BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Podsjeti me ova tragedija sa rudarima na prosli pocetak kvalifikacija za Euro i mec sa Kiprom
Don't believe the hype.
Mislim da Bicakcic treba igrati od prve minute. ali nazalost ostake Zuka/Sunjic. Civic i Todorovic to trebalo da bude 100% ne mislim da ce Bickakic igrati desno.
u sredini bi volio da dobije Krunic mjesto od Saric. ostalo Pjanic, Besic, Visca, Duljevic i Dzeko je 100 % .neko prica da Zakaric igra od prve. nadam se da nije istina. on je dobar za zadni 20 minuta. nije on igrac za prve minute + nije njegova pozicija.
sutra sam na stadionu
u sredini bi volio da dobije Krunic mjesto od Saric. ostalo Pjanic, Besic, Visca, Duljevic i Dzeko je 100 % .neko prica da Zakaric igra od prve. nadam se da nije istina. on je dobar za zadni 20 minuta. nije on igrac za prve minute + nije njegova pozicija.
sutra sam na stadionu
- anonymousHD
- Kontakt:
Na Bilinom nebitno koja repka dolazi, cijene karti su uvijek iste, osim ako su prijateljske, tad su jeftinije. Išao sam na Lihtenštajn, plaćao 40KM kartu, to su normalne cijene, ipak idete da gledate Džeku, Pjanića i društvo, koga briga protiv koga se igra. Plaćaš kartu radi njih.
TEEEEKBIIIIIRRRRRRRokoko87 je napisao/la:Sutra glavom na kopačku sviSarmelino je napisao/la:Autoritet, svaka cast.Moggi je napisao/la:@gefufna izbacen sa spiska, necemo ovo shvatiti kao zajebanciju da moze svako kako hoce
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako neko hoće dat ću sutra za cvaju dvije ulaznice juga, ja cu preuzeti sutra 4 karte u Sarajevu, a samo nas dvojica dosla.
U svakom prvenstvu najvise iznenadjenja ima u prvom kolu. Moramo ozbiljno shvatiti ove armence. Stvarno ne smijemo kiksati protiv ekipe koja je izgubila od Gibraltara. Meni rutinska pobjeda od 2-0 dosta 
A jbt kako je raja ohladila za reprezentacijom. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vratice se to kada aBd budemo blizu plasmana za Euro, odjednom ce se svih sjetiti da su navijaci reprezentacijeKaunas je napisao/la:A jbt kako je raja ohladila za reprezentacijom.
A inace, da, sutra je utakmica a danas se ispisalo mozda stranicu-dvije, prije je to znalo biti 10-20.
Ma sumnjam da ce se vise ponoviti ona atmosfera i iscekivanje tekmi kao 2010-2014. Daj Boze.Vucevich je napisao/la:Vratice se to kada aBd budemo blizu plasmana za Euro, odjednom ce se svih sjetiti da su navijaci reprezentacijeKaunas je napisao/la:A jbt kako je raja ohladila za reprezentacijom.
A inace, da, sutra je utakmica a danas se ispisalo mozda stranicu-dvije, prije je to znalo biti 10-20.
15.10.2013.
Teško, mada ne znam da li je to fenomen samo kod nas ili je generalno otpao interes za reprezentativni fudbal. Primjetio sam i kod drugih da nema baš nekog velikog interesa više, recimo Crna Gora, Mađarska.Kaunas je napisao/la:Ma sumnjam da ce se vise ponoviti ona atmosfera i iscekivanje tekmi kao 2010-2014. Daj Boze.Vucevich je napisao/la:Vratice se to kada aBd budemo blizu plasmana za Euro, odjednom ce se svih sjetiti da su navijaci reprezentacijeKaunas je napisao/la:A jbt kako je raja ohladila za reprezentacijom.
Nakon svjetskog prvenstva nema više nekog posebnog interesa, a nakon Irske i Kipra još manje.
A šteta, znalo se nekad bit do 4 ujutro pisati po hiljadu postova prije utakmice sa Latvijom, to je bilo to
Ili one prijateljske pred SP u jutarnjem terminu. Cekale se te tekme ko da je finale prvenstva. 
15.10.2013.
Gott ist der Größte!Osim13 je napisao/la:TEEEEKBIIIIIRRRRRRRokoko87 je napisao/la:Sutra glavom na kopačku sviSarmelino je napisao/la: Autoritet, svaka cast.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jedino u slučaju nekog ekstra nastupa na Euru. Kad bi recimo došli u četvrtfinale, onda bi bila totalna ludnica.
Ili kojim slučajem ako budemo igrali finale
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Finale cemo igrat! Na FIFI 20.Mokes je napisao/la:Jedino u slučaju nekog ekstra nastupa na Euru. Kad bi recimo došli u četvrtfinale, onda bi bila totalna ludnica.
Ma rasplamsat ce se malo atmosfera ako puknemo Armence i Grke. Pred Talijane ce ludnica bit,jer ne znam kad smo zadnji put s njima igrali,ne mogu se sjetit. I da,mislim da nisu ni oni nesto posebno,moze se sa svima igrati.
Ziv je Gefufna. 
15.10.2013.
Pa nema.više Saje da daje nebulozne izjave,samo se o tome znalo pisat i šprdat po 15 stranicaKaunas je napisao/la:Ma sumnjam da ce se vise ponoviti ona atmosfera i iscekivanje tekmi kao 2010-2014. Daj Boze.Vucevich je napisao/la:Vratice se to kada aBd budemo blizu plasmana za Euro, odjednom ce se svih sjetiti da su navijaci reprezentacijeKaunas je napisao/la:A jbt kako je raja ohladila za reprezentacijom.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
rishovski je napisao/la: Pa nema.više Saje da daje nebulozne izjave,samo se o tome znalo pisat i šprdat po 15 stranica
Sada ćemo morati igrati na bod protiv Izraela, jer bez Džeke nemamo izgleda za pobjedu
Pa ono na Kosevu kad smo ih dobili u jaranskoj tekmi. Mislim da je bilo tad i nikad viseNadalRafa je napisao/la:Ma rasplamsat ce se malo atmosfera ako puknemo Armence i Grke. Pred Talijane ce ludnica bit,jer ne znam kad smo zadnji put s njima igrali,ne mogu se sjetit. I da,mislim da nisu ni oni nesto posebno,moze se sa svima igrati.
Sad ih dobijamo opet ovdje i zavrsavamo prvi u grupiFliX je napisao/la:Pa ono na Kosevu kad smo ih dobili u jaranskoj tekmi. Mislim da je bilo tad i nikad viseNadalRafa je napisao/la:Ma rasplamsat ce se malo atmosfera ako puknemo Armence i Grke. Pred Talijane ce ludnica bit,jer ne znam kad smo zadnji put s njima igrali,ne mogu se sjetit. I da,mislim da nisu ni oni nesto posebno,moze se sa svima igrati.