Mozda utakmica sezone i samo veliki optimista moze reci da cemo dobiti Arsenala na Emirejtsu. Arsenal trenutno igra vrlo dobro u PL dok imau i te mecevu u LP i moram reci da su me razocarali protiv BVB i pokazali da jos uvijek nisu usavrsili svoju igru i umanjili nedostatke kao i Mi.
Jest da su igrali protiv trenutno mocne Borusije ali su tada pokazali da nisu bas toliko jaki kao sto se moglo pomisliti prije te utakmice kad su odlicnom igrom dobili Napoli i lakocom dobivali meceve u PL, sto znaci da nisu nepobjedivi na domacem stadionu.
Ako budemo pravi i odigramo najbolje sto mozemo pobijedit cemo, a najveci ucinak po nas je to sto Rodzers gradi pobjednicki mentalitet u igracima i pobjeda bi zaista bila slag na tortu dosadasnjeg rada na kojem se samo mozemo jos vise nadogradjivati. Ko sto rece Henderson, "It would send a message".
Prije svega nam treba dobra partija Hendersona i Lukasa koji moraju pronaci nacin da zaustave probijanje kroz sredinu i dobro distribuisu loptu prema naprijed a nadam se da ce Gerrard da to dobro odradi.
Znaci ako izgubimo na sredini tesko da cemo do povoljnog rezultata.. Nekako me brine najvise Sisoko ali za nadati se da ce pruziti dobru partiju. Da ne rastezem evo mog sastava za veceras:
Mignolet
Toure Skrtel/Agger Sakho
Johnson Lucas Gerrard Henderson
Suarez Staridz Moses
Kutinja bi ubaciou 60 min umjesto Mosesa da ih ubije lloptama za Luisa i Daniela.
Znam da je ofanzivno ali mislim da Stiven i Henderson znaju dobro odigrati prema naprijed a dobro rade u defanzivi.
Ma kaku god formaciju izvede Brendan, ako ne budu dovoljno agresivni i dovoljno dobri nema od toga nista

.
Nadam se pobjedi naravno kao i svaki put!
YNWA!!!