Premijer liga BiH - posjeta 2018/19
- dynamodresden1
Re: Premijer liga BiH - posjeta 2018/19
Proziva nekog a njih od 12 k i ne moze biti vise,da vas nije bilo 40 000 kad ste duplu uzeli haha,jos po jucerasnjem vremenu ismijavati 15,16 k a dole 2000 krezavaca gleda raspad dinastije ,kako ste se kuci vracali u stari grad krezavci haha
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 19 maj 2019, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i rekao sam pojedinci i novinari na dan utakmice, to sam još u prvom postu napisao. Ja kad pročitam na glavnim portalima u državi stotinu članaka o navijačima Sarajeva, okupacija grada, kreće se prema Koševu, ja sebi impliciram baš baš jaku posjetu, možda je u meni problem?SarajevoJeBordo je napisao/la:Kakav bolan hype, mi se klali na temi hoćel biti preko ili ispod 15, dan pred tekmu se pisalo biće 20k i to par ljudi. I to što ti je taj rekao za karte u klubu nije ti slagao. 2 3 sata prije tekme istok i sjever se sele pred stadion sve što je ostalo, što ne znači da je prodato sve.Raonffa je napisao/la:
Ne razumiješ me, da me razumiješ i ti i svi ostali ne bi ovdje pisali o "gurbetluku i mitomaniji".
Fino kažem da ismijavam hajp koji se stvorio prije i pred utakmicu, od novinara, pojedinih vaših navijača o nekoj jačoj posjeti za proslavu duple. To ismijavam, nigdje nisam rekao da ismijavam posjetu k'o posjetu.
Ismijavam nerealnost i neobjektivnost, eto to ismijavam.
Vidiš, i mongoloidom me nazivaju, al' ne ja sam mitoman i gurbet, a vi ste ispravni
A to 16k nije jača posjeta?
A za 16k, pa za naše uslove nažalost jeste, al' je meni lično to tuga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa ljudi su odgovorni za ono što kažu/napišu, a ne za ono što ti shvatiš.Raonffa je napisao/la:Pa i rekao sam pojedinci i novinari na dan utakmice, to sam još u prvom postu napisao. Ja kad pročitam na glavnim portalima u državi stotinu članaka o navijačima Sarajeva, okupacija grada, kreće se prema Koševu, ja sebi impliciram baš baš jaku posjetu, možda je u meni problem?SarajevoJeBordo je napisao/la:Kakav bolan hype, mi se klali na temi hoćel biti preko ili ispod 15, dan pred tekmu se pisalo biće 20k i to par ljudi. I to što ti je taj rekao za karte u klubu nije ti slagao. 2 3 sata prije tekme istok i sjever se sele pred stadion sve što je ostalo, što ne znači da je prodato sve.Raonffa je napisao/la:
Ne razumiješ me, da me razumiješ i ti i svi ostali ne bi ovdje pisali o "gurbetluku i mitomaniji".
Fino kažem da ismijavam hajp koji se stvorio prije i pred utakmicu, od novinara, pojedinih vaših navijača o nekoj jačoj posjeti za proslavu duple. To ismijavam, nigdje nisam rekao da ismijavam posjetu k'o posjetu.
Ismijavam nerealnost i neobjektivnost, eto to ismijavam.
Vidiš, i mongoloidom me nazivaju, al' ne ja sam mitoman i gurbet, a vi ste ispravni
A to 16k nije jača posjeta?
A za 16k, pa za naše uslove nažalost jeste, al' je meni lično to tuga.
I previše se trudiš da ismijavaš nerealnost i hype obzirom da pripadaš skupini navijača koja je početkom sezone izjavila "bićemo prvi i kupa osvajači".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
I Velid je rekao 20k ,ko smo mi da sumnjamo u to. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Za to "prije utakmice" sam ti već rekao, nisam od jučer, godinama pratim našu ligu, znam koliko ljudi može doći u tom periodu prije tekme-početak tekme, ne govorimo o nekim velikim brojkama, koja stotina max.mma_hz je napisao/la:Ismijavao si ti posjetu,ismijavao pa kad si vidjeo da je ono prije utakmice malo si spustio loptu.
Nemoj ba ,kad si poceo sa jednim zavrsi s tim.
Nemoj se savijati ko jasika.
Ono što ti vidiš na slici je tih 15-16k ugrubo, eh sad što to na onom stadionu izgleda mizerno, što se tebi to ne sviđa ili šta ti je već ne znam, to fakat nije moj problem i nema potrebe da mi prebacuješ za nešto i da mi stavljaš riječi u usta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa stani sad onda zbog čega si onda poceo svu ovu priču?Raonffa je napisao/la:Za to "prije utakmice" sam ti već rekao, nisam od jučer, godinama pratim našu ligu, znam koliko ljudi može doći u tom periodu prije tekme-početak tekme, ne govorimo o nekim velikim brojkama, koja stotina max.mma_hz je napisao/la:Ismijavao si ti posjetu,ismijavao pa kad si vidjeo da je ono prije utakmice malo si spustio loptu.
Ono što ti vidiš na slici je tih 15-16k ugrubo, eh sad što to na onom stadionu izgleda mizerno, što se tebi to ne sviđa ili šta ti je već ne znam, to fakat nije moj problem i nema potrebe da mi prebacuješ za nešto i da mi stavljaš riječi u usta.
FK SARAJEVO.
Ne ne, ja sam to u jednom postu ismijao, izvini molim te. Ostalih 20 postova se naduravam sa tobom i tvojom ekipom šta sam htio reći prvim postom, budi realan jbgSarajevoJeBordo je napisao/la: Pa ljudi su odgovorni za ono što kažu/napišu, a ne za ono što ti shvatiš.
I previše se trudiš da ismijavaš nerealnost i hype obzirom da pripadaš skupini navijača koja je početkom sezone izjavila "bićemo prvi i kupa osvajači".

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jer puca po savovima kao i 90% strumfova ovih danamma_hz je napisao/la: Pa stani sad onda zbog čega si onda poceo svu ovu priču?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Neka te,cekam da on to sam prizna ba.FrancescoTotti je napisao/la:Jer puca po savovima kao i 90% strumfova ovih danamma_hz je napisao/la: Pa stani sad onda zbog čega si onda poceo svu ovu priču?

Ali posto je on tvrdoglav sad Ce on opet u kontru..
Neka ga vala da ubijem ovo do iftara aBd.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 19 maj 2019, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Je l' me yebeš brate?mma_hz je napisao/la:Pa stani sad onda zbog čega si onda poceo svu ovu priču?Raonffa je napisao/la:Za to "prije utakmice" sam ti već rekao, nisam od jučer, godinama pratim našu ligu, znam koliko ljudi može doći u tom periodu prije tekme-početak tekme, ne govorimo o nekim velikim brojkama, koja stotina max.mma_hz je napisao/la:Ismijavao si ti posjetu,ismijavao pa kad si vidjeo da je ono prije utakmice malo si spustio loptu.

Napisao u prvom postu kako sam se smijao novinarima i njihovim člancima, pojedincima sa vaše teme, pa i ovoj dvojici što su napisali "pun istok" i "više od pola zapada puno" što implicira da posjeta od 15k nije realna, a realno je da je to bilo maksimalno što se moglo izbrojati jučer tih 15-16k.
I sve sam ovo već tri puta ponovio

- dynamodresden1
Jado jadni klub koji je u rangu mladosti ,kojem jedan retardirani trener upravlja klubom a takodjer ga tuzi za 400 milja ismijava nesto ,da vam nije krova na sjeveru bilo bi vas 500 jucer,poklopi se i suti i uzivaj u propasti dinastije misimovic-osim ,na najnizim ste granama ...
Da 

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Kanton Sarajevo bogato časti FK Sarajevo za osvajanje duple krune!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Po onakvoj kisi jucer, u BOSANSKOJ MRTVOJ PREMIJER LIGI se skupi 15-16 hiljada ljudi na kosevu koje je znamo kakvo i frajer pokusava ismijavat to... to fakat samo krezubi strumf moze.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa ljudi su odgovorni za ono što kažu/napišu, a ne za ono što ti shvatiš.Raonffa je napisao/la:Ne ne, ja sam to u jednom postu ismijao, izvini molim te. Ostalih 20 postova se naduravam sa tobom i tvojom ekipom šta sam htio reći prvim postom, budi realan jbgSarajevoJeBordo je napisao/la: Pa ljudi su odgovorni za ono što kažu/napišu, a ne za ono što ti shvatiš.
I previše si se potrudio U JEDNOM POSTU da ismiješ nerealnost i hype obzirom da pripadaš skupini navijača koja je početkom sezone izjavila "bićemo prvi i kupa osvajači"
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvaladynamodresden1 je napisao/la:Sta ti pametujes krezavac jedan ,pojedite muda i ti i ovaj mongoloid idite na plodjenje kod lutve svrsavate kad mu vidite onakvu retardiranu facu ,sta vas **** boli koliko je bilo na kosevu drzite se propale dinastijesvrakino1921 je napisao/la:Ja samo ne znam kako je neko ovdje izbrojao 15500 gledatelja
Onda Hase prima 55000
Ja stvarno ne znam sto se pitari ovoliko zestite
Pa nije secer upao u vodu
To je bila samo slika
Nista nisu pogresili, svakako su oni nase djevojciceMortemHz je napisao/la:
Kanton Sarajevo bogato časti FK Sarajevo za osvajanje duple krune!

Kakvu su jucer parolu digli, da znamo sta nas ceka u narednoj sezoni

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 19 maj 2019, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ti si fakat bolestan lik, sta vrijeđaš tolikodynamodresden1 je napisao/la:Jado jadni klub koji je u rangu mladosti ,kojem jedan retardirani trener upravlja klubom a takodjer ga tuzi za 400 milja ismijava nesto ,da vam nije krova na sjeveru bilo bi vas 500 jucer,poklopi se i suti i uzivaj u propasti dinastije misimovic-osim ,na najnizim ste granama ...
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
A fin je svrakino,neko mu rekao da je odlika, osobina pametnih ljudi sarkazam.
Ostalo svi znamo.
Ostalo svi znamo.

FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:A fin je svrakino,neko mu rekao da je odlika, osobina pametnih ljudi sarkazam.
Ostalo svi znamo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.