Evo prilike pijaĆarima da vide trofej naslova prvaka uživo. Svi ste dobrodošli!HŠK Zrinjski Mostar povodom osvajanja dvostruke krune poziva sve navijače na zajedničku proslavu u utorak, 23.05. od 20 sati na platou ispred H.D. Herceg Stjepan Kosača.
Središnji dio večeri obilježit će nastup grupe Deja Vu te izlazak i obraćanje igrača i stručnog stožera HŠK Zrinjski Mostar s pročelja H.D. Herceg Stjepan Kosača.
U razdoblju od 18 do 20 sati navijačima će biti omogućeno slikanje s peharima naslova prvaka BiH i osvajača Kupa BiH, a isti će se nalaziti u posebnoj zoni ispred fontane H.D. Herceg Stjepan Kosača.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisam znao za ovoNoDi80 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 13:04svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:20Sta se ovdje pise
Pa ovo nije normalno
Nama bod ne odgovara u Tuzli
Mi imamo dva boda vise od Sirokog al Športski imaju bolji omjer
Siroki ako odigra x u Trebinju mi mozemo izgubit 10 : 0
Ne znam tacno ako Sloboda nas pobjedi jel ostaje u ligi
Al eto oni ce igrat da nas pobjede i zbog 2012-Trebinje
Ima utakmica u Trebinju u isto vrijeme kad i u Tuzli
Al mi idemo na 3 boda u Tuzli i sigurno necemo na poluvremenu provjeravat rezultat u Trebinju
Kao sto je 2012 Slobofa primila 2 gola u Lukovici i pratila rezultar u Trebinju
De pojasni kako siroki ima bolji omjer
Kad je zeljo dobio jednu , siroki iednu i jedan remi
Treći predstavnik naše zemlje u kvalifikacijama Konferencijske lige biće Željezničar ili Široki Brijeg.
Plavi s Grbavice su u prednosti, samim tim što imaju dva boda više, no da bi bili sigurni potrebna im je pobjeda u Tuzli nad Slobodom kojoj pak samo tri boda iz ovog duela daju priliku za ostanak u eliti. I bod bi Željezničaru najvjerovatnije bio dovoljan jer teško da Široki Brijeg u Trebinju može slaviti sa tri i više razlike, pogotovo jer su i Leotaru bodovi potrebni za kakvu-takvu šansu za ostanak u Premijer ligi. I porazom Plavi mogu u Evropu, s tim da u tom slučaju Široki Brijeg ne smije pobijediti u Trebinju.
Joj haj ne blamiraj se više bgt...
Jednom nam nisu dali crveni i odma nas neko gura...
Najveća lakrdija sezone se desila na Koševu protiv Tuzle, kao i ona u Mostaru (Velez-Borac), tako da cigani i pijacari nemaju pravo govora!
- FKSDoGroba
- Kontakt:

Klovnova reakcija:

Ovdje se cijelu noc bitka vodila oko te utakmice, ja 3 posta napisao i odmah da se ne blamiram vise...lakilone je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:44Joj haj ne blamiraj se više bgt...
Jednom nam nisu dali crveni i odma nas neko gura...
Najveća lakrdija sezone se desila na Koševu protiv Tuzle, kao i ona u Mostaru (Velez-Borac), tako da cigani i pijacari nemaju pravo govora!

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pa niste ludi da im dozvolite slikanje sa peharom. Šta treba da ga ukradu pa da sutra osvane na olx ili na nekoj od pijaca u Mostaru?Rigoletto je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:43Evo prilike pijaĆarima da vide trofej naslova prvaka uživo. Svi ste dobrodošli!HŠK Zrinjski Mostar povodom osvajanja dvostruke krune poziva sve navijače na zajedničku proslavu u utorak, 23.05. od 20 sati na platou ispred H.D. Herceg Stjepan Kosača.
Središnji dio večeri obilježit će nastup grupe Deja Vu te izlazak i obraćanje igrača i stručnog stožera HŠK Zrinjski Mostar s pročelja H.D. Herceg Stjepan Kosača.
U razdoblju od 18 do 20 sati navijačima će biti omogućeno slikanje s peharima naslova prvaka BiH i osvajača Kupa BiH, a isti će se nalaziti u posebnoj zoni ispred fontane H.D. Herceg Stjepan Kosača.
Ako gledamo samo zadnjih 4-5 kola, oštećeni smo protiv Borca i Igmana, "pogurani" protiv Posusja i eto opet ti to dođe isto. Nećemo računati ovo što su nas kasapali tokom cijele sezone.Zutti je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:49Ovdje se cijelu noc bitka vodila oko te utakmice, ja 3 posta napisao i odmah da se ne blamiram vise...Da je samo crveni... Pored tog crvenog sudija vam penal izmisli, dade zbog tog nepostojeceg penala crveni igracu Posusja i prizna vam neregularan gol. Mada bili ste puno bolji jucer pa vas sudija ima pravo pogurat. Ne racunajuci utakmice Borca daleko najveca kradja ove godine u nasoj ligi. Sto se tice lakrdije na Kosevu svi smo se ibretili sta je covjek Tuzli ponistio, al kasnije je i nama fakticki cist gol ponistio tako da ti to dodje na isto.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Protiv Igmana oštećenilakilone je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:53Ako gledamo samo zadnjih 4-5 kola, oštećeni smo protiv Borca i Igmana, "pogurani" protiv Posusja i eto opet ti to dođe isto. Nećemo računati ovo što su nas kasapali tokom cijele sezone.Zutti je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:49Ovdje se cijelu noc bitka vodila oko te utakmice, ja 3 posta napisao i odmah da se ne blamiram vise...Da je samo crveni... Pored tog crvenog sudija vam penal izmisli, dade zbog tog nepostojeceg penala crveni igracu Posusja i prizna vam neregularan gol. Mada bili ste puno bolji jucer pa vas sudija ima pravo pogurat. Ne racunajuci utakmice Borca daleko najveca kradja ove godine u nasoj ligi. Sto se tice lakrdije na Kosevu svi smo se ibretili sta je covjek Tuzli ponistio, al kasnije je i nama fakticki cist gol ponistio tako da ti to dodje na isto.

Fulas poentu s tim kompenzacijama. Ja govorim da smo u jednoj utakmici i drasticno pogurani i drasticno osteceni pa "dodje na isto" (mada su te kompenzacije i price "nisam ni njima pa necu ni vama i kvit smo", dodatni razlog sto je sudjenje jos gore), a ti poredis 3 razlicite utakmice. Kad si tako poceo sad mi objasni gdje je to Posusje pogurano pa da ih se ima pravo pokrast, a i kakvo mi onda guranje od strane sudija zasluzujemo nakon BL i Sloge?lakilone je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:53Ako gledamo samo zadnjih 4-5 kola, oštećeni smo protiv Borca i Igmana, "pogurani" protiv Posusja i eto opet ti to dođe isto. Nećemo računati ovo što su nas kasapali tokom cijele sezone.Zutti je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:49Ovdje se cijelu noc bitka vodila oko te utakmice, ja 3 posta napisao i odmah da se ne blamiram vise...Da je samo crveni... Pored tog crvenog sudija vam penal izmisli, dade zbog tog nepostojeceg penala crveni igracu Posusja i prizna vam neregularan gol. Mada bili ste puno bolji jucer pa vas sudija ima pravo pogurat. Ne racunajuci utakmice Borca daleko najveca kradja ove godine u nasoj ligi. Sto se tice lakrdije na Kosevu svi smo se ibretili sta je covjek Tuzli ponistio, al kasnije je i nama fakticki cist gol ponistio tako da ti to dodje na isto.
Na kraju jos mi objasni, sta ste vi pokradeni protiv Igmana?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jedan dan na ovoj temi Zeljo nema para krepat ce, drugi dan Zeljo namjesta, kupuje itd. Haj se dogovorite za ovo drugo su opet potrebne pare. Sa istoka sam se obradovao prvom golu logicno, nisam imao pojma da je ruka bila dok nisam kuci dosao. Haj da mi poricemo da Armin nije igrao rukom pa da se digne ovolika hajka. Posusje apsolutno osteceno, a Zeljo veze s tim nije imao. Ovo oko ispadanja i nekog baraza pretposljednji protiv nekog iz rs-a. Ako je neko upucen da mi odgovori. Jel moze taj baraz igrati neko iz Federacije ili samo iz rs-a?
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Krađe na štetu FK Željezničar ove sezone
Protiv Zrinjskog na Grbavici penal nije sviran pri rezultatu 0-0
Derbi u Zenici - Cocalić gol
Borac sve 3 utakmice
Protiv Slobode u Banovićima
Leotar sve 3 utakmice
Pogurani smo protiv Veleža i Posušja
Protiv Zrinjskog na Grbavici penal nije sviran pri rezultatu 0-0
Derbi u Zenici - Cocalić gol
Borac sve 3 utakmice
Protiv Slobode u Banovićima
Leotar sve 3 utakmice
Pogurani smo protiv Veleža i Posušja
Treba li se osvrtati na ovr navijace kluba ciji igraci mogu uzimati loptu u ruke u 16 m bez penala i crvenog ili na ove cija je asistencija igraca Sarajeva za protivnika ofsajd 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Previše se kmeci oko Posusja
posebno butmirski beskucnici i pijacari.
Opusteno ljudi, yebo Posusje

Opusteno ljudi, yebo Posusje

- FKSDoGroba
- Kontakt:
To njima najviše smeta, što niko ne brani ovu sudijsku lakrdiju od juče.
Plus ono što im smeta je spektakl na Grbavici, atmosfera, posjeta, tu vide koliko su mali a koliko je Željo veliki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta kažu narkomani dolaze li naredne sezone u Vrapčiće na gostovanje ili će naći novi izgovor??
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nego jel honaj klaun izbusio lopte
Nesto je spominjao
Nesto je spominjao
Jedno je kmecati kad ostete klub kojeg simpatises, a drugo kad ostete neki drugi tipa Posusje.FKSDoGroba je napisao/la: ↑22 maj 2023, 15:29Pa nemoj onda protiv Borca kmečat prosjače i biće udure![]()
Vise butmirski beskucnici i pijacari kmece oko jucerasnje utakmice, nego sami navijaci Posusja

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.