Nevjerovatno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nevjerovatno
Poljacima će SAD za potrošene MiG-ove refundirati kroz konitgent F-16-ki
Nije Putin očekivo da će se cijeli svijet uključit u ispomoć Ukrajincima, ne može on dobit ovo više. Kontao je da će bit pušteni niz vodu i tada bi vjerovatno odradio rutinski posao, al ovo je druga priča, bruka šta sve dobijaju, naoružani su do zuba.
jedino logično ša može uraditi da proba izboriti kakav specijalni status za DNR i LNR (nešto kao Abhazija i Južna Osetija) a ostatak Ukrajine ako želi u NATO i EU pustiti ih
Budala bi bio ako to ne uradi. Jedino ego i tvrdoglavost da prelomi. Okupiranim jugom bi maltene imao punu kontrolu nad Crnim morem i njenim gasnim izvorištima, a na istoku bi zadržao tampon zonu u odnosu na taj mrski NATO.
Nisu glupi, znaju da ce Srbija ostati pri svom i znaju da Bosnu koci srpski clan predsjednistva. Nije kvantna fizikaCokituki je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:16Brisel live, prvo pitanje novinara sta misle o tome da su srbija i bosna jedne ako ne i jedine zemlje koje nisu uvele sankcije rusiji... Ogovor ukratko je na prvu blag ali vrlo ozbiljan, pratimo pomno potencijalne clanice eu i njihov izbor u ovim vremenima ce se odraziti za njihovu buducnost.
Mislim da ce za mir Putin zahtjevati dvije pokrajine vec proglasene njegovim, Krim i jug ukrajine koji povezuje Krim kopneno sa tom novom rusijom... Dakle cca pola drzave.
Naravno, samo me stah ovih nasih ahbaba gdje na svaki oblik kvantne fizike sute ili prave katastrofalne poteze... cemo da vidimo.SMR187 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:19Nisu glupi, znaju da ce Srbija ostati pri svom i znaju da Bosnu koci srpski clan predsjednistva. Nije kvantna fizikaCokituki je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:16Brisel live, prvo pitanje novinara sta misle o tome da su srbija i bosna jedne ako ne i jedine zemlje koje nisu uvele sankcije rusiji... Ogovor ukratko je na prvu blag ali vrlo ozbiljan, pratimo pomno potencijalne clanice eu i njihov izbor u ovim vremenima ce se odraziti za njihovu buducnost.
.$ за $ права у & $ Татјана / ? је $ & $ " са " " & " са "
Preludo, nisu ti avioni bas jeftina igracka da se samo tako poklone
Nazalost poznati smo po letargiji i srozali smo se na to da smo misljenja da jesmo 'jadni narod'.napapijri1987 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:25Pozdrav svima.
Vidim da vas ima par koji kontate koliko je ova situacija bitna i da u ovome svemu i mi kao drzava imamo neku racunicu.
Eh sad posto svi znamo da su nasi politicari moralne pizdurine, beskicmenjaci i nezz kako joj da ih opisem i da isti ne cine povodom toga da se i mi kao drzava stavimo na stranu nato-a, mislio sam slijedece.
Svako od nas ima facebok, instagram, Twitter i sta ja znam sta sve vec. Zasto se mi kao narod ne bismo ujedinili i preko drustvenih mreza i sutra na protestima trazili da isti uvedu sankcije Rusiji.
Znaci da vrsimo pritisak na neki nacin na same politicare.
Drzava se ne dobija na poklon nego pravi a svako od nas ima sada mehanizam da bar na neki nacin pokaze da smo kao narod na strani pravde i istine.
Nadam se da cete ovo ozbiljno shvatit i da cemo mozda nesto i pokrenut.
Da su nama dali bar puske na početku, naši borci trebaju da budu primjer u svijetu kako od ničega odbranis zemlju mudima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.