Pa levati, yebo ih Lil.JayCatwright je napisao/la: ↑21 feb 2025, 12:44Ne mozes zavrsiti 11 ti i zaliti se na zrijeb nikako
Al moglo je bolje i od ovoga al nije da nismo navikli.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Pa levati, yebo ih Lil.JayCatwright je napisao/la: ↑21 feb 2025, 12:44Ne mozes zavrsiti 11 ti i zaliti se na zrijeb nikako
Pitaj BVBJayCatwright je napisao/la: ↑21 feb 2025, 12:44Ne mozes zavrsiti 11 ti i zaliti se na zrijeb nikako
Pa sumnjam da bi se BvB žalio da je dobio težak ždrijeb s desetog mjesta. To samo vi možete.emir18 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:12Pitaj BVBJayCatwright je napisao/la: ↑21 feb 2025, 12:44Ne mozes zavrsiti 11 ti i zaliti se na zrijeb nikako![]()
Pa bit je da sve neka sreća da možeš kao 1 proći gore i kao 10 bolje, tako da 50/50 su ti šanse gdje god završio, osim ako si van top 8 pa moraš 2 utakmice više igrat.Jabroni je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:17Pa sumnjam da bi se BvB žalio da je dobio težak ždrijeb s desetog mjesta. To samo vi možete.emir18 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:12Pitaj BVBJayCatwright je napisao/la: ↑21 feb 2025, 12:44Ne mozes zavrsiti 11 ti i zaliti se na zrijeb nikako![]()
Nije isto ako ja na putu ispod kamena naletim na cenera, i sretan sam jer sam naletio na cenera, (BvB) i ako dodjem kući i ljut sam jer nisam naletio na cenera (Real)
Rekao bih da nešto fundamentalno tu ne razumiješ, jer ti možeš proći gore kao prvi ali to nije 50/50 šansa.
Brunu ne bi kad bi ga djaba davali, jedino Barrela ili Wirtz ostalo navedeno nije za Madrida, Ceballos je za njih WC. Izuzev Sobe on je nedostupan.denimen99 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 14:13Evo bekovi su osigurani, ja bih zadržao Mendya jer je prejak u odbrani, a naprijed Viniju niti ne treba. Desno je već prije pola godine osiguran Trent tako da je i to dobro...
Što se tiče sredine, a kada smo već kod Liveproola, Dominik Sobo je taj lik koji je mogao da igra 10ku u Reala, ali šta ćeš, ne možeš ih sve imati.. osim njega, a umjesto Luke, jedino Bruno Fernandes ili možda čak Gendouzi da proba sezonu dvije, pa ako ne ide, onda kupovina World Class 10ke
Da, ali isto tako u sredini Reala su trenutno Bellingham, Tchouameni, Valverde i Camavinga.. ne možeš tek tako dovoditi zvijezde da ti na klupi sjede.. zato mislim da kao backup Gendouzi savršeni igrač sa klupe.emir18 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:37Brunu ne bi kad bi ga djaba davali, jedino Barrela ili Wirtz ostalo navedeno nije za Madrida, Ceballos je za njih WC. Izuzev Sobe on je nedostupan.denimen99 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 14:13Evo bekovi su osigurani, ja bih zadržao Mendya jer je prejak u odbrani, a naprijed Viniju niti ne treba. Desno je već prije pola godine osiguran Trent tako da je i to dobro...
Što se tiče sredine, a kada smo već kod Liveproola, Dominik Sobo je taj lik koji je mogao da igra 10ku u Reala, ali šta ćeš, ne možeš ih sve imati.. osim njega, a umjesto Luke, jedino Bruno Fernandes ili možda čak Gendouzi da proba sezonu dvije, pa ako ne ide, onda kupovina World Class 10ke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.