Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Da je Prsaljka dovest, ima pluća ko Licht a bolji je tehnicar.
A.Sandro sljedece sezone ce bit top 2 beka svijeta.
A.Sandro sljedece sezone ce bit top 2 beka svijeta.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mislim da trenutno imamo problem samo sa jednim veznjakom ala Pirlo, koji može odigrati super pas za napadače... Osim Verattija tu vidim jedino još Ozila, Iniestu, a u Italiji je to Pjanić. Ne pratim više toliko ove talente, ali ne znam imamo li kakve šanse da uhvatimo neko čudo od djeteta poput Dybale, inače ćemo se tu najviše patiti u budućnosti.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
Prerano za govoriti o pojacanjima(mada ako se nadje kakva prilika kao 'Dybala' bilo bi to dobro iskoristiti).
Imamo jos devet utakmica do kraja sezone. Idemo osvojiti Scudetto i Coppa Italia.
Na ljeto ocekujem DOSTA promjena. Ali ko ziv ko mrtav do tada.
Povratak nazad za Torino
Imamo jos devet utakmica do kraja sezone. Idemo osvojiti Scudetto i Coppa Italia.
Na ljeto ocekujem DOSTA promjena. Ali ko ziv ko mrtav do tada.
Povratak nazad za Torino
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- bianconeros
- Kontakt:
Vidi se da je ovaj poraz svima tesko palo. Jer tako smo blizu bili 3 min od perfekcije. ..negdje cemo i mi srecu zgrabiti kad nam bude falilo
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Ne mozete tako pricat o povlacenju. Da nismo primili gol pricali bi o perfekciji defanzive, nevjerovatnom bloku koji ne bi probili do sutra. A cesto to volimo reci. Da smo nastavili igrati otvorenije mogli smo prmiti gol u 63-oj minuti i kasnije bi se usrali, te bi onda govorili zbog cega se utakmica nije zatvorila. Ono sto Sissoko kaze je kljucno, razbili smo Real, sa Bayernom smo ravnopravni (ubili ih u Minhenu), a Barceloni smo bili jedini ravnopravan rival u ovom vremenu Enriquea. Duzi niz godina se ove 3 ekipe izdvajaju kao neki "top", a mi protiv njih imamo "pozitivan" ucinak. Nakon njih su se stavljali englezi, a mi engleze razbijamo kad god nam se pojave u duelu. Samo 1 godina i par mjeseci (prije onih tekmi protiv Olimpijakosa), pricali smo o Juventusu koji nije ni blizu ove konkurencije.
Steta, sve vrijeme sam u inat pravdao i govorio kako je ova ekipa daleko bolja od one proslogodisnje
Iako to rezultat ne govori, ova ekipa je isuvise mlada i pred njom je odlicna buducnost. Zamislite samo Pogbu, Dybalu, Sandra, Moratu i Ruganija za par godina, kad skupe desetine utakmica lige prvaka, evropsko/svjetsko prvenstvo i sl. Nece biti talentovani omladinci, vec zvijezde. Forza Juve!
Steta, sve vrijeme sam u inat pravdao i govorio kako je ova ekipa daleko bolja od one proslogodisnje

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma dobro je ovo ljudi. Nismo prošli dalje, ali šta se može. Imamo mi još Scudetto da uzmemo, što neće biti nimalo jednostavno, i naravno kup gdje ćemo dočekati Milan koji će dati sve od sebe da podigne trofej.
Ako oboje uzmemo opet će to biti dobra sezona, s obzirom kakva su očekivanja bila u septembru i šta nam se sve izdešavalo u toku sezone. Poštovanje za igrače i trenera na svemu što su nam priredili do sada. Bilo je tu i padova i uspona, ali takav je fudbal. Pratim Juve od '96. i ništa me više ne iznenađuje. Imao sam i gore noći od one sinoć.
Fino Alla Fine Forza Juve!!!
Ako oboje uzmemo opet će to biti dobra sezona, s obzirom kakva su očekivanja bila u septembru i šta nam se sve izdešavalo u toku sezone. Poštovanje za igrače i trenera na svemu što su nam priredili do sada. Bilo je tu i padova i uspona, ali takav je fudbal. Pratim Juve od '96. i ništa me više ne iznenađuje. Imao sam i gore noći od one sinoć.
Fino Alla Fine Forza Juve!!!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Veceras pricam sa navijacima Bayerna, male provokacije i sve ono normalno, ali ono sto se slazu, da nakon Juventusa nema ekipa koja ih osim Barcelone moze ovako namuciti. Ali bitnije mi je ono sto oni rekose a i sam znam, samo mi nije na umu, njihov put do onog sinoc je bio bas trnovit, navedose taj poraz protiv Intera, pa onda to tragicno finale protiv Chelsea, koje su izgubili bas kako su sinoc dobili. Jednostavno, kad se vrtis u eliti, ove stvari postaju normalne, polako ali sigurno, htjeli ili ne moramo se "ponovo" navikavati na ove stvari! Uzmimo i sve ostale eltine klubove, to je dio koji moras proci da bi bio na vrhu ! Svi klubovi koji su slicne stvari prosli, u protekloj deceniji(Milan,Barcelona,Cheslea,Bayern,Man.utd, Real Madrid) svi su na kraju postajali prvaci, ne vidim ni jedan razlog zasto mi to necemo biti u skorijoj buducnosti ! Vratit ce nam se, kad tad ! Sto se tice promjena, slazem se za desnog beka, i naranvo taj jedan elitni centrlani vezni ! FORZA JUVE
Max Allegri

Jbg mentalitet je vrlo bitan u fudbalu, cesto bitniji i od samog kvaliteta, gledam i mnogi navijaci juveta pricaju kao ono sinoc je bila nasa pobjeda,ispali ali bili bolji veci dio utakmice,sudijske nepravde,promasaji,nesretan gol u zadnjoj minuti i slMarvin je napisao/la:Ljubav prema Juventusu kada su stariji navijaci u pitanju je ogromna,medju najvecim u nogometu. Narocito kada je rijec o navijacima koji su tu bili prije kalcopolija. Ja sam tu od dolaska Alexa,radi njega sam zavolio fudbal pa i Juventus. Sinoc,kao i nakon finala sa vama jedva da sam zaspao. Ko kakva tinejdzerka lezis i zalis,a 33 su mi godineRomariooo je napisao/la: Poslije onih 2 0 imali ste bayern skinutih gaca,jos jedan gol i oni moraju dati cetiri,ali onda dolaze pehovi do izrazaja,i sudija,i promasaji, i nedostatak muda da se prica zavrsi a ne povlacenje i davanje sanse bayernu da ustane iz knock downa
Vjerovatno je i allegri odgovorab,sjajno je postavio igru,ali i on i igraci onako stihijski su se poceli povlaciti umjesto da dokusure protivnika![]()
Svasta sam dozivio od kako sam bjankonero,narocito kroz sazrijevanje kada se misljenje o nogometu i Juventusu mijenjalo,neke stvari koje sam volio sam zamrzio,i obratno ali jednu stvar nikada nisam prestao da prezirem a to je sadrzano u ovom gore sto si napisao. I z svemira se vidi da im se moze prici golu i da im se moze zabiti i da ih imas skinutih gaca ali ne,talijanstina u krupnom planu kaze "Eh meni je ovo menscini dosta, aj ti obuci gace a ja cu da skinem svoje i da se naguzim". Kroz historiju Juventusa se to toliko puta pokazalo pogresnim da se covjek zapita hoce li to ikada promijeniti.
Ja volim talijanski nogomet i taktiku da se razumijemo. Engleski nogmet npr me umori jer je rijec o tome kako to Evra rece da se dva boksera udaraju dok jedan ne padne. Ja licno volim nogomet sa taktiziranjem. Alegri je sinoc kada je taktika u pitanju tog hvaljenog Pepa u dzep stavio,godinu dana ranije Angelotija i Kloppa. Nije mala stvar doci u Minhen i zabijati golove,ponistavaju ti se golovi,pravis prilike dok za to vrijeme ti protivnik djeluje potpuno jalovo. I tako 70 min.
Razumijem da tempo opadne,Juventus vise trci od skoro svih svojih protivnika, ali prica da su umrli i da je do fizicke spreme je glupost cista. Umorni da,nesposobni za onakav tempo jos 20-ak minuta vjerovatno,ali ovde je rijec o kako kazes stihijski potpunom povlacenju,a ne ubacivanju u brzinu manje. Vecina timova na svijetu kada ima dobar rezultat ubaci u brzinu manje jer nema potrebe da se trosi dalje,ali se ne sjeda golmanu u krilo nego nastavi igrati svoju igru ali manjim intezitetom,narocito ako imas tako napadacki potentnog protivnika i jos pola sata igre.
Ali eto,ako nista Juventus je i ove godine pokazao da je u top 3-4 ekipe u evropi,i bez 4 prvotimca. Finale prije finala je doslovno bila sinocna utamica.
I to je taj odraz nekog mentaliteta koji se prenosi i na igrace,potpuno pogresno je to, moraju igraci sebi utuviti u glavu da igraju za veliki klub i da se nukog ne boje,i da se ne boje nikoga,pa ni nekog bayerna, sta ima veze sto vodis na alianz areni,moras igrati i dalje kao da je nula nula i gledati kako da jos koji zabijes,ne smije se dozvoliti taj komplex nize vrijednosti,mora se misliti samo na pobjedu,ne da se gubi casno
Juve se sinoc prepao uspjeha, bayerna mnogi predstavljaju sad ko neku velesilu opaku a ja sam recimo vidio da inaju slabosti i da to juventus ako bude hrabar moze iskoristiti,nazalost bili ste hrabri sve dok niste skontali da ste bolji i onda se prepali uspjeha, i umjesto da se protivnik dokrajci,uslijedilo je stihijsko povlacenje,
Mora se taj mentalitet mijenjati,nesmijete se bojati nikoga,ne smijete biti impresionirani jednim bayernom i misliti da je svjetsko cudo oderati ih u minhenu,kobasicari su se bili previse digli bez pokrica,nazalost to njihovo dizanje usadilo se u glavu i igracima juventusa,zato su se prepali uspjeha,to se ne smije desavati
Jedini klub kojeg bi se realno trebali prepasti je barca,i tad bi povlacenje i kod nula nula bilo razumljivo,a i to ne zbog straha nego pragmaticnosti jer bi to bilo najprakticnije rjesenje za takvu vrstu protivnika,sve druge ekipe su bara bara s juventusom i ne bi smjeli biti impresionirani bilo cime
Al dobro,bio je juve u teskoj situaciji,nema se para ko druge ekipe, mentalitet pobjednicki se gradi godinama,ovo je bila dobra skola, bio je i strasan peh da budu nespremni inace mentalno jaki bitni igraci markizio,dybala i mandzuka, vjeruhem da su oni igrali od pocetka da bi kanuo i treci gol, al jjbg, takva je sudbina bila,juve je ponovo evropski vrh i to je najbitnije,vazno je da uprava sad nadje dobra pojacanja,tzamjenu za evru kvalitetnu, jedan veznjak tipa gundogan, i jedan napadac dobar s vecim mudima i hladnokrnoscu nego morata sto to ima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Romarioo, nemaš blage veze o čemu pričaš. Ni ti ni bilo ko drugi ko kaže da se Juventus povukao, prepao, ovo-ono. To je bilo u prvom poluvremenu prve utakmice. Juventus je samljeo Bayern preko 90 minuta regularnog toka. Bayern ništa nije napravio sve dok najiskusniji igrač na terenu nije izgubio loptu na 20 metara od svog gola i koštao nas prolaska. Nikakve teške situacije, nikakve velike promašene šanse Bayerna, nikakve panike u Juventusovoj odbrani i slične gluposti. Savršena igra 90 minuta i kiks kakav se dešava jednom u 100 puta iskusnjarama kakav je Evra.
I sve ovo igrajući i protiv Bayerna i protiv sudija koje da su bar jedan detalj odsudili kako treba sutra bi Juventus bio u žrijebu za 1/4 finale.
E zato sam ja zadovoljan i ponosan na igru Juventusa. Pokazali su da su ako ne jači onda sigurno na nivou sa Bayernom i u top 3 kluba Evrope trenutno. Detalji i sitnice su uvijek odlučivali ovakve duele, iskusio je to Bayern sam na svojoj koži prije par sezona, pa i Barcelona protiv Čelzija i sl. Jedan, ili par, tih detalja je otišlo protiv Juventusa, drugi put će u njihovu korist.
I sve ovo igrajući i protiv Bayerna i protiv sudija koje da su bar jedan detalj odsudili kako treba sutra bi Juventus bio u žrijebu za 1/4 finale.
E zato sam ja zadovoljan i ponosan na igru Juventusa. Pokazali su da su ako ne jači onda sigurno na nivou sa Bayernom i u top 3 kluba Evrope trenutno. Detalji i sitnice su uvijek odlučivali ovakve duele, iskusio je to Bayern sam na svojoj koži prije par sezona, pa i Barcelona protiv Čelzija i sl. Jedan, ili par, tih detalja je otišlo protiv Juventusa, drugi put će u njihovu korist.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Allegri sinoć nije imao praktično niti jednu jedinu grešku u postavci igre i formaciji. Nas su koštale indivudualne greške i tu se sva priča završava. A takve se stvari dešavaju u fudbalu.
Nikakav mentalitet, fizička sprema igrača i slične gluposti o kojima se pisalo ovdje.
Nikakav mentalitet, fizička sprema igrača i slične gluposti o kojima se pisalo ovdje.
★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Malo su se slegli utisci i zaista svaka cast igracima hvala im na sjajnoj predstavi, sreca nekad igra veliku ulogu I ona je bila na strani Bayerna, nema tu povukli se jbg ocekivano je bilo da Bayern pritisne.
Drago mi je da se Juve ravnopravno nosi sa top ekipama. To je znak da se Juve vratio u sami vrh kao nekada!
Vjerujem uskoro da ce Juve osvojiti LP
Fokusirati se na kup i 5. uzastopni skudetto
Forza Juve
Drago mi je da se Juve ravnopravno nosi sa top ekipama. To je znak da se Juve vratio u sami vrh kao nekada!
Vjerujem uskoro da ce Juve osvojiti LP
Fokusirati se na kup i 5. uzastopni skudetto
Forza Juve
1946
@Romariooo Grijesis druze,ovo vezano za prepadanje i strah Juventusa itd. Juventus ima pobjednicki mentalitet,to je DNK kluba,o tome svi novi igraci pricaju cim stignu u klub.
Uzmi Barcelonu npr. Klasu su iznad svih ostalih. To je moje misljenje. Uzmi im na pocetku sezone MSN trio kao tri kljucna igraca,i sta ce ostati? Dovedi par novih igraca,koji ne samo sto nisu aklimatizovani na novi klub vec su mladi i neiskusni. Pa imaj najlosiji start sezone u istoriji kluba i nikakvu igru.
Te dan prije odlaska u Minhen se nadji u situaciji da ti u tom novom timu nece biti 4 prvotimca.
I odigraj onako? Imaj prolaz u saci do zadnjih par minuta uprkos nekoliko katastrofalnih sudackih odluka na tvoju stetu.
Iz ovog ugla kada se pogledaju stvari vise je nego ocito kakav pobjednicki mentalitet i snagu Juventus ima.
Uzmi Barcelonu npr. Klasu su iznad svih ostalih. To je moje misljenje. Uzmi im na pocetku sezone MSN trio kao tri kljucna igraca,i sta ce ostati? Dovedi par novih igraca,koji ne samo sto nisu aklimatizovani na novi klub vec su mladi i neiskusni. Pa imaj najlosiji start sezone u istoriji kluba i nikakvu igru.
Te dan prije odlaska u Minhen se nadji u situaciji da ti u tom novom timu nece biti 4 prvotimca.
I odigraj onako? Imaj prolaz u saci do zadnjih par minuta uprkos nekoliko katastrofalnih sudackih odluka na tvoju stetu.
Iz ovog ugla kada se pogledaju stvari vise je nego ocito kakav pobjednicki mentalitet i snagu Juventus ima.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Premier League's fourth Champions League spot safe for 2017/18
The Premier League now cannot lose their fourth Champions League spot for the 2017/18 season following Juventus' exit from Europe.
Juventus' elimination after the 6-4 aggregate defeat by Bayern Munich on Wednesday night means Italy have one club left in Europe in the form of Lazio, while England have Manchester City plus at least one other in the Europa League.
England are currently 3.97 coefficients points ahead of Italy in the coefficients standings, and with Lazio only able to gain a maximum of 2.5 points as they face Sparta Prague in the Europa League on Thursday, England's place is secure.
Pa se pitajte zasto i kako..
The Premier League now cannot lose their fourth Champions League spot for the 2017/18 season following Juventus' exit from Europe.
Juventus' elimination after the 6-4 aggregate defeat by Bayern Munich on Wednesday night means Italy have one club left in Europe in the form of Lazio, while England have Manchester City plus at least one other in the Europa League.
England are currently 3.97 coefficients points ahead of Italy in the coefficients standings, and with Lazio only able to gain a maximum of 2.5 points as they face Sparta Prague in the Europa League on Thursday, England's place is secure.
Pa se pitajte zasto i kako..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- IlCapitano
- Kontakt:
Stvarno ne znam zašto se navijači Juventusa uopšte obaziru na priče o tom koeficijentu. Priče o tome kako nema jakog Juventusa bez jakog Milana i Intera više jasno ne piju vode, a da navijam onako za "dobrobit" talijanskog fudbala mi ne pada na pamet nakon 2006.
Još kad uzmeš u obzir da mi i finu lovu ubiremo jer su drugi nesposobni...ne znam šta treba više.
Još kad uzmeš u obzir da mi i finu lovu ubiremo jer su drugi nesposobni...ne znam šta treba više.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
I meni je ta prica o uefa koef.vise neka furka,a u stvari je odraz finans.situacije u ital.kubovima odnosno stvar nedostatka biko kakvog sistema i projekta u 95% ital.klubova.
Neke ostave politike u klubovima i okrenu sistemu i gradnji kluba,kao sto to radi Agnelli familija...
Dotad beka gledaju nas u LS i cao djaci.
FORZA JUVE
Neke ostave politike u klubovima i okrenu sistemu i gradnji kluba,kao sto to radi Agnelli familija...
Dotad beka gledaju nas u LS i cao djaci.
FORZA JUVE
Normalno da se problemi Milana i Intera ne ticu Juventusa ali ne mozes reci da ti je svejedno kakva je konkurencija u ligi.
Ne moze biti isti osjecaj kad uzmes titulu, kao sto je Juve prosle sezone, gdje uopste nisi imao konkurenta, gdje ti niko nije ni priprjetio jer ne postoji
ni jedna druga ekipa koja je iole organizovana ili kad uzmes titulu u konkurenciji jakog Milana, Intera i gdje prelomis sezonu par kola prije kraja.
To bi bilo isto ako si boxer pa ti svejedno da li si za titulu pretukao nekog zgolju od 40 kg ili nekog borca masinu koji te testirao do krajnjih granica.
Bitno je samo da si prvak.
A i samom Juventusu jaka liga treba. Treba ti kontinuitet jakih utakmica da bi to mogao prenijeti na LP. Jaka liga znaci vecu gledanost, jaci marketing tj PARE.
Ne moze biti isti osjecaj kad uzmes titulu, kao sto je Juve prosle sezone, gdje uopste nisi imao konkurenta, gdje ti niko nije ni priprjetio jer ne postoji
ni jedna druga ekipa koja je iole organizovana ili kad uzmes titulu u konkurenciji jakog Milana, Intera i gdje prelomis sezonu par kola prije kraja.
To bi bilo isto ako si boxer pa ti svejedno da li si za titulu pretukao nekog zgolju od 40 kg ili nekog borca masinu koji te testirao do krajnjih granica.
Bitno je samo da si prvak.
A i samom Juventusu jaka liga treba. Treba ti kontinuitet jakih utakmica da bi to mogao prenijeti na LP. Jaka liga znaci vecu gledanost, jaci marketing tj PARE.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:Stvarno ne znam zašto se navijači Juventusa uopšte obaziru na priče o tom koeficijentu. Priče o tome kako nema jakog Juventusa bez jakog Milana i Intera više jasno ne piju vode, a da navijam onako za "dobrobit" talijanskog fudbala mi ne pada na pamet nakon 2006.

Ja mislim da ce to biti u prvoj sezoni nakon sto Buffon ode u penziju.Burberry46 je napisao/la:Vjerujem uskoro da ce Juve osvojiti LP
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Pa o tome treba da razmisljaju Inter i Milan koji su zaglibili u blato sa svojim politickim funkcionerima.SonVolt je napisao/la:
Zar Milanu nije trebao biti alarm kada su morali prodati thiaga silvu i zlatana za bagatelu,ili interu kad 5 godina nakon LS ne vide ocima istu ni u pretkolu.
Nazalost,vecina(ne svi) klubova skrece paznju sa svojih problema na to da se slavi kada Juventus primi gol u LS.
A farsopoli se slavi ko Bozic,a eto od tad cvijeta liga,nema govora...
A ti uefini koef.izgleda zanimaju samo Juventusove navijace.
To je neminovno da i Juventusu treba jaka liga, neko je vec spomenuo marketing i kontinuitet jakih utakmica ali i sa druge sami igraci. Rijetko koji WC igrac zeli doci u Italiju, ako ti je liga slaba i neatraktivna dosta je tesko i samom Juventusu dovesti velike igrace (ako ne mozes dovoditi WC igrace, ne mozes biti niti konkurentan u Europi). Sjetite se kako je bilo prije 06, san svakog igraca je bilo da zaigra i da se okusa u Seriji A i time dokaze sebe... to da je slaba Serija A bolje za Juventus jednostavno ne pije vode na dugorocne staze.
Nakon 2006 živo mi se j.eb.e za koeficijent. Normalno neku noć sam navijao za Romu protiv Reala kao što sam navijao i za Milan, za onaj drugi milanski klub zbog razumljivih razloga ni u snu.
Jako teško mi je pao ovaj poraz, već 20 godina čekam Klempu da ga donesu, lijepo bi bilo zbog Gigija ali nažalost mislim da on neće dočekati na golu da istog visoko podigne.
Mijenjao bih dva Scudetta za Uhonju.
Jako teško mi je pao ovaj poraz, već 20 godina čekam Klempu da ga donesu, lijepo bi bilo zbog Gigija ali nažalost mislim da on neće dočekati na golu da istog visoko podigne.

Mijenjao bih dva Scudetta za Uhonju.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.