Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moralni razlog za ostavku. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Teško je povezati radnike u MUPu i postojanje morala. Čast izuzecima koji nisu na pozicijama moći jer imaju moral.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ASD
- Kontakt:
Botovi čestitaju Halilagiću i MUP-u.
Ovo je tek pocetak. Ima ovdje jos milion pitanja u vezi ovog slucaja. Mene zanima da li ce ikada naci te likove kojima su slali ove curice. A nesto sumnjam da je ovih 8 likova glavno u svemu ovome. Neko iz sjene vodi to sve. Ovi su samo pijuni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Što se tiče ovih "protesta" sutra, oni su totalno neprofesionalno organizovani, tj.nisu uopšte organizovani.
Nisu postavili nijedan cilj ili zahtjev protesta, čije smjene se traže, koji zakon da se uvede kako bi se zaštitile žrtve, gdje su zahtjevi za izgradnju sigurnih kuća i sl.? Nijedan zahtjev.
Niko se nije potpisao kao organizator protesta? Mora neko organizovati i pozvati narod ako već lijepi ovo, društvo, građani, organizacija, firma, apsolutno ništa.
Još su stavili proteste u NEDJELJU, nigdje veze, koja je svrha?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jbg kad je sve ovo svakako iznenada doslo. Ko je znao uopste da ovi to rade sa djecom? Imali su samo 2 dana za to sve (ako izuzmemo cetvrtak kad se sve saznalo). Isli su vjerovatno da to da bude u nedjelju jer ce doci najvise ljudi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 17:50Što se tiče ovih "protesta" sutra, oni su totalno neprofesionalno organizovani, tj.nisu uopšte organizovani.
Nisu postavili nijedan cilj ili zahtjev protesta, čije smjene se traže, koji zakon da se uvede kako bi se zaštitile žrtve, gdje su zahtjevi za izgradnju sigurnih kuća i sl.? Nijedan zahtjev.
Niko se nije potpisao kao organizator protesta? Mora neko organizovati i pozvati narod ako već lijepi ovo, društvo, građani, organizacija, firma, apsolutno ništa.
Još su stavili proste u NEDJELJU, nigdje veze, koja je svrha?
Da su isli po PS-u sto se kaze, ne bi ih organizovali za mjesec sigurno, a i tad je pitanje da li bi se uopste sjecali svega ovog, s obzirom da ove tragicne dogadjaje vrlo brzo zaboravimo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A da se možda sačeka da se barem objave detalji i još šta dan, dva, pa da sve se upakuje u jedne proteste koji se organizuju i onda jedan RADNI DAN odluči da budu isti, uz zahtjeve za smjenu svih odgovornih, počevši od uprave DZND, CZSR, MUP-a, ministara, premijera i koga već ne?DamirT je napisao/la: ↑01 nov 2025, 18:00Jbg kad je sve ovo svakako iznenada doslo. Ko je znao uopste da ovi to rade sa djecom? Imali su samo 2 dana za to sve (ako izuzmemo cetvrtak kad se sve saznalo). Isli su vjerovatno da to da bude u nedjelju jer ce doci najvise ljudi.
Da su isli po PS-u sto se kaze, ne bi ih organizovali za mjesec sigurno, a i tad je pitanje da li bi se uopste sjecali svega ovog, s obzirom da ove tragicne dogadjaje vrlo brzo zaboravimo.
Bez ikakvog efekta NEKO organizuje proteste, ne želi da se ni potpiše niti išta, organizuje ih za neradni dan i ne traže se nikakvi zahtjevi.
Ne znam sjećaš li se onog silovanja tamo 2005.-2006. u Mejdanu, kada su oni kickboxeri silovali maloljetnu djevojčicu sa posebnim potrebama u WC-u svlačionice? Eh, tad nisu bili odma protesti, već su protesti bili nakon što je onaj korumpirani HDZ-ovac sudija Iveljić dao im presudu samo 12 mjeseci, što je u tom momentu bila najmanja moguća kazna za to djelo. Onda su bili protesti, jedni od većih koje ja pamtim u gradu, 2-3 hiljade ljudi ispred suda, organizovalo par organizacija i udruženja, radni dan bio, nisu mogli ni izaći ljudi iz suda. Poslije tog pritiska i zahtjeva bilo je ponovljeno suđenje i dobili su dosta veću kaznu, 4-5-6 godina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- LegendKiller
- Kontakt:
zar nije pola MUPa TK umiješano u ovo, kako neko uopće može išta reći pozitivno za taj MUP. Generalno stanje u MUPovim je loše, mnogi su u kriminalu ali mislim da taj tuzlanski prednjači. Danas sam baš gledao par klipova građani snimaju po ulicama milicajce i govore im da nemaju povjerenje u njih.
Ne treba zaboraviti niti slučaj od prije koju godinu kada je onaj monstrum ubio djevojku u Gradačcu, a cijeli MUP i PU znali sve, a niko nije ni mrdnuo da zaštiti djevojku.
- ASD
- Kontakt:
Ma ovo je sa moje strane zezancija.LegendKiller je napisao/la: ↑01 nov 2025, 18:55zar nije pola MUPa TK umiješano u ovo, kako neko uopće može išta reći pozitivno za taj MUP. Generalno stanje u MUPovim je loše, mnogi su u kriminalu ali mislim da taj tuzlanski prednjači. Danas sam baš gledao par klipova građani snimaju po ulicama milicajce i govore im da nemaju povjerenje u njih.
Ne treba zaboraviti niti slučaj od prije koju godinu kada je onaj monstrum ubio djevojku u Gradačcu, a cijeli MUP i PU znali sve, a niko nije ni mrdnuo da zaštiti djevojku.
Ovo dijeli zelena gamad po nalogu. Mup je pod kontrolom Smaje Mandžića i Nasera Orića.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakvi ste vi kraljevi, 5x citirate sliku koja prekriva pola stranice. 
Slobodno napiši što mislišAshburtonG je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:09Kakvi ste vi kraljevi, 5x citirate sliku koja prekriva pola stranice.![]()
Kakvi kraljevi i tepanja
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Vidim zelena sekta aktivirala botove. Najgora sorta ljudi na dunjaluku, SDA bot.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Sjeća li se još neko mobitela koji je poslan u Njemačku na otključavanjeLegendKiller je napisao/la: ↑01 nov 2025, 18:55Ne treba zaboraviti niti slučaj od prije koju godinu kada je onaj monstrum ubio djevojku u Gradačcu, a cijeli MUP i PU znali sve, a niko nije ni mrdnuo da zaštiti djevojku.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
VivaLaStella je napisao/la: ↑01 nov 2025, 22:15Sjeća li se još neko mobitela koji je poslan u Njemačku na otključavanjeLegendKiller je napisao/la: ↑01 nov 2025, 18:55Ne treba zaboraviti niti slučaj od prije koju godinu kada je onaj monstrum ubio djevojku u Gradačcu, a cijeli MUP i PU znali sve, a niko nije ni mrdnuo da zaštiti djevojku.![]()
Teska sifra izgledaTako je otkriveno da Nermin Sulejmanović nije imao pomagača u policiji i nije bilo propusta u trostrukom ubojstvu. Bodibilder je sampronašao gdje mu se bivša supruga s maloljetnim djetetom krila.
Iako bi više detalja sasvim sigurno otkrio mobitel, njega nitko nije uspio otključati niti u zemlji niti u inozemstvu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Kroz našu historiju je bilo mnogo nesreća, mnogo loših stvari što su se dešavale našem narodu ali mislim da je najgora stvar dolazak seljaka u gradove poslije rata i preuzimanje glavnih funkcija u svim slojevima (pripadnici SDA) i naravno TURBO FOLK.
"Oni sto su sinoć psovali halloween veceras su otisli da slusaju vucicevu pudlicu i negatora g nad Bošnjacima" kopirano sa portala, komentar jednog čitaoca, naravno opisano stanje uma, našeg divnog i lijepog naroda, trebao je samo dodati da je pola njih bilo na džumi i da njih pola glumi velike bošnjane i patriote
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.