Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la L'Avvocato » 21 mar 2016, 00:24

slika

Pa neka mi još jednom neko kaže nešto o kvalitetima Bonuccia :facepalm: Kako zna biti glup ovo je nerealno. Danas je trebao dobiti tri crvena, a ne samo onaj jedan žuti. E moj Rizzoli debilu bezmudi.

Stavio bi ovog wannabe frajera i vođu na klupu do kraja sezone, pa nek' se zapita malo o svom ponašanju na terenu i bahatosti koju sve češće pokazuje.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 mar 2016, 00:41

Kvalitet nego šta, dobro je pa imamo stručnjaka na klupi koji odlučuje.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 mar 2016, 08:46

slika

Pa ovo nije ni bio penal :?
★★★

Pogba

Post Postao/la Pogba » 21 mar 2016, 09:05

Simulacija. A u medijima hajka, jos Ventura trazi crveni za Sandra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 21 mar 2016, 11:10

Pa kad ga je već svirao trebao je biti žuti, što bi Alex Sandru bio drugi ali ev vidimo da nije trebao biti penal. Na drugoj strani faul Glika upravo na brazilcu s leđa je isto žuti što bi njemu bio drugi al' oba puta je oprostio...po meni loše suđenje, bilo je još detalja što je pogrešno dosudio.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 21 mar 2016, 12:33

Ma sudjenje u ita je odron,nesto sudije hoce da nametnu nekakav eng.stil pustanja svega i svacega,al su glupi i zanesu se u onda onakve startove sa ledja od strane glika i njemu slicnih ne sviraju ni faul a kamoli zuti..
I onda konstantno ulazr u nekr kompenzacije,zna da njima nije svirao 2,3 cista zuta (do tog penala) plus penal sumnjiv,i naravno da ne smije vaditi drugi zuti ni sandru,jer kako rekoh neke kompenzacije itd. Khedirin crveni je vic,odnosno posljedica njegovog dizanja tenzija losim sudjenjem tokom citavog meca.

Imamo kuci 5 meceva plus gostovanje veroni,tih eventualnih 6 pobjeda bi trebalo biti dovoljno za petu uzastopnu titulu. Naravno gost.milanu i fiore. mogu samo biti bonus bodovi...

Forza Juve

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoVero » 21 mar 2016, 12:52

L'Avvocato je napisao/la:[img]https://media.giphy.com/media/JsnA2ehW2S2Dm/giphy.gif[/img]

Kontas sad dinara reakciju igraca? :-D

Da bonny nije zagrmio nastavio bi da nas J**+ rizzoli.
#ALLEGRIOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 mar 2016, 14:56

JuventinoVero je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:[img]https://media.giphy.com/media/JsnA2ehW2S2Dm/giphy.gif[/img]

Kontas sad dinara reakciju igraca? :-D

Da bonny nije zagrmio nastavio bi da nas **** rizzoli.
Apsolutno se slazem !
Max Allegri

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 mar 2016, 15:14

JuventinoVero je napisao/la: Kontas sad dinara reakciju igraca? :-D

Da bonny nije zagrmio nastavio bi da nas **** rizzoli.
Ma ništa to. To se radi van terena. Unosio mu se u facu jbt, pa crveni se dobija kad to radiš protivniku a kamoli sudiji. Da je Rizzoli kvalitetan sudija dao bi mu opravdan crveni, ovako je samo dokazao svima koji je mlakonja i levat.
★★★

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 21 mar 2016, 15:39

Da je slicno neko uradio i u CL vjerujem da bi sad krojili planove za polufinale.
#ALLEGRIOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 21 mar 2016, 16:17

L'Avvocato je napisao/la:slika

vise puta sam govorio da nije vidilo penala. Sudija lagano nasjeo. Dzaba sve to kad se prica samo o ponistenom golu i sudijskoj pomoci Juventusa. Nicim Torino nije zasluzio da uzme Juventusu makar bod.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 21 mar 2016, 17:31

Gianluigi Buffon je napisao otvoreno pismo golu kojeg brani

“Imao sam 12 godina kad sam ti okrenuo leđa, to je bio izbor mog srca i mog instinkta.”

“Od prvog dana sam se zaljubio i počeo sam te braniti. Bio sam tvoja prva i zadnja linija obrane.”

“Obećao sam sebi da ću ti od prvog dana štiti lice . Svaki put je bilo bolno kad sam ti se okrenuo i vidio da sam te iznevjerio.”

“Preko 25 godina te štitim, ja sam tvoj štit od neprijatelja.”

“Imao sam 12 godina kad sam ti okrenu leđa i tako ću nastaviti sve dok mi moje noge, glava i srce dopuste.”
Ovaj covjek je jedina preostala velicina u svijetu nogometa. Ja ne znam kako odreagovati na ovo gore. Smijesno je na prvu,ono,covjek napisao metalnim gredama pjesmu/pismo :urnebes: A onda nadodjes i :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 mar 2016, 18:10

L'Avvocato je napisao/la:slika

Pa neka mi još jednom neko kaže nešto o kvalitetima Bonuccia :facepalm: Kako zna biti glup ovo je nerealno. Danas je trebao dobiti tri crvena, a ne samo onaj jedan žuti. E moj Rizzoli debilu bezmudi.

Stavio bi ovog wannabe frajera i vođu na klupu do kraja sezone, pa nek' se zapita malo o svom ponašanju na terenu i bahatosti koju sve češće pokazuje.
Pa zbog ovoga se i voli odredjeni klub i odredjeni igraci. Drazi mi je ovakav sa crvenim kartonom, nego da gleda kako nas ljudi j*bu i da govori kako je to fudbal, sta ga briga, on svoju platu zaradio. Ko je prvi pritrco prema Lichtu i Cuadrado kad je Vidal kreno da ciganski gura Cuadrada na zemlji ? Odma se Boni zaletio i spreman da se potuce za svoje saigrace. Neka dobije crveni, nek ispadnemo, al barem znam da pratim nesto sto ima srcu i dusu, a ne plasticnost gdje igraci prvenstveno misle o svoti novca koju godisnje zaradjuju.

Pogin gol protiv Torina, mene je vise usrecila reakcija onih idiota na klupi nego gol sam po sebi. Kada vidis da je citava klupa na nogama, kako Zaza skace nekoga iako nije odigrao utakmice citav mjesec. E to je ljubav, to je klub, a ne da nabace petice jedan drugom bez ikakve emocije ko sto rade u vecini ovih danjasnjih klubova. Cak se i ljute jedni na druge, sto je toboze zabio on, a ne ja..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 21 mar 2016, 18:30

Barzagli lascia il ritiro della nazionale per un problema muscolare
Valjda će biti ok do Empolija, jer su već diskvalifikovani Leo, Khedira i Alex Sandro, kad tu dodamo Marchu i Chiellu (možda se vrate do tekme) i reprezentativnu pauzu koja nam često zna "odnijeti" nekog igrača :crazy: jesmo li i jednu utakmicu ušli kompletni ove sezone :?

Pogba

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 21 mar 2016, 18:30

Taman sto sam se zapitao da li ce konacno proci reprezentativna okupljanja bez da se neko od nasih povrijedi dolazi vijest da je Barza napustio okupljanje zbog problema s misicem. :roll:

Edit: Musla malo brzi.

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 mar 2016, 18:48

Ma bio je krec ljudi

Sandru je onaj utrčao kao voz i kasno je startao na njega.
Prvo je dirao loptu ali je pokupio i protivnika bilo je brzo, huk navijača i sudija svira...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 21 mar 2016, 19:03

ramiral je napisao/la:Ma bio je krec ljudi

Sandru je onaj utrčao kao voz i kasno je startao na njega.
Prvo je dirao loptu ali je pokupio i protivnika bilo je brzo, huk navijača i sudija svira...
Tigre, ti slijep pored ociju, jbg...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Pogba

Post Postao/la Pogba » 21 mar 2016, 19:12

Pozvan Rugani kao zamjena za Barzu.

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 mar 2016, 19:28

Pogba je napisao/la:Pozvan Rugani kao zamjena za Barzu.
:thumbup:

Odlična vijest. Treba mu malo podstreka i druženja sa najboljima.

@Italia Sve u određenim granicama. I ja volim srčane i borbene igrače, više od svih drugih. Međutim, ako će nas to koštati crvenog ili nekih dodatnih kazni, ako ćemo izgubiti bodove zbog toga onda ne vrijedi.
★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 mar 2016, 20:08

Ma ja sam uvijek vise za Bonijev pristup. I ako te kazne barem im das do znanja sta si htio. A ne ko Chiellini, sa svima fin, svima se smjeska, razdvaja igrace, a na kraju kad pogledas malo je igraca koji imaju crvenih koliko ima on (a ima dosta smijesnih). Uostalom, i Gigi je rekao sve “Bonucciju, zbog njegove karizme, uvijek je uzdignute glave i uvijek radi za momčad.”
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.