Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
anton 1983
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 18:49

RiNo je napisao/la:Pa neće mijenjati forum zbog jednog forumaša, većini odgovara ovako.
Nije bit u mjenjanju nego poboljšavanju! ;)

ma znam ja da se ništa neće dogoditi, ali si ovako olakšam dušu! :mrgreen: Meni je kristalno jasTno da ljudi nisu spremni na promjene makar one bile dobre za njih, u suštini ljudi se uvijek boje novoga...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 dec 2010, 20:52

eto ga Antone.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 21:21

admin je napisao/la:eto ga Antone.
Supač!!! Nemogu da vjerujem da sam vas uspio nagovoriti ;) Svaka čast...ali da bi imali svu korist od svega ovoga treba još neke stvari napraviti. Ovo je početak i 25 % posla!

Ste spremni za pravi rad? 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2010, 21:28

jel smijemo sada otvarati teme o "slabijim" klubovima.. ja bih sad rado u Serie A otvorio za svaki klub temu ili bar za one jace koji je nemaju kao sto su Lazio, Genova, Sampdorija, Palermo.. ?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 21:34

Italia je napisao/la:jel smijemo sada otvarati teme o "slabijim" klubovima.. ja bih sad rado u Serie A otvorio za svaki klub temu ili bar za one jace koji je nemaju kao sto su Lazio, Genova, Sampdorija, Palermo.. ?
Daf.. ovaj Italia :mrgreen: moj prijedlog je da ne otvaraš, o ovim slabijima neće niko ni pisati, zagubiće se ta tema ko Leotarova na PLBiH :mrgreen: , a što se tiče lazija i ovih malo jačih čekaj da neko od navijača tih klubova otvori teme. Primjetio sam da ima par navijača lazia na forumu ali pitanje je hoće li biti aktivni..
A na kraju krajeva, šta će lazio :roll: :mrgreen: .. Sviđa mi se onaj prijedlog o igraču kola i tako te teme, gdje bi svi pisali.. Ali opet ovo je moje mišljenje, možda administracija ima drugo :?: :?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 21:41

Italia je napisao/la:jel smijemo sada otvarati teme o "slabijim" klubovima.. ja bih sad rado u Serie A otvorio za svaki klub temu ili bar za one jace koji je nemaju kao sto su Lazio, Genova, Sampdorija, Palermo.. ?
Ja bi vam to čak preporučio! ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 dec 2010, 21:41

Kako ovo ruznu sad izgleda :| dajte opciju 5 nacina kako vratiti stari izgled pf medjunarodni fudbal :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 dec 2010, 21:44

Sviđa mi se onaj prijedlog o igraču kola i tako te teme, gdje bi svi pisali.. Ali opet ovo je moje mišljenje, možda administracija ima drugo :?:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 dec 2010, 22:10

Vidim ponovio se forum :) 8-) sve cestitke ...
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 17 dec 2010, 22:13, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 22:12

Meni ovo odlicno izgleda..i sam sam razmisljao jos ranije da se ovako sta napravi :) :) preglednije je puno...

@daffy

nema potrebe za tim novim temama za klubove...imamo temu serie A ili opcu diskusiju :mrgreen: pa ih nikad niko ne spomene...a tek tako :P :P

jedno ako se pojave navijaci nekog od klubova...pa da pisu i odrzavaju temu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 dec 2010, 22:17

nemojte bezveze otvarati teme. ko ima nešto konkretno da kaže, neka piše, a teme koje počinju sa "Mislim da i XXX zaslužuje temu..." će biti uklonjene.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 dec 2010, 23:55

Ne sviđa mi se ova ideja sada dok odem sa Realove teme do teme Arsenala prođe vječnost no ko zna možda mi se i svidi.Ovako je lakše pratiti samo klub(ove)koji ta zanima(ju)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 18 dec 2010, 10:07

LBJ MVP je napisao/la:Ne sviđa mi se ova ideja sada dok odem sa Realove teme do teme Arsenala prođe vječnost no ko zna možda mi se i svidi.Ovako je lakše pratiti samo klub(ove)koji ta zanima(ju)
meni se bas svidja.. ne moram gledati i traziti teme klubova Calcia.. vec samo udjem i sve na jednom mjestu.. ljepota :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 dec 2010, 11:34

Kako kad prijavim post i kliknem tamo da me obavjeste kad post bude obradjen nikad nisam dobio nikakvu obavjest :roll:
Ima nesto sto me zanima kako je moguce da osoba nije dobila ban za onaj post koji sam prijavio 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jan 2011, 18:19

Ovaj @Sir Edamer ubi na temi Edin Dzeko o nekakvim stvarim koje nisu usko vezane za temu.Pravi se pametan,govori o platonskoj ljubavi i o nekakvom timu sa periferije.

Ne volis Dzeku,ne volis City al brate mili nemoj onda blatiti i umanjivati njegov uspjeh radi vlastiti promocije.
Ja ne volim Zelju pa im ne kvarim temu,ne volim Manchester pa ni tu temu ne kvarim al' jok treba doci i napisati nekoliko "kvalitetnih" reci koji mnogi ne koriste u upotrebi.Trebaju svi zapamtiti ko je taj @Sir Matt :roll:

Fuj
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jan 2011, 18:22

koji je bog sa sanketama ovdje?

ja stavim dvije opcije, a pojavi se duplo, tacnije dva puta po te dvije opcije. onda ispravim opet to, onda se pojavi cetri puta samo jedna opcija :twisted: daj ispravite to.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 09 jan 2011, 17:25

Zamolio bih da se prepravi naslov

Giggs uništio debi Dalglishu

u

Webb uništio debi Dalglishu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 09 jan 2011, 20:57

treba obratit paznju na onog kamiondziju i s kakvom on retorikom barata na ovome forumu, sramotne stvari pise
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jan 2011, 03:57

dajte ukinite vise brojac postova. barem uvedite neko vrijeme da vidite hoce li imati rezultata, a hoce 100%.

nemogu vise gledat ovoga aminua kako napucava broj postova, jos ne skriva svoju namjeru.

i nemojte govorit da se nemoze to uklnoit jer znam da moze.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 jan 2011, 15:48

zar neko misli da se dobijaju neki poeni za veći broj postova?

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.