evo je. vjerovatno im smeta ovo "to je nasa zemlja". ili mozda ono "nek svi u njoj sretno zive"

antisrpstvo par excellance
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Odgovorio sam ti u pp. Eto da ova prepiska ima i nekog smisla, a ne samo da se valjaju ove politikantske gluposti.Surreal je napisao/la: ↑26 jul 2021, 16:36Jesi li iz Beograda, trebalo bi mi par infoEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑26 jul 2021, 16:34Pa takvi ni ne zasluzujete medalju, da izvines. Mislio sam da vas interesuje sport. A vama je isti samo orudje za politicka prepucavanja i nista vise od toga. Steta sto nema te olimijske discipline, za*ebali biste i Izraelce/Palestince definitivno za zlatnu medalju![]()
Bio sam dole, mislio da od njih nema ludjih, evo demantujete me sve vise kako Igre odmicu![]()
Nisam ovo prije čuo i po meni je ovo vrhunska pjesma (mogao je i nas malo ubaciti
Da ti objasni Hantraha nešto, vlašino vlaška. Potreba za Bošnjakistanom ne postoji. Vidiš li imbecilu da ti Hantraga kaže da nema nikakav problem s tim što si ti Srbin i da podržava da na utakmicu reprezentacije dođeš sa zastavom svog naroda? Zaveži oko jedne ruke zastavu BiH, oko druge srpskog naroda i dođi na BILO KOJU utakmicu BiH, ja ću te cijeli dan voditi, častiti, radi šta hoćeš. Hantraga je apsolutno protiv ideje da se Srbima (ili Hrvatima) nameće nešto što oni nisu, bošnjaštvo, bilo šta. Ne pada mi na pamet Matea iz Širokog ubjeđivati da nije Hrvat, kad jeste. Ne pada mi na pamet Mitra s Pala ubjeđivati da nije Srbin, kad jeste. Ne pada mi na pamet čak ni tražiti da poštuješ neke stvari, koje znam da nije moguće.jedanjeborac je napisao/la: ↑26 jul 2021, 16:10Patriota Hantraga je dao odgovor svih odgovora.
Hvala mu.
Dakle Bošnjakistan je jedino prihvatljiv. Sve ostalo gazi.
To je ta vječita i gotovo opskurna duhovna netrpeljivost prema svemu ostalom u BiH, zato su rezultati na nivou Svazilenda.
Tradicija + strategija
Nema su šta puno analizirati:EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑26 jul 2021, 19:15Hajde dajte neku lepu analizu, opsirniju, za ovog decka iz Sarajeva, tekvondo-borca, momak je bio na pragu medalje, nije bio puki turista kakve su prepune sve reprezentacije.
Ispljuvaste ga vala za medalju, sramota!
Sopstvenog sportistu koji - nije podbacio! Ne radi se to.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 21:04sanse za medalju do kraja Igara:
Muratovic 0%
Ceric 17%
Tuka 6%
To neke kladare, ili tvoje mišljenje?akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 21:04sanse za medalju do kraja Igara:
Muratovic 0%
Ceric 17%
Tuka 6%
Nemojmo pretjerivati, Cerić ima možda ono 1% šanse. Tuka je precjenjen. Njegov prajm je prošao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 21:04sanse za medalju do kraja Igara:
Muratovic 0%
Ceric 17%
Tuka 6%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.