Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Brcanskamalta
-
Kontakt:
Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 15:02
tuzlak1987 je napisao/la:Na ovoj temi navijaci Slobode i Celika hvale svoje uprave, a kada se vrate na svoju temu ebaju im, ovdje sve idealno odlicno rade, nista nije upitno. A na svojim temama druga prica.
Pa kada saberes i oduzmes bore se rade i drze klub .
A druga je stvar sto se nama stosta ne svidja i vizija kakvu mi navijaci imamo za svoj klub.
Sto bi ga jacali i dizali u svakom smislu jer mene puko opstajanje u ligi i zivotarenje ne zanima.
Ne mjesaj zabe i babe.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
Virtu4l
-
Kontakt:
prisonbreak je napisao/la:avenija je napisao/la:Za kraj, pitali smo ga da li će Sloga naredne sezone igrati na Tušnju, budući da stadion u Simin Hanu ne zadovoljava uslove za igranje u Premijer ligi.
“Zašto bih igrali na nekom drugom stadionu kada smo iz Tuzle? Sve je završeno, imamo ugovor. To je kao da Sarajevo igra u Zenici, a ima Koševo”, zaključio je Azmir Husić u razgovoru za “****”.
On se bukvalno popiša po njima.. Sramota za Slobodu ozbiljno.
Mećanje, al' baš.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 15:09
Nije to stadion u vlasnistvu Slobode, morao se prebaciti na grad kako ga neko ne bi klepio tako da grad preko firme ima pravo da iznajmljuje termine. A on tu igra igrice malo, krivo mu sto ga nije mogao klepiti sebi. Hajde neka igra dvije godine da vidimo da li ce izgraditi svoj, posto je rekao. Ja kazem da nece jer je sve slagao sto je rekao i porusio. A drugi razlog jer on nece marke dati u nesto gdje ne zaradi, a pretvara se kao da baca pare, a upravo obrnuto radi.
Jedini razlog sto on hoce na Tusanj je inat jer je iskaran.
-
prisonbreak
-
Kontakt:
Postao/la prisonbreak » 30 maj 2018, 15:12
tuzlak1987 je napisao/la:Nije to stadion u vlasnistvu Slobode, morao se prebaciti na grad kako ga neko ne bi klepio tako da grad preko firme ima pravo da iznajmljuje termine. A on tu igra igrice malo, krivo mu sto ga nije mogao klepiti sebi. Hajde neka igra dvije godine da vidimo da li ce izgraditi svoj, posto je rekao. Ja kazem da nece jer je sve slagao sto je rekao i porusio. A drugi razlog jer on nece marke dati u nesto gdje ne zaradi, a pretvara se kao da baca pare, a upravo obrnuto radi.
karindja on vas, i to ne malo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 15:14
prisonbreak je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nije to stadion u vlasnistvu Slobode, morao se prebaciti na grad kako ga neko ne bi klepio tako da grad preko firme ima pravo da iznajmljuje termine. A on tu igra igrice malo, krivo mu sto ga nije mogao klepiti sebi. Hajde neka igra dvije godine da vidimo da li ce izgraditi svoj, posto je rekao. Ja kazem da nece jer je sve slagao sto je rekao i porusio. A drugi razlog jer on nece marke dati u nesto gdje ne zaradi, a pretvara se kao da baca pare, a upravo obrnuto radi.
On se samo blamira jer je lagao godinama, a sada pokazuje pravo lice tako sto gazi od jedne do druge stvari koju je izrekao.
A karindjanje Fuketa je ocito, baca vam ublehe vidim jedino ga oni iz Za Celik citaju ko knjigu.
-
Evolve
-
Kontakt:
Stadion Tušanj je gradski stadion ? Ili Sloboda ima neki ugovor da samo ona može koristiti ?
NK Široki Brijeg
-
prisonbreak
-
Kontakt:
Postao/la prisonbreak » 30 maj 2018, 15:15
tuzlak1987 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nije to stadion u vlasnistvu Slobode, morao se prebaciti na grad kako ga neko ne bi klepio tako da grad preko firme ima pravo da iznajmljuje termine. A on tu igra igrice malo, krivo mu sto ga nije mogao klepiti sebi. Hajde neka igra dvije godine da vidimo da li ce izgraditi svoj, posto je rekao. Ja kazem da nece jer je sve slagao sto je rekao i porusio. A drugi razlog jer on nece marke dati u nesto gdje ne zaradi, a pretvara se kao da baca pare, a upravo obrnuto radi.
On se samo blamira jer je lagao godinama, a sada pokazuje pravo lice tako sto gazi od jedne do druge stvari koju je izrekao.
A karindjanje Fuketa je ocito, baca vam ublehe vidim jedino ga oni iz Za Celik citaju ko knjigu.
Kako vi kazete, karindja ce vas Turci

-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 15:17
prisonbreak je napisao/la:

Nas Turci na terenu, pa onda kada im zafali para vas prelazima. Ko vjeruje da ste vi poplacali sve=retardiran. Samo vas nisu tuzili ljudi.
Evolve je napisao/la:Stadion Tušanj je gradski stadion ? Ili Sloboda ima neki ugovor da samo ona može koristiti ?
Sloboda besplatno, ostali placaju. Samo ja ne znam kako to zamisljaju da u istoj sezoni na jednoj travi igraju i Sloboda i Sloboda juniori i Sloga. Ali sada Azmiru ni to ne smeta, kada je vodio Slobodu smetalo mu je sve.
Zadnja izmjena:
tuzlak1987, dana/u 30 maj 2018, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
prisonbreak
-
Kontakt:
Postao/la prisonbreak » 30 maj 2018, 15:18
tuzlak1987 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:

Nas Turci na terenu, pa onda kada im zafali para vas prelazima.
Evolve je napisao/la:Stadion Tušanj je gradski stadion ? Ili Sloboda ima neki ugovor da samo ona može koristiti ?
Sloboda besplatno, ostali placaju. Samo ja ne znam kako to zamisljaju da u istoj sezoni na jednoj travi igraju i Sloboda i Sloboda juniori i Sloga. Ali sada Azmiru ni to ne smeta, kada je vodio Slobodu smetalo mu je sve.
pošteno od njih
Al što će vas Azmir povaliti, to će biti kao u priči.
-
plavobeli
-
Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la:Kad je ta sjednica Nogometnog saveza ?
19.06.
-
plavobeli
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:

Nas Turci na terenu, pa onda kada im zafali para vas prelazima. Ko vjeruje da ste vi poplacali sve=retardiran. Samo vas nisu tuzili ljudi.
Dok su Radnik i Mladost igrali na Gradskom stadionu u Bijeljini, omladinci su igrali na stadionu u V.Obarskoj.Ptrtpostavljam da ce vam omladinci igrati u S.Hanu, dok ce ove svije ekipe igrati na Tusnju.
-
Skver
-
Kontakt:
prisonbreak je napisao/la:
Evo povalio nas, otisao do bankomata i ispaltio dug da Sloboda dobije licencu.....

-
Rigoletto
-
Kontakt:
Dok je velikana bit ce i bosne
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
FaustinoAsprilla
-
Kontakt:
Postao/la FaustinoAsprilla » 30 maj 2018, 15:33
tuzlak1987 je napisao/la:pSamo ja ne znam kako to zamisljaju da u istoj sezoni na jednoj travi igraju i Sloboda i Sloboda juniori i Sloga. Ali sada Azmiru ni to ne smeta, kada je vodio Slobodu smetalo mu je sve.
dok je bio u slobodi azmir vam je bio 'babuka ' , a sad ...
-
prisonbreak
-
Kontakt:
Postao/la prisonbreak » 30 maj 2018, 15:36
Skver je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:
Evo povalio nas, otisao do bankomata i ispaltio dug da Sloboda dobije licencu.....

Po temi vam se pise gradske pare, ili je cak pozajmica
Kakav Husic

-
Brcanskamalta
-
Kontakt:
Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 15:36
FaustinoAsprilla je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:pSamo ja ne znam kako to zamisljaju da u istoj sezoni na jednoj travi igraju i Sloboda i Sloboda juniori i Sloga. Ali sada Azmiru ni to ne smeta, kada je vodio Slobodu smetalo mu je sve.
dok je bio u slobodi azmir vam je bio 'babuka ' , a sad ...
Sada isplati 200 000 samo da licencu dobijemo...A dje 300 000 km za pojacanja....Babuka ,malo kabast naprasit arogantan...ali Babuka.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 15:43
Brcanskamalta je napisao/la:
Sada isplati 200 000 samo da licencu dobijemo...A dje 300 000 km za pojacanja....Babuka ,malo kabast naprasit arogantan...ali Babuka.
Jel i to sve u teku sa kamatama?
-
Skver
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:
Pazi da ne bi dobio izvjestaj, moze uticati na tvoju politicku karijeru.....
-
Brcanskamalta
-
Kontakt:
Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 15:51
tuzlak1987 je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:
Ne bez kamata. On nije kamate nikada ni racuno...Pozajmica da ali bez odredjenog datuma za vracanje samim tim i bez kamata.
Rekoh ti vec prije godinu sve su to igrice Jasmina i Azmira...Dzaba gubimo zivce Sloboda do groba
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 15:52
Skver je napisao/la:
Pazi da ne bi dobio izvjestaj, moze uticati na tvoju politicku karijeru.....
Pusti folbiya, ima bujnu mastu. U stranku nikada ne bih usao, prije bih odeslio iz drzave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.