Nije bit u mjenjanju nego poboljšavanju!RiNo je napisao/la:Pa neće mijenjati forum zbog jednog forumaša, većini odgovara ovako.
ma znam ja da se ništa neće dogoditi, ali si ovako olakšam dušu!
Nije bit u mjenjanju nego poboljšavanju!RiNo je napisao/la:Pa neće mijenjati forum zbog jednog forumaša, većini odgovara ovako.
Supač!!! Nemogu da vjerujem da sam vas uspio nagovoritiadmin je napisao/la:eto ga Antone.
Daf.. ovaj ItaliaItalia je napisao/la:jel smijemo sada otvarati teme o "slabijim" klubovima.. ja bih sad rado u Serie A otvorio za svaki klub temu ili bar za one jace koji je nemaju kao sto su Lazio, Genova, Sampdorija, Palermo.. ?
Ja bi vam to čak preporučio!Italia je napisao/la:jel smijemo sada otvarati teme o "slabijim" klubovima.. ja bih sad rado u Serie A otvorio za svaki klub temu ili bar za one jace koji je nemaju kao sto su Lazio, Genova, Sampdorija, Palermo.. ?
Sviđa mi se onaj prijedlog o igraču kola i tako te teme, gdje bi svi pisali.. Ali opet ovo je moje mišljenje, možda administracija ima drugo
meni se bas svidja.. ne moram gledati i traziti teme klubova Calcia.. vec samo udjem i sve na jednom mjestu.. ljepotaLBJ MVP je napisao/la:Ne sviđa mi se ova ideja sada dok odem sa Realove teme do teme Arsenala prođe vječnost no ko zna možda mi se i svidi.Ovako je lakše pratiti samo klub(ove)koji ta zanima(ju)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.