Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 31 okt 2013, 19:10

50-50 sanse su da pocne, nmg da procitam sta se mota po glavi Brendana. Moze i da pocne, a ne mora, ne znam ni koliko je fit za mec, kapiram da bi nekih 70 minuta mogao da odradi. Videcemo, zelim da vidim tu "trojku" napred, ali ne pod moranjem da se ovaj povredi zbog loseg fitnesa...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 okt 2013, 19:13

Coutinho u prvih 11 sigurno protiv Arsenala,vjerovatno ce igrati nekih 70 min zato je i preskocio ovu zadnju tekmu da bi za Arsenal bio spreman da pocne od prve minute....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 31 okt 2013, 19:54

samo je pitanje koga izbaciti iz veznog reda???
Lucas je odlicno igrao zadnju utakmicu, citao igru i presijecao je kad god je trebalo
Gerrard, ima li smisla pisati dalje
Henderson je odlicno igrao u 90% utakmica i pruza tu snagu timu, a takodje pokriva veliki dio terena i u svakoj kontri je aktivan 0-90min
takodje, zadnju utakmicu se igralo sa 1-2 veznim redom a cou najbolje igra kao 1 u 2-1.
ja bih poceo sa istim sastavom pa coutinha ubacio pocetkom drugog pol.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 okt 2013, 20:04

Da li ce Enrique biti spreman za subotu ?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 okt 2013, 20:05

moj uzor-S.G je napisao/la:Da li ce Enrique biti spreman za subotu ?
Ne.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 okt 2013, 20:07

Henderson je napisao/la:
Ne.
Treba Liverpool pocet gubit, pa da malo pocnemo citat i tvoje postove. Meni nedostaju :D
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 31 okt 2013, 21:12

Henderson je napisao/la:
Ne.
Pa zar je enrique zaradio tezu povredu? Ja bih ga vise volio vidjeti od Cissokha :D
EDIT: Dileme nema, Coutinho u prvu ide aBd :D
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -to-return" onclick="window.open(this.href);return false;

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 31 okt 2013, 21:20

Trebao bi poceti bez Hendersona,da igraju Lucas-Gerrard,ispred Coutinho...a onda uvest Hendersona polovinom II poluvremena,ako budemo vodili,umjesto Coutinha,mada je rame povrijedio,ne noge,al eto,radi predostroznosti il ako Lucas slucajno zakaze,onda umjesto njega i ranije...prije ce Henderson napravit prevagu ulaskom nego Lucas...a ima uvijek Allen il Alberto,Moses...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 okt 2013, 21:32

Ma treba ostavit Lucasa, Gerrarda i Hendu u prvoj. Pa ne igramo protiv Sunderlanda, pa da krenemo tako ofanzivno. Rijec je o trenutno najboljoj ekipi Premiershipa.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 okt 2013, 21:41

Henderson je postao toliko bitan igrač u Liverpoolu da čak ni stari Wiskey nije mogao odoliti a da ga ne spomene u svojoj autobiografiji. I sad bi neko od forumaša izbacio Hendersona iz prve postave, igrača, koji tradicionalno igra odlično protiv Arsenala a pogotovo na Emiratesu.
Ma koliko Lucas bio drag djevojkama, njegov biološki sat u veznom redu Liverpoola je otkucao.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 31 okt 2013, 22:10

Henderson je napisao/la:Henderson je postao toliko bitan igrač u Liverpoolu da čak ni stari Wiskey nije mogao odoliti a da ga ne spomene u svojoj autobiografiji. I sad bi neko od forumaša izbacio Hendersona iz prve postave, igrača, koji tradicionalno igra odlično protiv Arsenala a pogotovo na Emiratesu.
Ma koliko Lucas bio drag djevojkama, njegov biološki sat u veznom redu Liverpoola je otkucao.
heheh,meni licno Henderson je Dzeko za Lucasa,ali bas zbog toga ce ga mozda i ostaviti na klupi jer SG ce mahinalno ici naprijed,k'o sto uvijek ide protiv vecih klubova a Lucas ne prelazi krug na centru tako da zbog rupa koje mogu nastati kombinacijom igraca koji vole naprijed,Henderson+Gerrard+Coutinho ce Lucas biti starter...a mozda Coutinho i ne bude u prvoj...nista ti ne bih znao reci do 18h u subotu :D
Ako ostanu u formaciji 3-4-1-2

Memento Mori...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 okt 2013, 22:53

Zasto mjenjati pobjednicku formaciju i ekipu ? Neka ovako kako je bilo protiv WBA.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 31 okt 2013, 23:35

nerkolfc je napisao/la:Zasto mjenjati pobjednicku formaciju i ekipu ? Neka ovako kako je bilo protiv WBA.
Nadam se da nece...za sad daje sirinu i golove :)

Memento Mori...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 okt 2013, 23:37

Jos ako Arsenal bude malo kombinovao sastav posto opet imaju tesku utakmicu u Ligi prvaka, eh to bi onda bila idealna prilika za nas :)
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 nov 2013, 10:54

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 nov 2013, 11:41

Vrhunska slika...

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 01 nov 2013, 16:33

Ko su igrac i trener mjeseca u premiershipu zna li se ? :D

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 nov 2013, 16:41

nerkolfc je napisao/la:Zasto mjenjati pobjednicku formaciju i ekipu ? Neka ovako kako je bilo protiv WBA.
Sto se formacije tice, cisto sumnjam da ce ista mijenjati ali bi se Coutinho trebao vratiti u prvih 11. Od veznih/napadaca jedina logicna opcija je da Hendo ode na klupu, jer nema sanse da ce Lucasa nakon onakve "maestralke"(zahvaljujuci prvenstveno njemu smo i domonirali veci dio tekme) a Gerrard ima jos koju sezonu u nogama prije nego ga se usudi iko na klupu stavit. :mrgreen:
Jedina izmjena bi trebala biti Henderson-Coutinho, mada me ne bi cudilo i da Henderson zapocne(cisto jer moze trcat ko Avdija) pa onda zadnjih pola sata udje Coutinho da se poigra s djecicom.. :)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 nov 2013, 17:56

Ovi iz tabora Arsenala pricaju o nekakvom gazenju, "ne-rivalstvu", kao da smo mi neki Burnley, koja doza arogancije i provokacija, cudo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 nov 2013, 18:16

Paradajz je napisao/la:Ovi iz tabora Arsenala pricaju o nekakvom gazenju, "ne-rivalstvu", kao da smo mi neki Burnley, koja doza arogancije i provokacija, cudo.
Ovi? O gazenju jedan covjek, o (ne)rivalstvu jos jedan.

Pricati o gazenju je glupo, a o (ne)rivalstvu ipak nije. Mozda ako racunamo na neku historiju i neke vazne utakmice onda da, ali po zadnjim rezultatima zalosno, medjutim Liverpool ipak nije bio rival Arsenalu. Da li ce to biti ove godine ostaje da se vidi. I molio bih bez prica ono ni Arsenal ne osvaja i slicno, to su glupi argumenti, posebno ako se zna da je jedan tim kostantno 3-4, a drugi 5-7, doduse ne bas konstantno, ali zadnje 3-4 godine.

Uglavnom zelim vam ugodnu vecer. Sve sto sam napisao nije provokacija.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.