AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pola prvotimaca fali, malo li je. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
A u p.m više šta je ovo...
A ne možeš se osloniti na raspale mlade snage nikako.
A ne možeš se osloniti na raspale mlade snage nikako.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gradiš nešto godinu dana, uđeš fenomenalno u sezonu i zbog par miliona koje imaš, rizikuješ da sve uništiš u samo 3-4 sedmice. Strašno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja ne znam sta su uvaljali utakmice svaka tri dana.
Jos ide i ovaj kup, nadam se da to Pioli nece ozbiljno shvatiti i da ce odmah ispasti.
I nije problem, sklepat ce se prvih 11 protiv Torina, ali koga ubacit u drugom kada Samu, Diaz i Hauge ostanu bez snage?
Di Marzio also confirms that despite giving Milan the priority at first, Kone to Borussia is down to details for around €9M. Milan had offered Toulouse €5-6M
Jos ide i ovaj kup, nadam se da to Pioli nece ozbiljno shvatiti i da ce odmah ispasti.
I nije problem, sklepat ce se prvih 11 protiv Torina, ali koga ubacit u drugom kada Samu, Diaz i Hauge ostanu bez snage?
Di Marzio also confirms that despite giving Milan the priority at first, Kone to Borussia is down to details for around €9M. Milan had offered Toulouse €5-6M
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Brate nisu oni dosli zbog toga sto vole fudbal ili sto vole Milan. Oni su dosli da izvuku sto vise para od prodaje Milana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:44Eliott se nije zadužio nikome, oni su fond koji posuđuje drugima, ili ulažu u zamjenu za procenat dionica. Pare su im najmanji problem. Zapravo teško da je problem nešto, ako to imaš u količini od skoro 40 milijardi.OldFashioned je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:36Ne vjerujem da je ovdje do Paola, prije bih rekao da mu odrede koliko smije potrošiti i onda se cijenka u nekoliko miliona.
Svakako se Eliot već do bola zadužio od Kineza plus covid-19.
@Ronaldo, druže. Krpiti se u dvije ili tri utakmice ili 5 u različitim dijelovima sezone, ali već jedno 2 mjeseca to raditi je previše. Krpljenje znači i dodatna potrošnja igrača, a tek si na pola sezone. Još preko 25 utakmica čeka ovu ekipu. Pojačanja su neophodna i to što prije.
Milan je imao navodno 40 miliona za transfere onda se desilo ovo za poreze gdje su duzni 7.3 miliona i presuda u korist Bobana od 5.7 miliona tako da su vjerovatno sredstva iz transfer budzete preusmjerena na to tako da ostane nekih 27 miliona , ako ne i manje. Ako pogledas cijene Konea i Simakana to izađe tu negdje oko 25-27 miliona.
- OldFashioned
- Kontakt:
Yup.meepo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 20:33Brate nisu oni dosli zbog toga sto vole fudbal ili sto vole Milan. Oni su dosli da izvuku sto vise para od prodaje Milana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:44Eliott se nije zadužio nikome, oni su fond koji posuđuje drugima, ili ulažu u zamjenu za procenat dionica. Pare su im najmanji problem. Zapravo teško da je problem nešto, ako to imaš u količini od skoro 40 milijardi.OldFashioned je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:36Ne vjerujem da je ovdje do Paola, prije bih rekao da mu odrede koliko smije potrošiti i onda se cijenka u nekoliko miliona.
@Ronaldo, druže. Krpiti se u dvije ili tri utakmice ili 5 u različitim dijelovima sezone, ali već jedno 2 mjeseca to raditi je previše. Krpljenje znači i dodatna potrošnja igrača, a tek si na pola sezone. Još preko 25 utakmica čeka ovu ekipu. Pojačanja su neophodna i to što prije.
Milan je imao navodno 40 miliona za transfere onda se desilo ovo za poreze gdje su duzni 7.3 miliona i presuda u korist Bobana od 5.7 miliona tako da su vjerovatno sredstva iz transfer budzete preusmjerena na to tako da ostane nekih 27 miliona , ako ne i manje. Ako pogledas cijene Konea i Simakana to izađe tu negdje oko 25-27 miliona.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Steta ovog lakseg rasporeda, za nadati se da ce Sale, Benaccer i Ibra biti spremni za poceti protiv Cagliaria
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Naravno da im je cilj zaraditi. Ali isto tako ako ne ispunis određene ciljeve za sezonu, onda gubiš novac? A nije im ni to cilj. Prevelika je to kompanija da bi bilo šta prepustili slučaju. Sasvim sigurno znaju da bez ulaganja nema ni profita na kraju. A čisto sumnjam da će Boban dobiti i pola od tog novca. Jer slobodno istraži kakve advokatske kompanije stoje iza njih, Boban nema šanse na sudu. Ali to me ne brine.meepo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 20:33Brate nisu oni dosli zbog toga sto vole fudbal ili sto vole Milan. Oni su dosli da izvuku sto vise para od prodaje Milana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:44Eliott se nije zadužio nikome, oni su fond koji posuđuje drugima, ili ulažu u zamjenu za procenat dionica. Pare su im najmanji problem. Zapravo teško da je problem nešto, ako to imaš u količini od skoro 40 milijardi.OldFashioned je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:36Ne vjerujem da je ovdje do Paola, prije bih rekao da mu odrede koliko smije potrošiti i onda se cijenka u nekoliko miliona.
Bez ulaganja, nema napretka, dakle nema ni profita. Njima je cilj uvesti tim u LPa, napraviti ponovo stabilan kolektiv koji će biti u vrhu lige, te zavrsiti stadion. Tek onda slijedi prodaja prema svemu sudeći.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako Boban nema sanse kad je sud vec presudio u njegovu korist.Otpustili su covjeka bez valjanog razloga i prekrsili ugovor koji su s njim imali.Nema bas tu advokata koji moze pomoci.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 20:49
Naravno da im je cilj zaraditi. Ali isto tako ako ne ispunis određene ciljeve za sezonu, onda gubiš novac? A nije im ni to cilj. Prevelika je to kompanija da bi bilo šta prepustili slučaju. Sasvim sigurno znaju da bez ulaganja nema ni profita na kraju. A čisto sumnjam da će Boban dobiti i pola od tog novca. Jer slobodno istraži kakve advokatske kompanije stoje iza njih, Boban nema šanse na sudu. Ali to me ne brine.
Bez ulaganja, nema napretka, dakle nema ni profita. Njima je cilj uvesti tim u LPa, napraviti ponovo stabilan kolektiv koji će biti u vrhu lige, te zavrsiti stadion. Tek onda slijedi prodaja prema svemu sudeći.
Druga stvar ,nedavno je bila izjava iz Elliota da je dosad ulozeno oko 600 miliona njihovih para sto kroz kineze sto od njih samih.Klub je bio u totalnom sranju i oni su ga izvukli iz govana, doveli ovog Gazidisa da sredi financije i generalno okrenuli se talentima koji kostaju sitne pare.Jesu oni veliki ali ne zaboravi da su oni headge fund i nisu dosli da bi vrtoglavo ulagali da bi dobili povrat. Maldiniju su dali to sto su dali desila se sva silna sranja, plus tu su i produzenja ugovora itd. Ako Milan kojim slucajem ne izbori LP onda cemo sigurno na ljeto gledati prodaju igraca prije svega Romagnolia koji isto trazi platu od 5 M.
Elliot je vec puno ulozio ove godine. 200 miliona samo za pokrivanje dugova, tako da nije cudo sto se ne izdvaja previse za transfere.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Chelsea se ukljucio u borbu za Simakana a i spominje se Leipzig izgleda da bi kod oba transfera mogao Milan ispusiti.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne da Boban nema šanse na sudu već je odlučeno ima par dana u njegovu korist što je i realno!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo što Amerikanci imaju pravo žalbe na presudu, koju će svakako iskoristiti. Ali to nije bitno svakako, bitno je da se u Januaru reaguje na pravi način. A zasad je sve sporo i neodlučno, ili Maldini ima nešto spremno o čemu mediji pojma nemaju. Nadam se da je ovo drugo.
Naravno da čelnici Eliotta imaju pravo na svoju računicu, jer sredili su finansije i spasili klub od sigurnog bankrota. Tako da ni oni ne žure nikud. Stadion je garancija za duplanje vrijednosti kluba, te naravno rezultati. A prema svim najavama, oni ne žele čuti za ponude manje od 1B eura.
Naravno da čelnici Eliotta imaju pravo na svoju računicu, jer sredili su finansije i spasili klub od sigurnog bankrota. Tako da ni oni ne žure nikud. Stadion je garancija za duplanje vrijednosti kluba, te naravno rezultati. A prema svim najavama, oni ne žele čuti za ponude manje od 1B eura.
- OldFashioned
- Kontakt:
Drug, elliotta za Milan boli neka stvar.
Došli su, spasili giganta i sada ga vraćaju u normalu. Kada dođe i zarada, prodat će ga prvom ozbiljnom kupcu i to je to.
Misliti da se neko fore radi cjenka radi 2-3 eura je blasfemija, pogotovo legenda kluba koji ACM voli više nego svi mi zajedno.
Ja sam prvi nestrpljiv i ne bi želio da izvisimo negdje, spomenuta potencijalna pojačanja mi se sviđaju i zaista se nadam da ćemo pokrpiti krucijalne pozicije u ekipi prije isteka zimskog mercata.
Došli su, spasili giganta i sada ga vraćaju u normalu. Kada dođe i zarada, prodat će ga prvom ozbiljnom kupcu i to je to.
Misliti da se neko fore radi cjenka radi 2-3 eura je blasfemija, pogotovo legenda kluba koji ACM voli više nego svi mi zajedno.
Ja sam prvi nestrpljiv i ne bi želio da izvisimo negdje, spomenuta potencijalna pojačanja mi se sviđaju i zaista se nadam da ćemo pokrpiti krucijalne pozicije u ekipi prije isteka zimskog mercata.
-
- Kontakt:
Da su nasi pametni pa da kupe Eriksena od Intera za 20miliona. To sto se ne uklapa u Conteov sistem ne znaci da je los igrac, cak sta vise mislim da bi zapeo ko nikad da pokaze da je Inter.pogrijesio. Nama je trenutno veci problem sredina terena nego odbrana jer mali Kalulu je pokazao da moze igrati stopera, Dalot na beku moze biti zamjena plus imas jos par imena tu, dok je aredina terena haos.
Nema se para za Eriksena , a druga stvar sto bi kostao 30-ak miliona, treca stvar i da Milan ima pare ne bi ga Inter prodao direktnom konkurentu u ligi.Onda tu je i četvrti problem sto je Eriksen defanzivno los i on jedino moze da igra na Hakanovoj poziciji, a recimo Milan nema zamjenu za Kessie-a zbog toga se ganja tip igraca kao sto je mali Kone.gambler1899 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:13Da su nasi pametni pa da kupe Eriksena od Intera za 20miliona. To sto se ne uklapa u Conteov sistem ne znaci da je los igrac, cak sta vise mislim da bi zapeo ko nikad da pokaze da je Inter.pogrijesio. Nama je trenutno veci problem sredina terena nego odbrana jer mali Kalulu je pokazao da moze igrati stopera, Dalot na beku moze biti zamjena plus imas jos par imena tu, dok je aredina terena haos.
Na poziciji Hakana mogu igrati Diaz,Krunic, Maldini pa cak i mali Hauge.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo što Hakan drži u ovom trenutku Maldinija j upravu za skrotum. Ne vjerujem doduše da traži 7M po sezoni, ali sigurno da je ta cifra oko 5M. Te čovjek može već danas potpisati za drugi klub i otići na ljeto džaba. Isto važi za Donnarummu. Puno se toga dešava u Milanu a da mi ne znamo.
A i ova pisanja ne bi me čudilo da su samo pokušaj medija da se destabilizuje tim. Jer Milan sad čeka stražno težak period, puno odsutnih igrača, a svaka utakmica je strašno bitna.
A i ova pisanja ne bi me čudilo da su samo pokušaj medija da se destabilizuje tim. Jer Milan sad čeka stražno težak period, puno odsutnih igrača, a svaka utakmica je strašno bitna.
Bila bi prava katastrofa da Gigi i Hakan odu besplatno. Radije neka vrate Pobegu a ovima udovolje nego da dva igraca koja brat bratu vrijede zajedno 120+ miliona odu besplatno na ljeto.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:31Samo što Hakan drži u ovom trenutku Maldinija j upravu za skrotum. Ne vjerujem doduše da traži 7M po sezoni, ali sigurno da je ta cifra oko 5M. Te čovjek može već danas potpisati za drugi klub i otići na ljeto džaba. Isto važi za Donnarummu. Puno se toga dešava u Milanu a da mi ne znamo.
Helem nejse gdje ima dima ima i vatre cak je i Mediaset izvjestavao o ovom , a ne vjerujem da bi Berlu uradio bilo sta na stetu Milana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gigio i Hakan sigurno vole Milsn, ali isto tako žele i bolje plate, to je normalno. Želiš kvalitet? Plati ga. A ogroman poraz Maldinija bi bio ako bi ta dva igrača otišla džaba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.