Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Zasto se osvrcem na koeficijent?? Iz prostog razloga...i da budemo najbolji tim na svijetu, englezi nam nece tek tako lako "prepustiti" trece mjesto..a to ce opet najvise ici preko nasih ledja..mi najvise bodova donosimo italijanskoj ligi, nas ce najvise i "sjeci"..sve je ovo dobro izracunato..ovo je samo pocetak..slijedece godine opet "sjeckanje"...vidjecete..
Trece mjesto donosi 4tog predstavnika, logicki donosi i vise para talijanima, manje englezima..englezi to nece tek tako dati..
Zbog toga podrska za sve talijanske klubove u Evropi..jedini tim kojeg NIKADA necu podrzavati je sinter...
Trece mjesto donosi 4tog predstavnika, logicki donosi i vise para talijanima, manje englezima..englezi to nece tek tako dati..
Zbog toga podrska za sve talijanske klubove u Evropi..jedini tim kojeg NIKADA necu podrzavati je sinter...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- IlPrincipino
- Kontakt:
Kakav igracHappy birthday to Simone Padoin, who turns 32 today. Juve record: 104 apps, 2 goals, 4 Scudetto, 3 Super Cup, 1 Cup

Moguca formacija za utakmicu protiv Torina. Ocekivano po meni.Corsport: Edison Cavani je glavna meta Juventusa na ljeto

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Sutra nas očekuje vrlo bitna utakmica iz više razloga:
1. Derby della Mole
2. Borba za Scudetto
3. "Buffonov rekord"
4. Stanje i reakciju igrača nakon Bayerna
Sigurno je da će igrači pokušati da omoguće Buffonu obaranje rekorda, za to im trebaju samo 4 min., a vidjeli smo protiv Bayerna da je i to nekad puno.
Prvenstveno me interesuje Pogba, bio je malo je reći razočaran poslije tekme, da li će se opet zajeb.na terenu ili će igrati bar u pola odgovorno kao protv "švaba"...
Vjerovatno se neće rizikovati sa Dybalom, te će puno nedostajati. Neki će možda pomisliti kad smo umalo Bayerna pobjedili bez Dybale onda ćemo se lahko obračunati sa Torinom, eh da je bar tako...Bayerna smo rano poveli, već u 5min.te nastavili igrati na kontre, međutim Torino se neće otvoriti sve da povedemo u 1min., znamo svi kako se u Italiji igra.
Upitan je Barza, valjda umor.
1. Derby della Mole
2. Borba za Scudetto
3. "Buffonov rekord"
4. Stanje i reakciju igrača nakon Bayerna
Sigurno je da će igrači pokušati da omoguće Buffonu obaranje rekorda, za to im trebaju samo 4 min., a vidjeli smo protiv Bayerna da je i to nekad puno.
Prvenstveno me interesuje Pogba, bio je malo je reći razočaran poslije tekme, da li će se opet zajeb.na terenu ili će igrati bar u pola odgovorno kao protv "švaba"...
Vjerovatno se neće rizikovati sa Dybalom, te će puno nedostajati. Neki će možda pomisliti kad smo umalo Bayerna pobjedili bez Dybale onda ćemo se lahko obračunati sa Torinom, eh da je bar tako...Bayerna smo rano poveli, već u 5min.te nastavili igrati na kontre, međutim Torino se neće otvoriti sve da povedemo u 1min., znamo svi kako se u Italiji igra.
Upitan je Barza, valjda umor.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sad ti valja što je Llorente ljudina kakve malo gdje ima na fudbalskoj panorami, prije ti njegovi ljudski kvaliteti nisu bili bitni. 
Poslušah izjavu Costacurte u emisiji na SKY-u nakon utakmice i čovjek kaže da je ispadanje Juventusa jedna od najvećih nepravdi u historiji italijanskog fudbala.
Mislim da ovo ima veliku težinu kada znamo kakve su italijanske prilike i da se rivali ili bivši rivali rijetko hvale, pogotovo 3 najveća kluba.
Inače, Max veli da su pogledali meč i da se ide dalje, Barza je spreman, igrat će se s 3 nazad, možda i Rugani počne. Chiellini se neće rizikovati još, Dybala će biti pozvan, ali se očekuje dvojac Morata-Mandžo.
Volio bih da Lemina počne, treba svježih igrača i onih koji nisu emotivno ispražnjeni od LP, a i zaslužio je momak svakako. Očekuje nas jako težka utakmica.
Primavera s praktično rezervnim sastavom ostvarila 3 pobjede u grupi na Viaregiu, gol razlika 9-0, danas su neki Ameri nastradali sa 6-0.

Poslušah izjavu Costacurte u emisiji na SKY-u nakon utakmice i čovjek kaže da je ispadanje Juventusa jedna od najvećih nepravdi u historiji italijanskog fudbala.

Inače, Max veli da su pogledali meč i da se ide dalje, Barza je spreman, igrat će se s 3 nazad, možda i Rugani počne. Chiellini se neće rizikovati još, Dybala će biti pozvan, ali se očekuje dvojac Morata-Mandžo.
Volio bih da Lemina počne, treba svježih igrača i onih koji nisu emotivno ispražnjeni od LP, a i zaslužio je momak svakako. Očekuje nas jako težka utakmica.
Primavera s praktično rezervnim sastavom ostvarila 3 pobjede u grupi na Viaregiu, gol razlika 9-0, danas su neki Ameri nastradali sa 6-0.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Nešto se priča da su se Mandžo i Allegri zakačili
- bianconeros
- Kontakt:
Pa cuj nebi me to cudilo. .gojzerica je napisao/la:Nešto se priča da su se Mandžo i Allegri zakačili
Jos ne mogu prezaliti ispadanje. .
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Navodno je htio igrati od pocetka,ali nije jer je plan bio igrati na kontre a Morata je tu korisniji. Sto se i pokazalo tacnim. Guardiola veli pravo se obradovao izmjeni njih dvojice...
Klasičan pokušaj destabilizacijie ekipe od strane medija u ovom momentu, ništa ozbiljno i već zaboravljeno. Isto je bilo i sa Moratom i Cuadradom prije.
Još ne uspijevam pregledati isječke, dođem do dijela kada povedemo 0-2 i onda zaustavim. Bolje da mi tako ostane u sjećanju ova tekma, neću ni gledati opet.bianconeros je napisao/la:Jos ne mogu prezaliti ispadanje.
#MaxOUT
#MaxOUT
Konto sam da sam se poslozio u glavi sa LS,i okrenuo seriji A...ali vcr na areni pregled i paf minhen...i izlaze nasi na teren...i opet se zeludac stisnu jbt...sta cu,prebacim kanal(prvi put u zivotu da prebacim sa nekog programa na kojem je Juventus) jbg
Forza Juve
Forza Juve
Pogba je napisao/la:Sad ti valja što je Llorente ljudina kakve malo gdje ima na fudbalskoj panorami, prije ti njegovi ljudski kvaliteti nisu bili bitni.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Rizikuje Dybalu, nije prvi put da ovo radimo bez potrebe, Alvaro zaslužuje više igre.Dybala con Mandzukic, Licht, Lemina e Alex Sandro titolari.
#MaxOUT
#MaxOUT
- bianconeros
- Kontakt:
Cestitam legendi Buffon na rekord 

Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Rekord oboren, bravo Buffon. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- bianconeros
- Kontakt:
Coman: "The win over Juventus is probably the best thing that has ever happened to me during my career"

Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa realno i jeste. Za sada mu je to vrhunac karijere. Asistencija i gol u knock out fazi Lige Prvaka.bianconeros je napisao/la:Coman: "The win over Juventus is probably the best thing that has ever happened to me during my career"
To što je on nezahvalno đubre je druga strana priče

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Dybala ebiga
Allegri idi u pm

Allegri idi u pm
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 20 mar 2016, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
- bianconeros
- Kontakt:
ne znam uobce zasto rizikujemo s Dybalom ako nije 100% spreman
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovo je druga povreda. Nije ona koju je već imao.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.