Bit će to sve super. Ako dobiju Torino za 3 dana, o ovom meču večeras neće se više ni pričati, to je tako.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Po meni je bolje sto bas konstantno otpisuju, a mi iz kola u kolo ih demantujemo. Utakmica protiv Torina je vazna iz razloga da vidimo kolikk smo psihicki jaki i da li nakon pada mozemo brzo ustati. Narednih 6 kola sa kompletnim sastavom mogao bi reci 15 bodova, ako ne i 18, ali ovako vidjet cemo. Bitno je Torino dobiti pa onda ici iz utakmice u utakmicu.meepo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:56Nakon 25-og kola ce se znati da li je ovaj tim kadar za nesto vise ili samu tu borbu za 4 mjesto. Ne kontam to sto svi otpisuju Milan koji je evo vec 15 kola na prvom mjestu i od vecih rivala jedino je zijanio protiv Juventusa. Manje momcadi nisu problem toliki kao nekad.Ne znam sto je nerealno pricati o scuddetu kad ovaj tim igra odlicno cak i kad im nedostaje pola prvotimaca.
Eliott se nije zadužio nikome, oni su fond koji posuđuje drugima, ili ulažu u zamjenu za procenat dionica. Pare su im najmanji problem. Zapravo teško da je problem nešto, ako to imaš u količini od skoro 40 milijardi.OldFashioned je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:36Ne vjerujem da je ovdje do Paola, prije bih rekao da mu odrede koliko smije potrošiti i onda se cijenka u nekoliko miliona.
Svakako se Eliot već do bola zadužio od Kineza plus covid-19.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], celikmilan, galia95, jasmin10, muxa i 14 gostiju.