Premijer liga BiH - posjeta 2018/19

dynamodresden1

Re: Premijer liga BiH - posjeta 2018/19

Post Postao/la dynamodresden1 » 19 maj 2019, 18:22

Proziva nekog a njih od 12 k i ne moze biti vise,da vas nije bilo 40 000 kad ste duplu uzeli haha,jos po jucerasnjem vremenu ismijavati 15,16 k a dole 2000 krezavaca gleda raspad dinastije ,kako ste se kuci vracali u stari grad krezavci haha
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 19 maj 2019, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 maj 2019, 18:23

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ne razumiješ me, da me razumiješ i ti i svi ostali ne bi ovdje pisali o "gurbetluku i mitomaniji".

Fino kažem da ismijavam hajp koji se stvorio prije i pred utakmicu, od novinara, pojedinih vaših navijača o nekoj jačoj posjeti za proslavu duple. To ismijavam, nigdje nisam rekao da ismijavam posjetu k'o posjetu.

Ismijavam nerealnost i neobjektivnost, eto to ismijavam.

Vidiš, i mongoloidom me nazivaju, al' ne ja sam mitoman i gurbet, a vi ste ispravni ;)
Kakav bolan hype, mi se klali na temi hoćel biti preko ili ispod 15, dan pred tekmu se pisalo biće 20k i to par ljudi. I to što ti je taj rekao za karte u klubu nije ti slagao. 2 3 sata prije tekme istok i sjever se sele pred stadion sve što je ostalo, što ne znači da je prodato sve.

A to 16k nije jača posjeta?
Pa i rekao sam pojedinci i novinari na dan utakmice, to sam još u prvom postu napisao. Ja kad pročitam na glavnim portalima u državi stotinu članaka o navijačima Sarajeva, okupacija grada, kreće se prema Koševu, ja sebi impliciram baš baš jaku posjetu, možda je u meni problem?

A za 16k, pa za naše uslove nažalost jeste, al' je meni lično to tuga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 maj 2019, 18:25

Raonffa je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ne razumiješ me, da me razumiješ i ti i svi ostali ne bi ovdje pisali o "gurbetluku i mitomaniji".

Fino kažem da ismijavam hajp koji se stvorio prije i pred utakmicu, od novinara, pojedinih vaših navijača o nekoj jačoj posjeti za proslavu duple. To ismijavam, nigdje nisam rekao da ismijavam posjetu k'o posjetu.

Ismijavam nerealnost i neobjektivnost, eto to ismijavam.

Vidiš, i mongoloidom me nazivaju, al' ne ja sam mitoman i gurbet, a vi ste ispravni ;)
Kakav bolan hype, mi se klali na temi hoćel biti preko ili ispod 15, dan pred tekmu se pisalo biće 20k i to par ljudi. I to što ti je taj rekao za karte u klubu nije ti slagao. 2 3 sata prije tekme istok i sjever se sele pred stadion sve što je ostalo, što ne znači da je prodato sve.

A to 16k nije jača posjeta?
Pa i rekao sam pojedinci i novinari na dan utakmice, to sam još u prvom postu napisao. Ja kad pročitam na glavnim portalima u državi stotinu članaka o navijačima Sarajeva, okupacija grada, kreće se prema Koševu, ja sebi impliciram baš baš jaku posjetu, možda je u meni problem?

A za 16k, pa za naše uslove nažalost jeste, al' je meni lično to tuga.
Pa ljudi su odgovorni za ono što kažu/napišu, a ne za ono što ti shvatiš.

I previše se trudiš da ismijavaš nerealnost i hype obzirom da pripadaš skupini navijača koja je početkom sezone izjavila "bićemo prvi i kupa osvajači".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2019, 18:26

I Velid je rekao 20k ,ko smo mi da sumnjamo u to. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 maj 2019, 18:26

mma_hz je napisao/la::nedam: Ismijavao si ti posjetu,ismijavao pa kad si vidjeo da je ono prije utakmice malo si spustio loptu.
Nemoj ba ,kad si poceo sa jednim zavrsi s tim.
Nemoj se savijati ko jasika.
Za to "prije utakmice" sam ti već rekao, nisam od jučer, godinama pratim našu ligu, znam koliko ljudi može doći u tom periodu prije tekme-početak tekme, ne govorimo o nekim velikim brojkama, koja stotina max.

Ono što ti vidiš na slici je tih 15-16k ugrubo, eh sad što to na onom stadionu izgleda mizerno, što se tebi to ne sviđa ili šta ti je već ne znam, to fakat nije moj problem i nema potrebe da mi prebacuješ za nešto i da mi stavljaš riječi u usta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2019, 18:28

Raonffa je napisao/la:
mma_hz je napisao/la::nedam: Ismijavao si ti posjetu,ismijavao pa kad si vidjeo da je ono prije utakmice malo si spustio loptu.
Za to "prije utakmice" sam ti već rekao, nisam od jučer, godinama pratim našu ligu, znam koliko ljudi može doći u tom periodu prije tekme-početak tekme, ne govorimo o nekim velikim brojkama, koja stotina max.

Ono što ti vidiš na slici je tih 15-16k ugrubo, eh sad što to na onom stadionu izgleda mizerno, što se tebi to ne sviđa ili šta ti je već ne znam, to fakat nije moj problem i nema potrebe da mi prebacuješ za nešto i da mi stavljaš riječi u usta.
Pa stani sad onda zbog čega si onda poceo svu ovu priču?
FK SARAJEVO.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 maj 2019, 18:29

SarajevoJeBordo je napisao/la: Pa ljudi su odgovorni za ono što kažu/napišu, a ne za ono što ti shvatiš.

I previše se trudiš da ismijavaš nerealnost i hype obzirom da pripadaš skupini navijača koja je početkom sezone izjavila "bićemo prvi i kupa osvajači".
Ne ne, ja sam to u jednom postu ismijao, izvini molim te. Ostalih 20 postova se naduravam sa tobom i tvojom ekipom šta sam htio reći prvim postom, budi realan jbg :)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 maj 2019, 18:31

mma_hz je napisao/la: Pa stani sad onda zbog čega si onda poceo svu ovu priču?
Jer puca po savovima kao i 90% strumfova ovih dana :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2019, 18:31

FrancescoTotti je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Pa stani sad onda zbog čega si onda poceo svu ovu priču?
Jer puca po savovima kao i 90% strumfova ovih dana :lol:
Neka te,cekam da on to sam prizna ba. :mrgreen:
Ali posto je on tvrdoglav sad Ce on opet u kontru..
Neka ga vala da ubijem ovo do iftara aBd.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 19 maj 2019, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 maj 2019, 18:32

mma_hz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Pa stani sad onda zbog čega si onda poceo svu ovu priču?
Je l' me yebeš brate? :D :D

Napisao u prvom postu kako sam se smijao novinarima i njihovim člancima, pojedincima sa vaše teme, pa i ovoj dvojici što su napisali "pun istok" i "više od pola zapada puno" što implicira da posjeta od 15k nije realna, a realno je da je to bilo maksimalno što se moglo izbrojati jučer tih 15-16k.

I sve sam ovo već tri puta ponovio :)

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 19 maj 2019, 18:32

Jado jadni klub koji je u rangu mladosti ,kojem jedan retardirani trener upravlja klubom a takodjer ga tuzi za 400 milja ismijava nesto ,da vam nije krova na sjeveru bilo bi vas 500 jucer,poklopi se i suti i uzivaj u propasti dinastije misimovic-osim ,na najnizim ste granama ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2019, 18:33

Da :mrgreen:
FK SARAJEVO.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2019, 18:37

slika

Kanton Sarajevo bogato časti FK Sarajevo za osvajanje duple krune!

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 maj 2019, 18:41

Po onakvoj kisi jucer, u BOSANSKOJ MRTVOJ PREMIJER LIGI se skupi 15-16 hiljada ljudi na kosevu koje je znamo kakvo i frajer pokusava ismijavat to... to fakat samo krezubi strumf moze.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 maj 2019, 18:47

Raonffa je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Pa ljudi su odgovorni za ono što kažu/napišu, a ne za ono što ti shvatiš.

Ne ne, ja sam to u jednom postu ismijao, izvini molim te. Ostalih 20 postova se naduravam sa tobom i tvojom ekipom šta sam htio reći prvim postom, budi realan jbg :)
Pa ljudi su odgovorni za ono što kažu/napišu, a ne za ono što ti shvatiš.

I previše si se potrudio U JEDNOM POSTU da ismiješ nerealnost i hype obzirom da pripadaš skupini navijača koja je početkom sezone izjavila "bićemo prvi i kupa osvajači"
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 maj 2019, 19:00

dynamodresden1 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Ja samo ne znam kako je neko ovdje izbrojao 15500 gledatelja
Onda Hase prima 55000
Sta ti pametujes krezavac jedan ,pojedite muda i ti i ovaj mongoloid idite na plodjenje kod lutve svrsavate kad mu vidite onakvu retardiranu facu ,sta vas **** boli koliko je bilo na kosevu drzite se propale dinastije
Hvala
Ja stvarno ne znam sto se pitari ovoliko zestite
Pa nije secer upao u vodu
To je bila samo slika

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2019, 19:09

MortemHz je napisao/la:slika

Kanton Sarajevo bogato časti FK Sarajevo za osvajanje duple krune!

slika
Nista nisu pogresili, svakako su oni nase djevojcice :kafa:

Kakvu su jucer parolu digli, da znamo sta nas ceka u narednoj sezoni :lol:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 19 maj 2019, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 19 maj 2019, 19:10

dynamodresden1 je napisao/la:Jado jadni klub koji je u rangu mladosti ,kojem jedan retardirani trener upravlja klubom a takodjer ga tuzi za 400 milja ismijava nesto ,da vam nije krova na sjeveru bilo bi vas 500 jucer,poklopi se i suti i uzivaj u propasti dinastije misimovic-osim ,na najnizim ste granama ...
Ti si fakat bolestan lik, sta vrijeđaš toliko
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2019, 19:12

A fin je svrakino,neko mu rekao da je odlika, osobina pametnih ljudi sarkazam.
Ostalo svi znamo. :urnebes:
FK SARAJEVO.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 maj 2019, 19:14

mma_hz je napisao/la:A fin je svrakino,neko mu rekao da je odlika, osobina pametnih ljudi sarkazam.
Ostalo svi znamo. :urnebes:
:urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.