FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SledgeHammer
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SledgeHammer » 19 sep 2011, 02:23

spizz je napisao/la:
nick je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo na 2:03 ko smatra da je penal, neka odmah ide kod opticara ili neka nauci pravila igre :!:
Presmiješna simulacija penala i sudija sasvim normalno dodijelio žuti karton jeftinom akteru - kao što i treba po pravilima.
Da se kojim slučajem ovakva situacija odigrala sa obrnutim ulogama, hajde budite fer i recite da li bi sudija svirao penal... naravno da bi i tu ne bi bilo pogovora, čak bi i golman dobio crveni karton (kao što je Gušo trebao dobiti i Željo do kraja utakmice igrati s igračem manje na rezultatu 1:1 - hm... nemoguće u našem fudbalu). Ne želim umanjiti pobjedu Želje, čak što više čestitam na osvojenim bodovima, ali morate biti realni i upitati se zašto sebi Željo to dozvoljava da na takav način kod kuće brani bodove... Zamislite da je Zvijezda kojim slučajem pogodila svoje zicere, pa da je još i nedosuđeni penal iskoristila... nemam zle namjere, Želju jako cijenim i nadam se da ćete u narednom periodu podići nivo svoje igre i da onda s pravom budete strah i trepet na stadionima širom naše BiH, a bogami i šire.
Trust me, I know what I'm doing !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 02:24

Pobjedila bi, a vi bi otišli kući svi sretni, eto kao da niko dosad nikad nije pobjedio na Grbavici pa se pitaš šta bi bilo kad bi bilo...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:25

damirfile je napisao/la:
legijard je napisao/la:
spizz je napisao/la:Najjace mi je kad provincijalci koji su spletom poslijeratnih okolnosti došli uopšte u priliku da igraju sa najvecim i najtrofejnijim BH klubom u istom rangu i u istoj ligi, pocnu soliti pamet, nešto porucivati, omalovažavati velikana iz Doline cupova, njegove navijace i sebe trpati na silu u istu ravan sa njim :lol: :lol: ko fol oni se nama nešto smiju :lol: :lol:
osvojili ste ligu prvaka :o nisam znao do sada.... stvarno ne smijem pricat sa vama, o kome je rijec o barceloni... daj molim te!!! smiri strasti, citavo vrijeme ti hocu rec da je tvoj problem samo sto podcjenjujes, niko nije preko noci postao nesto ;) tako da nece ni zvijezda, mozda mi budemo prestavljali nekada Bosnu u evropi, dok vi se budete borili za sredinu tabele :) nikad se ne zna zemljace
Vi se samo mozete vratiti gdje ste nekad i bili u prvu kantonalnu i igrati po vuckovcima,malesicima sericima.Aj sad zdrao
urbani :D ne laprdaj, junak si kola ;)

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 02:31

Sledge,

jesi li to ti vidovnjak koji ima kristalnu kuglu pa sad nagađaš šta bi sudija svirao da je bilo obratno ;) to je domen ŠBB KBB šta bi bilo kad bi bilo...to ostavljam prorocima i vidovnjacima.
A ovo veceras je sve OK ja mislim, napadac Zvijezde loše glumio, pokušao na foru dobiti penal, sudija ga provalio i dao mu žuti karton za simulaciju...a nešto te nisam vidio da si moralisao o sudijama kad su Želju godinama uništavali suđenjem ;) nemoj se sad praviti lud i naivan.
Ja znam da je vama zinula guzica pa bi sad još nešto i porucivali željovcima, evo i zašto: Svjesni ste da vas je rat na neki nacin pogurao, znate odlicno da je sadašnji Željo totalno sjeban i da nije ni sjena onog starog Želje, da su igraci karine i da nije ni 10 dio negadašnjeg kvaliteta ondašnje lige,, da sad igrate u istoj ligi sa Željom (što ste mogli samo sanjati da nije bilo rata), pa ste sad umislili da ste neka sila od kluba ili šta li vec - to su samoobmane ;) ...ali sve to vam ne daje za pravo da omalovažavate najveci i najtrofejniji BH , nešto ismijavate i nešto porucujete navijacima Želje....to ne može, jer onda ce ici adekvatni odgovori u tom slucaju...jbg nece niko da trpi tuđa preseravanja.

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:34

spizz je napisao/la:Sledge,

jesi li to ti vidovnjak koji ima kristalnu kuglu pa sad nagađaš šta bi sudija svirao da je bilo obratno ;) to je domen ŠBB KBB šta bi bilo kad bi bilo...to ostavljam prorocima i vidovnjacima.
A ovo veceras je sve OK ja mislim, napadac Zvijezde loše glumio, pokuša na foru dobiti penal, sudija ga provalio i dao mu žuti karton za simulaciju...a nešto te nisam vidio da si moralisao o sudijama kad su Želju godinama uništavali suđenjem ;) nemoj se sad praviti lud i naivan.
Ja znam da je vama zinula guzica pa bi sad još nešto i porucivali željovcima, evo i zašto: Svjesni ste da vas je rat na neki nacin pogurao, znate odlicno da je sadašnji Željo totalno sjeban i da nije ni sjena onog starog Želje, da su igraci karine i da nije ni 10 dio negadašnjeg kvaliteta ondašnje lige,, da sad igrate u istoj ligi sa Željom (što ste mogli samo sanjati da nije bilo rata), pa ste sad umislili da ste neka sila od kluba ili šta li vec - to su samoobmane ;) ...ali sve to vam ne daje za pravo da omalovažavate najveci i najtrofejniji BH , nešto ismijavate i nešto porucujete navijacima Želje....to ne može, jer onda ce ici adekvatni odgovori u tom slucaju...jbg nece niko da trpi tuđa preseravanja.
HAHAHAHAHAHAHAH e ovo sa ratom to me nasmijalo :D hahahahaha :lol: je li ti ista znas o ratu u Gradaccu haha de ne provaljuj se molim te, rat nas pogurao, da sii to rekao za srebrenik pa hajd al brate za Gradacac haha ubistvo izvrsi sa avaza al odma :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 02:35

Tema ide u pogrešnom pravcu, momci iskulirajte!
Ž '21!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 02:36

legijard je napisao/la:

A ovo veceras je sve OK ja mislim, napadac Zvijezde loše glumio, pokuša na foru dobiti penal, sudija ga provalio i dao mu žuti karton za simulaciju...a nešto te nisam vidio da si moralisao o sudijama kad su Želju godinama uništavali suđenjem ;) nemoj se sad praviti lud i naivan.
HAHAHAHAHAHAHAH e ovo sa ratom to me nasmijalo :D hahahahaha :lol: je li ti ista znas o ratu u Gradaccu haha de ne provaljuj se molim te, rat nas pogurao, da sii to rekao za srebrenik pa hajd al brate za Gradacac haha ubistvo izvrsi sa avaza al odma :D
Ne samo vas, vec i vecinu današnjih "premierligaša" ;)
Nikad, ali baš nikad, Zvijezda iz Gradačca nije igrala u istom rangu takmicenja sa Željom - prije rata...istina i cinjenica :!: ....i ne znam cemu se smiješ uopšte :shock: izgleda da si povukao malo s nogu.

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 19 sep 2011, 02:37

damirfile je napisao/la:
legijard je napisao/la:
spizz je napisao/la:Najjace mi je kad provincijalci koji su spletom poslijeratnih okolnosti došli uopšte u priliku da igraju sa najvecim i najtrofejnijim BH klubom u istom rangu i u istoj ligi, pocnu soliti pamet, nešto porucivati, omalovažavati velikana iz Doline cupova, njegove navijace i sebe trpati na silu u istu ravan sa njim :lol: :lol: ko fol oni se nama nešto smiju :lol: :lol:
osvojili ste ligu prvaka :o nisam znao do sada.... stvarno ne smijem pricat sa vama, o kome je rijec o barceloni... daj molim te!!! smiri strasti, citavo vrijeme ti hocu rec da je tvoj problem samo sto podcjenjujes, niko nije preko noci postao nesto ;) tako da nece ni zvijezda, mozda mi budemo prestavljali nekada Bosnu u evropi, dok vi se budete borili za sredinu tabele :) nikad se ne zna zemljace
Vi se samo mozete vratiti gdje ste nekad i bili u prvu kantonalnu i igrati po vuckovcima,malesicima sericima.Aj sad zdrao
U tome jeste poenta druže, dođe vam jedna Zvijezda - do jučerašnji "anonimus", pa vas dribla na Grbavici da bez pomoći sudije nemožete pobijediti. Sa takvim razmišljanjem i radom ne dao bog, uskoro biste vi mogli igrati u kantonalnim ligama, a tradiciju objesiti o klin. Sve što se hoće reći da je to tako žalosno... Želju sam uvijek jako cijenio i očekivao puno više, tako da sam i s te strane razočaran... A što se tiče Gradačca, u njega mi ne diraj druže, da se malo raspitaš znao bi da bez Gradačca ne bi bilo ni tebe ni Sarajeva a bogami ni Želje... nije davno bilo... molim više respekta prema Gradačcu. Hvala!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:39

pogledajte momci ja sam samo htjeo nagovisjetit da ovdje samo nisam htjeo da se pdcjenjuje neki klub u ovom slucaju moj "zvijezda" da mi neko kaze da nas je rat pogurao, heh smijesno jest jbg........ nismo imali stadiona poslije rata kako treba, sada imamo jake sponzore i ozbiljne firme sto nas podrzavaju, ne vidim tu nista lose, ne moze zvijezda odma biti prva na tabeli, ali ne mozete pdocijenit da "mozdaaa" nekada nece

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 19 sep 2011, 02:42

A ovo veceras je sve OK ja mislim, napadac Zvijezde loše glumio, pokušao na foru dobiti penal, sudija ga provalio i dao mu žuti karton za simulaciju...a nešto te nisam vidio da si moralisao o sudijama kad su Želju godinama uništavali suđenjem ;) nemoj se sad praviti lud i naivan.
To i govorim da je žalosno da se jedna veličina poput Želje mora vaditi kod kuće na takav način, jbg. Kako bilo, bilo... još jednom vam čestitam veliki jubilej i želim vam sve najbolje u nastavku prvenstva, al' ono najiskrenije. :D :D :D
Zadnja izmjena: SledgeHammer, dana/u 19 sep 2011, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:42

spizz je napisao/la:
legijard je napisao/la:

Ne samo vas, vec i vecinu današnjih "premierligaša" ;)
Nikad, ali baš nikad, Zvijezda iz Gradačca nije igrala u istom rangu takmicenja sa Željom - prije rata...istina i cinjenica :!: ....i ne znam cemu se smiješ uopšte :shock: izgleda da si povukao malo s nogu.
razumijem ja to :D ali da nas rat pogurao, halo rat :D wtf dnevno padalo 20000 hiljada grenata minimum na grad, mislis da nas je to moglo pogurat, i sta sad zvijezda nije igrala sa zeljom prije, i ne smije nikada.... vi ste posebna vrsta :?:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 sep 2011, 02:42

legijard je napisao/la:pogledajte momci ja sam samo htjeo nagovisjetit da ovdje samo nisam htjeo da se pdcjenjuje neki klub u ovom slucaju moj "zvijezda" da mi neko kaze da nas je rat pogurao, heh smijesno jest jbg........ nismo imali stadiona poslije rata kako treba, sada imamo jake sponzore i ozbiljne firme sto nas podrzavaju, ne vidim tu nista lose, ne moze zvijezda odma biti prva na tabeli, ali ne mozete pdocijenit da "mozdaaa" nekada nece
Niko ništa ne bi rek'o da niste ti i onaj tvoj pajdaš došli popovat' oko toga šta je sramota za Želju, a šta nije. Kad počneš sr.at o nekom onda očekuj da i on radi isto, nije više bitno jel to što se priča tačno...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:47

Hawking je napisao/la:
legijard je napisao/la:pogledajte momci ja sam samo htjeo nagovisjetit da ovdje samo nisam htjeo da se pdcjenjuje neki klub u ovom slucaju moj "zvijezda" da mi neko kaze da nas je rat pogurao, heh smijesno jest jbg........ nismo imali stadiona poslije rata kako treba, sada imamo jake sponzore i ozbiljne firme sto nas podrzavaju, ne vidim tu nista lose, ne moze zvijezda odma biti prva na tabeli, ali ne mozete pdocijenit da "mozdaaa" nekada nece
Niko ništa ne bi rek'o da niste ti i onaj tvoj pajdaš došli popovat' oko toga šta je sramota za Želju, a šta nije. Kad počneš sr.at o nekom onda očekuj da i on radi isto, nije više bitno jel to što se priča tačno...
penal nisam komentariso, ali pomoc sudija jesam, ne vidim nista lose o misljenju o sudijama, a da mi odma neko poslije to ga dodje i govori kako je zvijezda za nizeg ranga itd..... tu imam prigovor. igrali smo u nizem rangu, ali od neceg se mora krenut ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 sep 2011, 02:48

halo,jestel vi fakat toliko glupi pa ne kontate sta je momak htjeo reci ovo u vezi rata ,il se samo zezate....cuj ti seljacke price nebi bilo Sarajeva ,u gradu poginulo preko deset i pol hiljada ljudi...sta ja treba da kazem da nije Sarajeva i Sarajlija nebi bilo ni Bosne i zavrsena prica...al vi imate neku glupu logiku al bas... :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 02:49

SledgeHammer je napisao/la:

To i govorim da je žalosno da se jedna veličina poput Želje mora vaditi kod kuće na takav način, jbg.
A šta smo se mi vadili?? to što smo mi trenutno lakrdija od tima, to je druga prica ali nemoj mi preseravanja
Ja više vjerujem sopstvenim ocima nego Joviću i njegovima pricama...penal nije bio i vozdra....ako ne vjeruješ ,pogledaj klip na 2.03 pa se uvjeri.
Dalje, jesu Željo ili sudija ili Buda ili Isus krivi što igraci Zvijezde NE ZNAJU dati gola u situaciji DVA IGRACA VS.GUŠO??
O tome poslije utakmice nije pjenio i režao taj ultra pošteni Jović, jel tako ili nije :?: vec je na seljacki nacin odmah opleo po sudijama- stari isprobani recept za vecinu naših trenera.
On umjesto da krivi svoje igrace koji ne znaju dati gola iz strogih zicere ,on jede **** i prica o sudijama....a da su zabili te golove i pobjedili ,nebi mu na pamet palo da pominje sudije ;) siguran budi
To je seljacki mentalitet, tako nešto ne možeš vidjeti kod Amara Osima.
I mislim da je prica postala spam, vec sam rekao koliko je Željo loš i sve to...ali ne može meni doci navijac Zvijezde, pa još pljuvati i ismijavati na tu svu našu muku...pa dosta više izdrkavanja po Želji.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 02:52

Što je ovaj @spizz oštrouman! Nema labavo :D

Mada u suštini, u pravu si za sve što kažeš...

Ovaj Komitet kad već želi da bude koristan najbolje bi bilo da se ubuduće kažnjavaju bilo kakve izjave o suđenju bilo suspenzijom bilo novčanom kaznom.
Ž '21!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:54

spizz je napisao/la:
SledgeHammer je napisao/la:

To i govorim da je žalosno da se jedna veličina poput Želje mora vaditi kod kuće na takav način, jbg.
A šta smo se mi vadili?? to što smo mi trenutno lakrdija od tima, to je druga prica ali nemoj mi preseravanja
Ja više vjerujem sopstvenim ocima nego Joviću i njegovima pricama...penal nije bio i vozdra....ako ne vjeruješ ,pogledaj klip na 2.03 pa se uvjeri.
Dalje, jesu Željo ili sudija ili Buda ili Isus krivi što igraci Zvijezde NE ZNAJU dati gola u situaciji DVA IGRACA VS.GUŠO??
O tome poslije utakmice nije pjenio i režao taj ultra pošteni Jović, jel tako ili nije :?: vec je na seljacki nacin odmah opleo po sudijama- stari isprobani recept za vecinu naših trenera.
On umjesto da krivi svoje igrace koji ne znaju dati gola iz strogih zicere ,on jede **** i prica o sudijama....a da su zabili te golove i pobjedili ,nebi mu na pamet palo da pominje sudije ;) siguran budi
To je seljacki mentalitet, tako nešto ne možeš vidjeti kod Amara Osima.
I mislim da je prica postala spam, vec sam rekao koliko je Željo loš i sve to...ali ne može meni doci navijac Zvijezde, pa još pljuvati i ismijavati na tu svu našu muku...pa dosta više izdrkavanja po Želji.
nije amar osim takav nije, nikad se ne zali.... omg :ugeek:

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:56

mma_hz je napisao/la:halo,jestel vi fakat toliko glupi pa ne kontate sta je momak htjeo reci ovo u vezi rata ,il se samo zezate....cuj ti seljacke price nebi bilo Sarajeva ,u gradu poginulo preko deset i pol hiljada ljudi...sta ja treba da kazem da nije Sarajeva i Sarajlija nebi bilo ni Bosne i zavrsena prica...al vi imate neku glupu logiku al bas... :? :?

izvini ali ne skonta izjavu, na koga se odnosi :S sry :?:

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 02:58

Buraz da ja tebi nešto kažem , Amar Osim onakav kakav jest sa svim manama i vrlinama, yebe mame svojima igracima i kad pobjede Leotara 8-0 ;) kao prošle godine ili odbija im od plate kad igraju 2-2 protiv Dinama - jer tad pokažu da mogu trcati i igrati pred Mamićem nadajuci se da ce nekog od njih kupiti.
E pa nemoj onda pricati dalje o Osimu, poslije ovoga....njega izdvoj iz tih svojih razmišljanja jer on je za tebe misterija ;) ti to ne kontaš, jednostavno

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 sep 2011, 02:59

legijard je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:halo,jestel vi fakat toliko glupi pa ne kontate sta je momak htjeo reci ovo u vezi rata ,il se samo zezate....cuj ti seljacke price nebi bilo Sarajeva ,u gradu poginulo preko deset i pol hiljada ljudi...sta ja treba da kazem da nije Sarajeva i Sarajlija nebi bilo ni Bosne i zavrsena prica...al vi imate neku glupu logiku al bas... :? :?

izvini ali ne skonta izjavu, na koga se odnosi :S sry :?:
ma na ovog "sledga"..napisao "bez Gradacca nebi bilo Sarajeva a ni Zelje"...
bez svih Bosanaca sine nebi bilo nikoga od nas..a ne samo onih iz Gradacca..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 47 gostiju.