Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
Stanite malo ljudi...citam komentare jednih te istih ljudi poslije utakmice sa Estonijom i poslije ove veceras.
Protiv Estonije je bila prica slijedeca:
Odlicno,samouvjereno,dominacija na sredini terena svih 90 minuta,odbrana na vrhunskom nivou bez ijedne greške,odmah smo im dali do znanja ko je gazda na terenu,samo su jednom opucali na gol za 90 minuta i ostalo...OK,to je jedna strana medalje.
E onda protiv Španije ide ova prica:
Supić je kreten!! odbarana je pokazala koliko je limitirana (pa onda ide prozivanje igraca poimenicno),veze nije bilo nikako,španci su se sa nama pogiravali,teško cemo mi u baražu sa ovom igrom i slicna prica.
Treba li pominjati da se radi o istoj reprezentaciji i istim igracima?? samo je sad problem što ljudi ne mogu da shvate da je jedno igrati sa estonijom a drugo sa prvacima evrope špancima pa je sad kukanje na sve strane kako smo loši.
Odlicno,samouvjereno,dominacija na sredini terena svih 90 minuta,odbrana na vrhunskom nivou bez ijedne greške,odmah smo im dali do znanja ko je gazda na terenu,samo su jednom opucali na gol za 90 minuta i ostalo...OK,to je jedna strana medalje.
Supić je kreten!! odbarana je pokazala koliko je limitirana (pa onda ide prozivanje igraca poimenicno),veze nije bilo nikako,španci su se sa nama pogiravali,teško cemo mi u baražu sa ovom igrom i slicna prica.
Treba li pominjati da se radi o istoj reprezentaciji i istim igracima?? samo je sad problem što ljudi ne mogu da shvate da je jedno igrati sa estonijom a drugo sa prvacima evrope špancima pa je sad kukanje na sve strane kako smo loši.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ljudi tako je kako je al tek sada vidim koliko nam je potreban papac...........
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
svaka čast potpuno se slažemdrop je napisao/la:Stanite malo ljudi...citam komentare jednih te istih ljudi poslije utakmice sa Estonijom i poslije ove veceras.

Ali mi nismo potrebni njemuMinche je napisao/la:ljudi tako je kako je al tek sada vidim koliko nam je potreban papac...........

- velez_mostar
- Kontakt:
Pa normalno je da se greske ne vide protiv ekipa tipa Estonija,Armenija,i td..nego protiv ovih svemiraca ,koji ti pokazu gdje skripi,i koji u toku utakmice koriste i najmanju gresku...To je sasvim opravdana prica.drop je napisao/la:Stanite malo ljudi...citam komentare jednih te istih ljudi poslije utakmice sa Estonijom i poslije ove veceras.
Je-bivjetri i okretaci guzice odakle vjetar puse moj ti @dropagadrop je napisao/la:Stanite malo ljudi...citam komentare jednih te istih ljudi poslije utakmice sa Estonijom i poslije ove veceras.

Mi za tri dana promjeniti pricu ebo otrokusu Dzezvu kakvih ih na forumu ima.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
drop je napisao/la:Stanite malo ljudi...citam komentare jednih te istih ljudi poslije utakmice sa Estonijom i poslije ove veceras.
**** te drop pa prvi put da se slozim stobom bar u jednom dijelu teksta...
ma ije problem u igracima, i ako i njih ima kojima treba reci hvala, ali ja njih ne bi prozivao. problem je u formaciji i to je vise nego ocigledno mi nemamo apsolutno odbrane, ovaj sistem nevodi nicemu, sve golove smo primili zahvaljujuci nasoj greski negdje na sredini onda nista ne mozemo odbraniti i svaki napad protivnika izgleda, a veceras protiv spanaca je i bio, kao gol sansa.
ako bi trebalo nekog izdvojiti onda je to Rahimic jer stvarno covjek je doktor a nekog pokuditi onda je to Ciro-motivator da a takticar i trener niakakav .
i za one sto vicu ciro ondje treniro ciro ovdje treniro nekoga, na kraju je odsvakle dobio otkaz pa cak i u ekipam a iz hrvatske lige zbog losih rezultata,.
ciro promjeni taktiku ovo je zastarjelo i ne moze se igrati.
U ime Gospodara...
Sve veliki nogometni znalci pa sad kao analiziraju kako je ko odigro,nevjerovatno
Pa neka nam se ovo desilo da se malo prizemljimo al je gorak okus ipak 5 komada nije nam se smjelo desiti nikako al Boze moj konsolidovati redove do baraza i malo razmisliti od sistemu 3-5-2
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
To je tacno,ali mi kao nacija idemo nevjerovatno brzo iz euforije u depresiju...poslije estonije je bilo komentara "dajte nam Brazil da se igramo" ...a veceras "ma realno,nemamo mi nekih šansu u baražu sa ovom ekipom" to jedini te isti ljudi pišu,samo ja to pratim,ali nebitno sad.velez_mostar je napisao/la:Pa normalno je da se greske ne vide protiv ekipa tipa Estonija,Armenija,i td..nego protiv ovih svemiraca ,koji ti pokazu gdje skripi,i koji u toku utakmice koriste i najmanju gresku...To je sasvim opravdana prica.drop je napisao/la:Stanite malo ljudi...citam komentare jednih te istih ljudi poslije utakmice sa Estonijom i poslije ove veceras.
Nema mjere ni granice ni u cemu...možda bi bilo bolje da smo probali 4-4-2 sa cetvoricom nazad,da bar više namucimo špance u fazi napada,da imamo jednog više u odbrani...ali ko garantuje da opet nebi primili petardu.
Necu da velicam španiju jer ih mrzim,ali oni su svjetska sila i to je valjda svima jasno...ali bošnjo misli da smo i mi postali to isto preko noci....malo realnosti i ništa više.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 okt 2009, 23:59, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ma dajte ljudi cemu kritike, cemu ne zadovoljstvo? Slavite, BiH igra baraz! Mala i razjedinjena zemlja je nadomak svedskog cuda.
Da se kratko osvrnem na tekmu:
Bosna je mogla pre Spanije povesti 2:0.., da je bilo vise srece bilo bi 5:5, mada i ovako nije lose, jer je to Spanija. BiH je igrala pod pritiskom zutih kartona. Da su okolnosti zahtevale da BiH osvoji tri boda, Spanija bi veceras pala, garantujem! Da je kojim slucajem Supa bio raspolozeniji i rezultat bi bio povoljniji, ali to ne znaci da momka treba razapinjati nakon dve "greskice". Poraz je dosao pravog momneta! U barazu ce uci prizemljeni, jer su se iskreno malo digli u visine. Ovaj je poraz preventivno dobro dosao.
Sretno u barazu Zmajevi!!!
...da se kratko nadovezem na pisanje pojedinaca i njihovo moljakanje da se Hasan-MIS i Sasa-PAPAK moraju/trebaju vratiti u repku. Vi koji to pisete nemate grama dostojanstva, kao i vasi fudbalski idoli(mis i papak).
Da se kratko osvrnem na tekmu:
Bosna je mogla pre Spanije povesti 2:0.., da je bilo vise srece bilo bi 5:5, mada i ovako nije lose, jer je to Spanija. BiH je igrala pod pritiskom zutih kartona. Da su okolnosti zahtevale da BiH osvoji tri boda, Spanija bi veceras pala, garantujem! Da je kojim slucajem Supa bio raspolozeniji i rezultat bi bio povoljniji, ali to ne znaci da momka treba razapinjati nakon dve "greskice". Poraz je dosao pravog momneta! U barazu ce uci prizemljeni, jer su se iskreno malo digli u visine. Ovaj je poraz preventivno dobro dosao.
Sretno u barazu Zmajevi!!!
...da se kratko nadovezem na pisanje pojedinaca i njihovo moljakanje da se Hasan-MIS i Sasa-PAPAK moraju/trebaju vratiti u repku. Vi koji to pisete nemate grama dostojanstva, kao i vasi fudbalski idoli(mis i papak).
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 15 okt 2009, 00:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Nešto kontam sad... Na ovom forumu sam kao posjetilac nekih 20-ak dana unazad i svačega sam se "naslušao"... Evo sad je pljuvanje po igračima (da ih ne imenujem sad), prije nekih 4 sata unazad bilo je "dajte Brazil da se igramo..."
a ako, kojim slučajem, u šta se nadam i vjerujem, prođemo u baražu i odemo na SP, kako će se priča opet okrenuti i kako će se neka imena opet dizati do nebesa, a sad se pljuje po njima
nevjerovatno, to samo ima kod nas
ali tačna je ona "znam ja nas, **** ti nas..." 

Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
Joj sto ne mogu ovih navijaca na baterije. Kad pobjedjujemo sve je dobro cim se dogodi jedan poraz eto ih odmah da kritikuju i da govore da nista ne valja. Slazem se odigrali smo lose, naprosto su nas razbili, ali ruku na srce imali smo i mi dosta odlicnih prilika i da je Vedo pogodio onu priliku iz 10. minute ko zna u kojem bi smjeru otisla utakmica. Dalje treba napomenuti da je dosta nasih igraca igralo u grcu, Spahic umjesto da krene na Iniestu on se od njega odmice, mozda i tu treba traziti razloge poraza, ili cak gresku Cire koji je izveo te igrace koji su optereceni, no i sam je rekao da je zelio da se na taj nacin zahvali divinim navijacima. Spanija jeste igrala odlicno kao sto sam gore napisao ali imam osjecaj da je svaki njihov sut zavrsio u mrezi naseg gola.
Moje misljenje je da je ovaj poraz dosao u pravo vrijeme i da se iz ovakvih poraza najvise nauci i mislim da cemo izvuci svoje pouke i izaci jaci i otici aBd u JAR na ljeto sljedece godine. Sto se tice igraca necu komentarisati jer sam misljenja da mi gubimo i pobjedjujemo kao tim, isto kao sto u pobjedi ne treba nikog posebno izdvajati, isto tako u porazima ne treba traziti nekog krivca.
Moje misljenje je da je ovaj poraz dosao u pravo vrijeme i da se iz ovakvih poraza najvise nauci i mislim da cemo izvuci svoje pouke i izaci jaci i otici aBd u JAR na ljeto sljedece godine. Sto se tice igraca necu komentarisati jer sam misljenja da mi gubimo i pobjedjujemo kao tim, isto kao sto u pobjedi ne treba nikog posebno izdvajati, isto tako u porazima ne treba traziti nekog krivca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Tesko mi je sto u ovom trenutku moram ovo reci ali defintivno nismo spremni za utakmice baraza! 

-
- Kontakt:
Ufff,ovako,mislim da nam je ovaj poraz pravo dobro dosao kako bi se spustili na mljuze jer smo se
poceli k....t samo tako.Ciro je izuzetan psiholog i motivator(vjerovatno u top 5 na tusvje) al kad
treba postaviti ekipu i izabrati najbolje igrace tu je prelos(u nivou brace gumene glave).Ja jos ne
mogu da vjerujem da frajer postavlja ekipu sa 3-5-2 formacijom i to protiv onakvih bekova pa nije mu
ono Armenija,drugo,dokle sa forsiranjem Muratovica?????'pa on nam je najstandardniji igrac!!!!!!!
o Supi da ne pricam,jedan Bekric mu opali slobodnjak u nastavcima a on ga primi i kroz ruke i noge,
Petrovac mu slozi cetvorku,mislim da je protiv Brka imo nenormalne srece na kraju krajeva i Guso
je znao briljirati za repku pa je lavor.No,bez obzira na ovo moje koksanje. ljudima svaka cast pojedinacno
jer i baraz je ogroman uspjeh
poceli k....t samo tako.Ciro je izuzetan psiholog i motivator(vjerovatno u top 5 na tusvje) al kad
treba postaviti ekipu i izabrati najbolje igrace tu je prelos(u nivou brace gumene glave).Ja jos ne
mogu da vjerujem da frajer postavlja ekipu sa 3-5-2 formacijom i to protiv onakvih bekova pa nije mu
ono Armenija,drugo,dokle sa forsiranjem Muratovica?????'pa on nam je najstandardniji igrac!!!!!!!
o Supi da ne pricam,jedan Bekric mu opali slobodnjak u nastavcima a on ga primi i kroz ruke i noge,
Petrovac mu slozi cetvorku,mislim da je protiv Brka imo nenormalne srece na kraju krajeva i Guso
je znao briljirati za repku pa je lavor.No,bez obzira na ovo moje koksanje. ljudima svaka cast pojedinacno
jer i baraz je ogroman uspjeh
Potpis ko kuća!!!amerosm je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih navijaca na baterije. Kad pobjedjujemo sve je dobro cim se dogodi jedan poraz eto ih odmah da kritikuju i da govore da nista ne valja. Slazem se odigrali smo lose, naprosto su nas razbili, ali ruku na srce imali smo i mi dosta odlicnih prilika i da je Vedo pogodio onu priliku iz 10. minute ko zna u kojem bi smjeru otisla utakmica. Dalje treba napomenuti da je dosta nasih igraca igralo u grcu, Spahic umjesto da krene na Iniestu on se od njega odmice, mozda i tu treba traziti razloge poraza, ili cak gresku Cire koji je izveo te igrace koji su optereceni, no i sam je rekao da je zelio da se na taj nacin zahvali divinim navijacima. Spanija jeste igrala odlicno kao sto sam gore napisao ali imam osjecaj da je svaki njihov sut zavrsio u mrezi naseg gola.
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
po cemu si to zakljucio molim teTarik14 je napisao/la:Tesko mi je sto u ovom trenutku moram ovo reci ali defintivno nismo spremni za utakmice baraza!
- TheManiacs
- Kontakt:
Vi koji kritikujete bosnu, J E B I T E S E ... Volim te bosno... napravili su 5 sansi dali 5 golova.. Nismo imali srece. J B G ...
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
POTPIS i to onaj ko TITO na obliznjem brdu.amerosm je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih navijaca na baterije. Kad pobjedjujemo sve je dobro cim se dogodi jedan poraz eto ih odmah da kritikuju i da govore da nista ne valja. Slazem se odigrali smo lose, naprosto su nas razbili, ali ruku na srce imali smo i mi dosta odlicnih prilika i da je Vedo pogodio onu priliku iz 10. minute ko zna u kojem bi smjeru otisla utakmica. Dalje treba napomenuti da je dosta nasih igraca igralo u grcu, Spahic umjesto da krene na Iniestu on se od njega odmice, mozda i tu treba traziti razloge poraza, ili cak gresku Cire koji je izveo te igrace koji su optereceni, no i sam je rekao da je zelio da se na taj nacin zahvali divinim navijacima. Spanija jeste igrala odlicno kao sto sam gore napisao ali imam osjecaj da je svaki njihov sut zavrsio u mrezi naseg gola.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.