodat i ovi iz PSG-a isto samo pokušavaju spustit cijenu, jer su malo u frci oko FFP-a, valja račune sredit.
A naravnos Boatengovom prodajom bi bila jedino dobitna kombinacija, kada bi se uzele dobre pare, a da se onda odmah uzme Pavard.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Prodat jašta, ne treba nam. Ionako Javi ide na štopersku poziciju ove sezone. Hummels, Sule, Javi a po potrebi i Alaba. Samo prodajite.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Lewandowski opet tražio razgovor sa upravom da ga puste, ja fkt ne znam šta čekaju jer ne možeš igrača držati protiv svoje volje a uskoro puni 30g sad je vrijeme da uzmu fin novac da možemo na vrijeme reagovati i klepiti nekog kapitalca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hocete zamjenu Lewa za Benza?Saurman je napisao/la:Lewandowski opet tražio razgovor sa upravom da ga puste, ja fkt ne znam šta čekaju jer ne možeš igrača držati protiv svoje volje a uskoro puni 30g sad je vrijeme da uzmu fin novac da možemo na vrijeme reagovati i klepiti nekog kapitalca.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Samo keš.L-Train je napisao/la:Hocete zamjenu Lewa za Benza?Saurman je napisao/la:Lewandowski opet tražio razgovor sa upravom da ga puste, ja fkt ne znam šta čekaju jer ne možeš igrača držati protiv svoje volje a uskoro puni 30g sad je vrijeme da uzmu fin novac da možemo na vrijeme reagovati i klepiti nekog kapitalca.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo ovaj put je tražio razgovor koliko znam, da bi oni njemu objasnili jel on i dalje bitan za klub kao ranije. S obzirom da je on kao okarakterisan kao jedan od glavnih krivaca za ispadanje u duelu protiv Reala.Saurman je napisao/la:Lewandowski opet tražio razgovor sa upravom da ga puste, ja fkt ne znam šta čekaju jer ne možeš igrača držati protiv svoje volje a uskoro puni 30g sad je vrijeme da uzmu fin novac da možemo na vrijeme reagovati i klepiti nekog kapitalca.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- muhamedhulk
- Kontakt:
sastav nocas u stilu: svi u napad, jedan je hase!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Treba prvo doći do napada, satraše nas ova cityeva djeca, ne možemo iz 16 izaćimuhamedhulk je napisao/la:sastav nocas u stilu: svi u napad, jedan je hase!

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kako igramo?
Žalosno za sad, bez imalo pretjerivanja, nismo centra prešli. Ovi trče, ujedaju, naši iz greške u grešku...sljivo je napisao/la:Kako igramo?
Edit: Shabani 1-0, stali smo na noge, sad ćemo ih satrati.
41.21.1.
Hvala, evo i ja sam stigo da odgledam, samo još nisam skonto koja je ovo formacija, previše je haotično.
Evo majstorije.
Evo majstorije.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben slavi gol vise od Shabanija i to je jedan od dokaza o kakvoj zelji se radi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da nikad bolju garnituru dresova nismo imali.
-
- Kontakt:
Realno tamo gdje sam očekivao da budemo najjači tu smo najslabiji. Očajnu odbranu igramo, Kovač preyebao Pepuna sa ovim dodavanjima kod svog gola bez da se ispuca lopta što je protiv presinga samoubistvo. Ovaj lijevi bek Meier je operisan od fudbala, previše prostora ostavlja i svaki napad ide preko njegove strane. Ubiše ga. Sviđa mi se ova pozicija za Riberya. Kovač je skontao da nije više za krila (valjda), a rezultat je ona fantastična sistencija za Robbena.
I am not yet born; O hear me.
-
- Kontakt:
po meni imamo najvise problema u veznoj liniji ,mali foden nam se ubacuje izmedu linija a ni will ni shabani ne mogu izaci na kraj s njima,također ni ribery nista ne pomaze u fazi obrane...
Ma bez sikiracije, ove su tekme samo da se vidi ko je pravi navijač. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.