FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada se sve oduzme i sabere nama je neophodan još jedan kvalitetan napadač i nakon toga možemo zaključati transfer listu što se tiće dovođenja novih igrača.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
gdje je rukfas ?? jel spominjao jajala prije nego sto je dosao ?? 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Koliko znam da Jajala nije spominjao, ali rukfašu se gubi svaki trag u zadnje vrijeme.lucif3R666 je napisao/la:gdje je rukfas ?? jel spominjao jajala prije nego sto je dosao ??
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
pritvoren poslije ovih nereda u petak 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma dobar je rukfaš samo su ga previše habali ovde. Hajde Ibrakoviću pljuni još jedno pojačanja pa da znamo na čemu smo što se tiće tima.fedeltafrotta je napisao/la:pritvoren poslije ovih nereda u petak
SRETAN BROJ - 1725
E vela havleHead je napisao/la:
![]()

SRETAN BROJ - 1725
- Burberry46
- Kontakt:
Otkud ta informacija?BILAKRV1950 je napisao/la:jel vam dolazi Lendrić ?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisam mogao gledati jučer utakmicu, ako neko ima snimku neka je pusti. Malo me čudi kako je ovaj momak zaboravio igrati fudbal u dva mjeseca, jer po nekim komentarima nije više ni za klupu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Molio bih forumaše da nam oslobodne temu od historijskih podataka. Ovde se isključivo vodi konverzacija o FK Sarajevu. Hvala
SRETAN BROJ - 1725
Ma kakvi zaboravio, istina je da je juče bio jedan od slabijih u određenim trenucima se malo gubio, ali Tadejević zaslužuje mjesto u prvih jedanaest, ali po meni na mjestu zadnjeg veznog a nek Puzigaća igra beka....PACO je napisao/la:Nisam mogao gledati jučer utakmicu, ako neko ima snimku neka je pusti. Malo me čudi kako je ovaj momak zaboravio igrati fudbal u dva mjeseca, jer po nekim komentarima nije više ni za klupu.
odavno se ne nasmijah ovako

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kouadio proradio poceo terorisat protivnicke mreze 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jah
dakle igrali smo i danas prijateljsku protiv nekih švicaraca,
dobili smo 3:1, zabili F.Handzic,Aganspahic,Kouadio
IGRALI:
E Plakalo.Tatomirovic,Petrovic,Muharemovic,Tadejevic,Popovic,Radovac,Jevtic,F.Handzic,Kouadio,Aganspahic
dakle igrali smo i danas prijateljsku protiv nekih švicaraca,
dobili smo 3:1, zabili F.Handzic,Aganspahic,Kouadio
IGRALI:
E Plakalo.Tatomirovic,Petrovic,Muharemovic,Tadejevic,Popovic,Radovac,Jevtic,F.Handzic,Kouadio,Aganspahic
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daj ba prestanite sa politikom. Ima pun qrac foruma za to pa opletite.
Grobaru ako ces nam sta za utakmicu jucerasnju reci izvoli, ako ne igrajmo se razlaza. Dosta nam je od komsija ujebana tema.
Zabi ga Kouadio al bogte pita ko su ovi cim ga je i Agan zabio
Grobaru ako ces nam sta za utakmicu jucerasnju reci izvoli, ako ne igrajmo se razlaza. Dosta nam je od komsija ujebana tema.
Zabi ga Kouadio al bogte pita ko su ovi cim ga je i Agan zabio

[youtube][/youtube]
ajmo vi malo koji ste povezaniji sa upravom kluba ili ako vas ima na forumu kako je odigrao kaudio imali sanse da od njega dobijemo pojacanje odma u drugom dijelu sezone
Samo Sarajevo
pa evo vidis na videu, dao gol i asistirao, jako brz ...kanarinac je napisao/la:ajmo vi malo koji ste povezaniji sa upravom kluba ili ako vas ima na forumu kako je odigrao kaudio imali sanse da od njega dobijemo pojacanje odma u drugom dijelu sezone
Novo pojacanje Sarajeva !
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6546_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6546_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bosnas_, Google Adsense [Bot], Proximic i 35 gostiju.