cuj to ti bio na tekmi.de nam malo ispricaj kako je bilo.jesil mozda i tebe ono zatvorili u stanici..haj suti Boga ti.eto mi postujemo druge nacije,i njihove himne..Tarik14 je napisao/la:Izvinite ali stvarno moram reci da su Turci stoka od naroda. Primitivni su i to su par puta dokazali (bar kada je u pitanju nogomet ne postuju nikoga!). Nazalost, gotovo su svi zaboraviti kako smo sramotno docekani u Istanbulu. Kao da smo najgori neprijatelji Turske a ne takozvana "braca". Zbog svega ovoga, ja se dodatno nadam da cemo ih pobjediti i da cemo jos jedan put dokazati da smo jaka reprezentacija. Ocito Turci neznaju nista o Zenici i stadionu Bilino Polje. Malo ko je dosao u Zenici i vratio se sa sva 3 boda u dzepu, to je cinjenica. Sramota je sto nas Turci nesvataju kao jednu ozbiljnu ekipu ali imam osjecaj da ce se oni pokajati zbog toga..kao i Belgijanci. Buduli nas previse podcjenili, oni ce izgubiti 100%.
Lijep pozdrav svima!
Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH
- miralem444
- Kontakt:
da..konacno da i ti nesto paametno napises....slazem se..turci nas bas pocjenjuju...al vjeruj mi moze terim pricat sta hoce u javnosti al kad se zatvori sam medu cetri zida vjeruj mu da nemoze bit smiren jer zna da valja igrat protiv dzeke,ibisevica,salihovica,misimovica,spahica,pjanica.....Tarik14 je napisao/la:Izvinite ali stvarno moram reci da su Turci stoka od naroda. Primitivni su i to su par puta dokazali (bar kada je u pitanju nogomet ne postuju nikoga!). Nazalost, gotovo su svi zaboraviti kako smo sramotno docekani u Istanbulu. Kao da smo najgori neprijatelji Turske a ne takozvana "braca". Zbog svega ovoga, ja se dodatno nadam da cemo ih pobjediti i da cemo jos jedan put dokazati da smo jaka reprezentacija. Ocito Turci neznaju nista o Zenici i stadionu Bilino Polje. Malo ko je dosao u Zenici i vratio se sa sva 3 boda u dzepu, to je cinjenica. Sramota je sto nas Turci nesvataju kao jednu ozbiljnu ekipu ali imam osjecaj da ce se oni pokajati zbog toga..kao i Belgijanci. Buduli nas previse podcjenili, oni ce izgubiti 100%.
Lijep pozdrav svima!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ko ce biti komentator? Marijan nadam se! onog Teftedariju treba naglavacke istjerati sa Hayata! Marijan mora prenositi ovu utakmicu ili Hayat tv treba bojkotovati!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma treba sutit dobar je hayat pa hoce da prenosi vidili ste kako je bilo sarajevo-cluj nije niko prenosio zato samo treba sutit inace ce nam i ovo uskratitbosnas_ je napisao/la:Ko ce biti komentator? Marijan nadam se! onog Teftedariju treba naglavacke istjerati sa Hayata! Marijan mora prenositi ovu utakmicu ili Hayat tv treba bojkotovati!
- miralem444
- Kontakt:
ah sto ovo volim....ma reko sam ja... sto lijepo cut uz 15 000 strasnih navijaca..nema nas ko kineza al kad mi al kad mi krenemo ni kinezi nam nista nemog.. (ovo ja uvijek ponavljam)SaMiiR je napisao/la:
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ako nebude marjan prenosio bice sranje, marjan je super komentator i donosi srecu usto pravi Bosanac
Hayat - Sranje
Hayat - Sranje
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pobjedjujemo 100%
Turci su mraka to su dokazali kad smo gostovali MOj rodjak je bio na tekmi i sve transparenete im oduzeli oni su imali DONT FORGET SREBRENICA(imal sta los eu ovom)i oni nisu dali da se unese zato ih treba razguliti u zenici
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Ma uglavnom treba ih docekati kao i sve ostale navijace, netreba im zvizdati himnoj , a kad god prime loptu obaveznoMT87TM je napisao/la:Turci su mraka to su dokazali kad smo gostovali MOj rodjak je bio na tekmi i sve transparenete im oduzeli oni su imali DONT FORGET SREBRENICA(imal sta los eu ovom)i oni nisu dali da se unese zato ih treba razguliti u zenici
jos 6 dana do armenije

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
miralem444 je napisao/la:ah sto ovo volim....ma reko sam ja... sto lijepo cut uz 15 000 strasnih navijaca..nema nas ko kineza al kad mi al kad mi krenemo ni kinezi nam nista nemog.. (ovo ja uvijek ponavljam)SaMiiR je napisao/la:
jes vala al jesil cuo ciru : ja sam jako sretan da vas vidim svi ste sretni a i zadovolnji oni koji nisu **** mi se za njih hahahaha

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
pa i mi podcjenjujemo Armeniju i ne shvatamo je kao ozbiljnu reprezentaciju pa nam se to moze osvetiti kao Belgiji, otkad smo pobijedili Belgiju pola navijaca misli da mozemo sve pobijediti, i ne zaboravite da su Turci u Ukrajini pobijedili 3:0Tarik14 je napisao/la:Izvinite ali stvarno moram reci da su Turci stoka od naroda. Primitivni su i to su par puta dokazali (bar kada je u pitanju nogomet ne postuju nikoga!). Nazalost, gotovo su svi zaboraviti kako smo sramotno docekani u Istanbulu. Kao da smo najgori neprijatelji Turske a ne takozvana "braca". Zbog svega ovoga, ja se dodatno nadam da cemo ih pobjediti i da cemo jos jedan put dokazati da smo jaka reprezentacija. Ocito Turci neznaju nista o Zenici i stadionu Bilino Polje. Malo ko je dosao u Zenici i vratio se sa sva 3 boda u dzepu, to je cinjenica. Sramota je sto nas Turci nesvataju kao jednu ozbiljnu ekipu ali imam osjecaj da ce se oni pokajati zbog toga..kao i Belgijanci. Buduli nas previse podcjenili, oni ce izgubiti 100%.
Lijep pozdrav svima!
-
- Kontakt:
Nema veze sta mi navijaci mislimo o njima.. ali ako igraci podlegnu na isto, onda smo tek najebali. Ipak mislim da Spaha i kompanija znaju sta ih ceka, i to mi daje hrabrost.. zato ih i smijem podcijeniti kao navijac. A Tursku docekat na noz.. treba im uvaliti 3-4 gola da bi dosli sebi. Jos uvijek nas vide kao 'mladji braco,' cini mi se.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:pa i mi podcjenjujemo Armeniju i ne shvatamo je kao ozbiljnu reprezentaciju pa nam se to moze osvetiti kao Belgiji, otkad smo pobijedili Belgiju pola navijaca misli da mozemo sve pobijediti, i ne zaboravite da su Turci u Ukrajini pobijedili 3:0Tarik14 je napisao/la:Izvinite ali stvarno moram reci da su Turci stoka od naroda. Primitivni su i to su par puta dokazali (bar kada je u pitanju nogomet ne postuju nikoga!). Nazalost, gotovo su svi zaboraviti kako smo sramotno docekani u Istanbulu. Kao da smo najgori neprijatelji Turske a ne takozvana "braca". Zbog svega ovoga, ja se dodatno nadam da cemo ih pobjediti i da cemo jos jedan put dokazati da smo jaka reprezentacija. Ocito Turci neznaju nista o Zenici i stadionu Bilino Polje. Malo ko je dosao u Zenici i vratio se sa sva 3 boda u dzepu, to je cinjenica. Sramota je sto nas Turci nesvataju kao jednu ozbiljnu ekipu ali imam osjecaj da ce se oni pokajati zbog toga..kao i Belgijanci. Buduli nas previse podcjenili, oni ce izgubiti 100%.
Lijep pozdrav svima!
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Sigurno da utakmica dobija na znacaju i euforiji ako je bude prenosio Marjan.To je sada manje vazno,vazna je pobjeda protiv Armenije!
12.9.2009.
Ja licno ne podcjenjujem Armeniju kao i veliki broj BH navijaca. Svi znamo da uvijek odigramo tesko u utakmicama gdje smo 100% favoriti. Armenija jeste slaba ekipa ali moze da nam napravi dosta problema. Turci su uvjereni da ce lahko doci do 3 boda u Zenici. Misle da mi nemamo kvaliteta da zadrzimo drugo mjesto.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:pa i mi podcjenjujemo Armeniju i ne shvatamo je kao ozbiljnu reprezentaciju pa nam se to moze osvetiti kao Belgiji, otkad smo pobijedili Belgiju pola navijaca misli da mozemo sve pobijediti, i ne zaboravite da su Turci u Ukrajini pobijedili 3:0Tarik14 je napisao/la:Izvinite ali stvarno moram reci da su Turci stoka od naroda. Primitivni su i to su par puta dokazali (bar kada je u pitanju nogomet ne postuju nikoga!). Nazalost, gotovo su svi zaboraviti kako smo sramotno docekani u Istanbulu. Kao da smo najgori neprijatelji Turske a ne takozvana "braca". Zbog svega ovoga, ja se dodatno nadam da cemo ih pobjediti i da cemo jos jedan put dokazati da smo jaka reprezentacija. Ocito Turci neznaju nista o Zenici i stadionu Bilino Polje. Malo ko je dosao u Zenici i vratio se sa sva 3 boda u dzepu, to je cinjenica. Sramota je sto nas Turci nesvataju kao jednu ozbiljnu ekipu ali imam osjecaj da ce se oni pokajati zbog toga..kao i Belgijanci. Buduli nas previse podcjenili, oni ce izgubiti 100%.
Lijep pozdrav svima!
Ma ja se ne bojim rezultata sa Armenijom.Mene je vise strah zutih kartona ili da nam nekog ne povrijede
http://www.petitionspot.com/petitions/marjanmijajlovic/
ljudi potpisite peticiju i podrzite marijana!!!
Yebo vas Hayat vise, dajte da potpisujemo peticiju da dodje na BHT, jer nece Hayat prenositi Svjetsko iduce godine, ne prenose oni LP, imaju samo Primeru, koja je meni manje interesantna za gledat od EPLneOX je napisao/la:http://www.petitionspot.com/petitions/marjanmijajlovic/
evo najnovijih kvota sa bwin.com ko ce osvojit SP... pazite samo na ovu boldovanu reprezentaciju xD
2010 World Cup, World
2010 World Cup - Outright Winner - 8:00 PM
Antepost Tournament Winner (All bets stand)
Spain 5.00
Argentina 6.25
Brazil 6.25
Germany 7.00
England 9.00
Italy 10.00
Holland 13.00
France 15.00
Russia 23.00
Portugal 23.00
Ivory Coast 34.00
Denmark 51.00
Croatia 51.00
Paraguay 51.00
Nigeria 67.00
Sweden 67.00
Uruguay 67.00
USA 67.00
Bosnia Herzegovina 81.00
Serbia 81.00
Chile 81.00
Ghana 81.00
Greece 81.00
South Africa 81.00
Australia 81.00
Japan 101.00
Czech Republic 101.00
Cameroon 101.00
Korea Republic 151.00
Mexico 151.00
Slovakia 151.00
Turkey 151.00
Colombia 151.00
Switzerland 201.00
Hungary 201.00
2010 World Cup, World
Spain 5.00
Argentina 6.25
Brazil 6.25
Germany 7.00
England 9.00
Italy 10.00
Holland 13.00
France 15.00
Russia 23.00
Portugal 23.00
Ivory Coast 34.00
Denmark 51.00
Croatia 51.00
Paraguay 51.00
Nigeria 67.00
Sweden 67.00
Uruguay 67.00
USA 67.00
Bosnia Herzegovina 81.00
Serbia 81.00
Chile 81.00
Ghana 81.00
Greece 81.00
South Africa 81.00
Australia 81.00
Japan 101.00
Czech Republic 101.00
Cameroon 101.00
Korea Republic 151.00
Mexico 151.00
Slovakia 151.00
Turkey 151.00
Colombia 151.00
Switzerland 201.00
Hungary 201.00
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
jel ovo ba ozbiljno???????????adnan_hz je napisao/la:evo najnovijih kvota sa bwin.com ko ce osvojit SP... pazite samo na ovu boldovanu reprezentaciju xD
2010 World Cup, World
Spain 5.00
Argentina 6.25
Brazil 6.25
Germany 7.00
England 9.00
Italy 10.00
Holland 13.00
France 15.00
Russia 23.00
Portugal 23.00
Ivory Coast 34.00
Denmark 51.00
Croatia 51.00
Paraguay 51.00
Nigeria 67.00
Sweden 67.00
Uruguay 67.00
USA 67.00
Bosnia Herzegovina 81.00
Serbia 81.00
Chile 81.00
Ghana 81.00
Greece 81.00
South Africa 81.00
Australia 81.00
Japan 101.00
Czech Republic 101.00
Cameroon 101.00
Korea Republic 151.00
Mexico 151.00
Slovakia 151.00
Turkey 151.00
Colombia 151.00
Switzerland 201.00
Hungary 201.00

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.